Com instal·lar VPN en un encaminador Netgear

Una VPN és una eina molt popular que us pot ajudar a mantenir-vos en línia segura i privada. Les VPN tenen moltes funcionalitats que ajuden a millorar la vostra experiència en línia. És fàcil aconseguir que una VPN funcioni a l’ordinador, el telèfon i la tauleta perquè la majoria de VPN tenen aplicacions natives per a aquests dispositius. Què passa si voleu estendre aquesta protecció a la vostra PS4, Xbox o Smart TV? Per fer-ho, haureu d’instal·lar una VPN al router. Els routers no tenen aplicacions VPN natives i requereixen configuracions per configurar una connexió VPN en funcionament. En aquesta guia, Et mostraré com fer-ho configureu una VPN al router de Netgear. Si teniu un encaminador diferent, podeu llegir la nostra guia general d’encaminadors aquí.

Com instal·lar una VPN al router de Netgear

Com instal·lar una VPN al router de Netgear

Per què configurar una VPN al router de Netgear?

Una VPN és una eina de ciberseguretat molt útil que xifra les dades i reorienta el trànsit en línia mitjançant una connexió segura. En altres paraules, una VPN és la vostra seguretat contra vigilància i ciberatacs. Per això, sens dubte voleu tenir una connexió VPN a tots els dispositius. El trist és que la majoria de VPN només permeten un nombre limitat de connexions simultànies a dispositius. Configurar una VPN al router us permet obviar-la i protegir tots els dispositius que es connecten a Internet.

Si utilitzeu molts dispositius habituals o teniu una família a la qual voleu estendre la protecció en línia d’una VPN, instal·lar una VPN al vostre enrutador Netgear és la millor opció que teniu. Els propietaris de negocis també poden beneficiar-se d’instal·lar una VPN als routers de la seva empresa. D’aquesta manera, podeu assegurar-vos que totes les dades de la vostra empresa estiguin protegides i que la vostra empresa no arrisqui un possible atac, com un atac de DDoS.

Millor VPN per a encaminadors de Netgear

Com sempre, el nostre expert en VPN Charles ha passat per l’àmplia llista de VPNs disponibles al mercat i ha seleccionat les millors VPN per a encaminadors Netgear. La màxima elecció va ser ExpressVPN, i no va trigar a veure per què.

En primer lloc, ExpressVPN és compatible amb els protocols OpenVPN, cosa que significa que configureu el client VPN en una llarga llista de dispositius que no admeten aplicacions VPN natives. ExpressVPN també facilita molt el procés d’instal·lació proporcionant “aplicacions” als encaminadors més populars de Netgear.

Podeu trobar guies d’instal·lació detallades en els models següents:

 • Netgear R6300 v2
 • Netgear Nighthawk R7000

Si teniu un encaminador Netgear diferent o no voleu subscriure-us a ExpressVPN, llegiu el procés d’instal·lació general següent.

Com instal·lar VPN al router Netgear: guia pas a pas

Per instal·lar una VPN en un encaminador Netgear, heu de passar per dos passos principals. El primer és fer servir l’encaminador del router amb DD-WRT.

Això vol dir que haureu de canviar el sistema operatiu original del vostre enrutador en DD-WRT. Per què? Com que DD-WRT és compatible amb una VPN, el sistema operatiu original del router no ho pot fer. Si teniu un encaminador que ja té configurada DD-WRT, podeu saltar el primer pas.

El segon pas és instal·lar el vostre client VPN al router. Utilitzaré ExpressVPN per explicar com fer-ho, però el procés és el mateix per a totes les VPN que Charles va suggerir.

Pas 1: parpellejar el vostre encaminador Netgear amb DD-WRT

Com he dit més amunt, el primer pas és fer palpejar el router Netgear. No tots els encaminadors seran compatibles amb DD-WRT, però Netgear té una llarga llista de models.

