Com instal·lar una VPN al router de Linksys

Una VPN és una increïble eina de ciberseguretat que us pot ajudar a mantenir-vos en línia segura i privada. És fàcil obtenir una VPN a l’escriptori, la tauleta o el mòbil, ja que la majoria de VPN tenen aplicacions que podeu descarregar per a aquests dispositius. Què passa si voleu accedir a Internet mitjançant el vostre PS4, Xbox One, Smart TV, Apple TV, Roku o Amazon Fire TV Stick? O potser només voleu tenir una manera d’assegurar-vos que es protegeix cada dispositiu que utilitza la vostra família? En aquest cas, voldreu instal·lar la vostra VPN al router. En aquesta guia, us portaré amb els passos que necessiteu instal·leu una VPN al router de Linksys.


Com instal·lar una VPN al router de Linksys

Com instal·lar una VPN al router de Linksys

Si no disposeu d’un encaminador d’enllaços, consulteu la nostra guia general d’encaminadors aquí.

Per què configurar una VPN al router de Linksys?

Les VPN normalment tenen un nombre limitat de connexions de dispositius simultanis. Això significa que només podeu protegir una quantitat limitada de dispositius alhora. Si configureu la vostra VPN al vostre enrutador, feu aquesta marxa limitada. Un cop hàgiu configurat la vostra VPN al router, qualsevol cosa que es connecti a Internet a través del router obtindrà la protecció de la VPN..

D’aquesta manera, podeu estar segur que tots els vostres dispositius són segurs.

Si tens una família, aquesta és una bona manera d’assegurar-te que tothom està protegit en tot moment. Els propietaris d’empreses també poden connectar els seus enrutadors Linksys amb una connexió VPN i mantenir la privadesa i la seguretat de tots els seus dispositius i empleats..

Millor VPN per als encaminadors d’enllaços

Charles, el nostre expert en VPN, ha discutit els millors serveis de VPN que es poden utilitzar als encaminadors de Linksys. Us recomano que llegiu l’article per obtenir una millor visió de les raons de les seves opcions. ExpressVPN va arribar al primer lloc i és fàcil veure per què.

ExpressVPN és compatible amb els protocols OpenVPN. Això fa que es pugui configurar relativament fàcilment en dispositius que no admetin aplicacions VPN natives. De fet, molts dels nous routers de Linksys tenen una “aplicació” que poden descarregar de ExpressVPN.

Si us heu subscrit a ExpressVPN i teniu cap dels encaminadors següents, no haureu d’acabar aquesta guia. ExpressVPN disposa de guies i instruccions detallades que us portaran durant tot el procés d’instal·lació de la vostra VPN en un encaminador de Linksys.

Podeu trobar guies més detallades als models següents:

  • WRT1200
  • WRT1900
  • WRT3200
  • EA6200

Si no teniu els models següents o no voleu subscriure-us a ExpressVPN, llegiu el procés més general a continuació.

Com instal·lar VPN en el router Linksys – Guia pas a pas

Hi ha dos passos principals per configurar una VPN en un encaminador de Linksys. En primer lloc, heu de “fer flash” l’encaminador.

Calmat.

Això només significa que cal instal·lar un nou firmware al router. Necessiteu el firmware DD-WRT perquè funcioni la configuració VPN. El segon pas consisteix en configurar la pròpia VPN. Mentre usaré ExpressVPN per obtenir més informació sobre l’explicació, pel processament és el mateix amb qualsevol de les VPN que ha suggerit Charles.

Pas 1: parpellejar el vostre encaminador d’enllaços amb DD-WRT

El primer pas, com heu esmentat anteriorment, és fer palpejar el router. Essencialment, esteu canviant el firmware que el router funciona. El fantàstic dels routers de Linksys és que la majoria d’ells són compatibles amb DD-WRT.

ADVERTIMENT: Es tracta d’un procediment tècnic. El procés real de parpelleig és molt senzill, però heu d’anar amb compte amb el firmware que descarregueu. Assegureu-vos de conèixer la marca i el model exactes del vostre encaminador abans de començar a instal·lar el firmware.