Precaució: Aquest procés és una mica tècnic, així que cal anar amb compte. La instal·lació de DD-WRT és bastant senzilla, però us heu d’assegurar que descarregueu el firmware correcte per utilitzar-lo. Seguiu aquesta guia sobre com encendre el vostre enrutador amb DD-WRT a una T i no oblideu fer els deures!

Preneu-vos el temps quan configureu aquest pas. No tingueu por de demanar ajuda si teniu ganes que us haguessin quedat pensant el firmware que haureu d’aconseguir.

Pas 2: Instal·lació d’un client VPN al vostre encaminador Netgear

Vaig a utilitzar ExpressVPN per explicar aquest procés d’instal·lació. Si no utilitzeu ExpressVPN, no us preocupeu. Aquest procés és aproximadament el mateix amb totes les VPN de primer nivell.

Preparació per a la instal·lació

 1. Inicieu sessió amb ExpressVPN. Anar a Configuració ExpressVPN.
 2. Anar a Configuració manual i recollir OpenVPN
 3. Descarregueu el fitxer  .ovpn dossier.
 4. Vés a la configuració del teu Router Netgear. Podeu fer-ho escrivint l’IP del vostre enrutador a la barra d’adreces del vostre navegador. Podeu trobar la IP a la part posterior del router.
 5. Trobareu el tauler de control DD-WRT. Anar a Serveis després feu clic a VPN.
 6. Habiliteu la opció Inicieu el client OpenVPN opció.

Un cop fet això, us adonareu que hi ha una llista de camps que heu d’omplir. Hauríeu d’omplir el document IP / nom del servidor, port, clau d’autor TLS, certificat CA, certificat de client públic, i Clau de client privat.

No us preocupeu, teniu tota la informació que necessiteu al fitxer .ovpn que heu baixat anteriorment.

Instal·lació tècnica

 1. Heu d’obrir el fitxer en una aplicació d’editor de text. Podeu fer servir el bloc de notes del vostre PC per fer-ho.
 2. Per trobar el IP / Nom del servidor, busqueu la paraula “remot”. La línia amb una adreça seguida de 4 números és la que voleu. L’adreça seguirà aquest patró: XXXX.copythisaddress.com
 3. Copieu l’adreça al mig.
 4. A la mateixa línia, trobareu 4 números just després de l’adreça. Aquesta és la seva Port.
 5. Aleshores, voleu obtenir la informació del camp TLS Auth Key. Al mateix fitxer, busqueu .
 6. Desplaça’t una mica cap avall i troba

Copieu el text entre i . Comenceu a copiar on es diu “COMENÇA la clau estàtica d’OpenVPN”I atureu-vos després de“FINAL Clau estàtica OpenVPN“. Després de copiar-ho, només cal enganxar-lo al camp de la pàgina de configuració del router.

Veieu què fàcil va ser això? Aquest és el mateix procés que heu de fer amb la resta de camps, però cercareu etiquetes diferents.

 • Camp Certificació CA: Cercar i
 • Certificat de client públic: Cercar i
 • Client privat: Cercar i

Després de col·locar tota la informació copiada als camps corresponents, feu clic a Desa després feu clic a Aplica la configuració.

Felicitats! Heu instal·lat una VPN al vostre encaminador de xarxa!

Per assegurar-vos que el vostre VPN funciona correctament, aneu a Estat i feu clic a OpenVPN. Heu de veure “Client: ESTAT CONNECTAT” al camp d’estat.

Com instal·lar una VPN en un encaminador Netgear – Pensaments finals

La veritat és que instal·lar una VPN en un encaminador Netgear DD-WRT no és difícil, però requereix una atenció completa. Si seguiu aquesta guia i publiqueu els recursos als quals heu enllaçat, podreu configurar la vostra VPN en 20 minuts. No oblideu fer els deures abans de fer servir l’encaminador i assegureu-vos de seguir pas a pas les vostres guies d’instal·lació..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me