DD-WRT té una guia completa que us porta a cada pas del parpelleig del vostre encaminador. NO salteu la secció de precaucions i assegureu-vos de seguir la guia per a una T.

Preneu-vos el temps, reviseu el vostre progrés i no tingueu por de demanar ajuda.

Pas 2: Instal·lació d’un client VPN al vostre encaminador d’enllaços

Us explicaré aquest pas mitjançant ExpressVPN. Si utilitzeu un servei VPN diferent, no us preocupeu. Les instruccions següents funcionen a la majoria de VPN.

  1. Inicieu sessió al vostre compte ExpressVPN. Anar a “Configuració ExpressVPN”.
  2. Selecciona “Manual ConfiguraI després escolliu “OpenVPN”.
  3. Descarregueu el fitxer “.Ovpn” fitxer al vostre PC o Mac.
  4. Vés a la configuració del router de Linksys. Podeu fer-ho escrivint l’adreça IP del vostre enrutador a la barra d’adreces del vostre navegador. La majoria dels routers tenen IP que comencen amb “192.168”.
  5. Trobareu el tauler de control DD-WRT (ja que el firmware del vostre enrutador no és DD-WRT). Aquí, tria ‘Serveis’ després feu clic a “VPN”.
  6. Habiliteu la opció “Inicia client OpenVPN” opció.

Routers d’enllaços: activeu el client OpenVPN

Ara, heu d’omplir la informació anterior. Heu d’omplir el document “IP / Nom del servidor”, “Port”, clau d’autor TLS, certificat CA, certificat de client públic, i Clau de client privat.

No et preocupis, ja has descarregat tot el que necessites.

Instal·lació tècnica

Torneu al botó.ovpn“El fitxer de configuració que vau descarregar anteriorment.

Obriu-lo amb un editor de text (com el bloc de notes).

Podeu trobar el IP / Nom del servidor i la Port al començament del fitxer. A la imatge següent es mostra on cal buscar-lo. Recordeu-vos que varem bloquejar la nostra IP / Nom i port del servidor de la imatge següent, però l’adreça i el port seguiran el mateix format.

Routers d’enllaços: IP del servidor: nom i port

Ara a la web Clau d’autor TLS. Cerqueu el mateix fitxer que heu obert amb el bloc de notes .

Desplaça’t una mica més avall i troba

Ara, copieu el text que hi hagi. Hauria de semblar una cosa així:

Router d’enllaços: clau d’autor TLS

Copieu el text ressaltat de color blau i enganxeu-lo al fitxer Clau d’autor TLS al camp de configuració del vostre router.

Aquest és el mateix procés que feu per trobar el Certificat de CA informació. Cerqueu el text que hi hagi entre i , i copieu / enganxeu-la al fitxer Certificat de CA camp.

Routers d’enllaços - Certificat de CA

Per als Certificat de client públic camp, copieu / enganxeu el text pel mig i

Finalment, per al Client privat camp, copieu / enganxeu el text pel mig i .

Ara, feu clic a Desa, després aneu a Aplica la configuració per iniciar la vostra connexió VPN. Per comprovar si la vostra connexió VPN funciona correctament, aneu a Estat > OpenVPN. Heu de veure “Client: SUCCESS CONNECTED” al camp d’estat.

Routers d’enllaços: estat connectat

Si veieu aquest missatge al vostre camp d’estat, haureu configurat la vostra VPN amb èxit al router d’enllaços.

Felicitats!

Ara, enganxeu-vos al darrere i aneu a buscar una galeta. T’ho mereixes.

Com instal·lar una VPN en un encaminador d’enllaços – Pensaments finals

No és fàcil instal·lar una VPN en un encaminador Linksys basat en DD-WRT. Mentre seguiu aquesta guia, assegureu-vos de llegir cada pas atentament i de seguir les indicacions de paraula en paraula. Sé que pot semblar massa difícil, però tots els recursos que es proporcionen en aquesta guia són plens de detalls i explicacions. Un cop hàgiu acabat la tasca, tot el procés d’instal·lació no us hauria de trigar més de 20 minuts!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me