De bedste twitch-streamere i 2020

Har du nogensinde hørt om en succes udenfor ingen steder? Når du får 15 millioner daglige seere og mere end 100 besøgende om måneden, skal du sige det. I tilfælde af at du ikke vidste, hvad jeg taler om, er Twitch vores emne i dag. Platformen giver gamere mulighed for at oprette forbindelse og vise deres evner, mens de prøver at lære de nybegynder, hvordan det gøres. Kan du dog bare følge nogen? Nej, det er derfor, denne guide indeholder de bedste Twitch-streamere fra 2020, som du bør se på.


Bedste Twitch Streamers i 2019

Bedste Twitch Streamere i 2020

Top 10 Twitch Streamers

Her er et hurtigt kig på Twitch-streamere, som vi vil dække nedenfor:

 1. Ninja
 2. Shroud
 3. TSM_Myth
 4. Summit1g
 5. TimTheTatMan
 6. DrDisRespectLIVE
 7. Syndicate
 8. Imaqtpie
 9. NighBlue3
 10. Lirik

Twitch – The Dawn of Game Streaming

Hvis du er bekendt med Amazon, ville du vide, hvad Amazon Prime Video er rigtigt? Ja, det er en af ​​de største streamingplatforme i verden. Imidlertid udvidede Amazon sin tjeneste for enkeltpersoner, der er interesseret i en bestemt genre, der ikke er velkendt for at være på tv, jeg taler ikke om Ready Player One-fyre.

Amazon fik Twitch og gjorde det verdensomspændende fænomen, det er i dag. Platformen er designet til at omfatte indhold som eSports-sports turneringer, personlige strømme fra individuelle spillere og spilrelaterede talkshows. Der er den specifikke ting, der fandt min opmærksomhed. Twitch respekterer sit publikum, hvilket bevises, når de informerer dig om videoen er egnet til din alder eller ej. Dette er, hvad du får, før du streamer en video, der har sprog til voksne.Twitch voksenadvarsel

Twitch så lyset tilbage i 2011, og det fokuserede strengt på streaming af videospil. Du kan se de bedste turneringer og kampe, uanset om de er “live” eller på efterspørgsel.

Det er den perfekte mulighed for spil at uploade deres indhold og spil for andre at se, lære eller efterligne deres spillestil baseret på, hvor påvirket get af deres færdigheder har. Mange har fundet succes på webstedet svarende til top berømte YouTube-spilpersonligheder.

Jeg er ikke partisk eller noget, jeg siger bare min oplevelse på webstedet. Jeg er en Dota 2 ventilator. Twitch har gjort det så let at se live-spil fra hele verden, jeg fandt endda nogle spil på russisk, forstod ikke noget, men hej, de var gode til det, de gør. Ikke kun det, nogle spillere giver dig tutorials om, hvordan du bruger en helt og hvilke ting du kan få ham, hvilket mest er hvad du har brug for, hvis du lige starter et spil.

Bedste Twitch Streamere i 2020

Så det virkelige spørgsmål ligger, når vi spørger om, hvilken af ​​dem der er den bedste Twitch-streamer? Jeg er ked af, at ingen kan svare på det. Selvom nogle måske har flere tilhængere end de andre, kan vi ikke dømme kun ud fra den kendsgerning. Hver streamer er rettet mod et specifikt publikum. Nogle af os kan godt lide at se videoer om Fortnite, mens andre er Liga af legender fans (dog ikke mig).

Hver Twitch-streamer har en type indhold, som nogle mennesker har brug for. Så det at være bedst afhænger ikke af, hvor mange følgere du tjener. Åh, forresten, nogle af streamere er faktisk sjove, mens de spiller, hvilket gør at se deres videoer endnu mere tilfredsstillende. Med det sagt er her de bedste Twitch Streamers, du skal følge for at få en bedre spiloplevelse.

Ninja

Ninja-profillogo

Ninja, er Twitchs største stjerne med over 11 millioner følgere og en nettoværdi på 3,5+ millioner dollars.

Han er kendt for at streame i op til 80 timer hver uge. Fyren samarbejdede endda med berømtheder som Drake for et stykke tid siden. Hans Fortnite streams med rapperen tog Twitch’s plader til et helt nyt niveau ved at få mere end 60000 tilskuere.

Det bedste af Ninja har gjort er, at han donerede $ 1 million til velgørenhed. Han tilføjede også en 50000 $ præmie til Fortnite Battle Royal-turneringen for et stykke tid tilbage. 

Også kendt som Richard Tyler Blevins, streameren er også en familie mand. Hans kone hjælper ham også med hans streaming, da hun fortalte en gang på Internettet, at han spiller mere end 8 timer om dagen og sparer cirka 4 til sin familie.

Ninja’s live-streaming og sociale medier-kampagner hjalp Apex Legends med at få trækkraft blandt hans 13,6 millioner plus Twitch-tilhængere. Dette gav ham 1 million dollars til gengæld.

Shroud

Lommeprofil

Michael Grzesiek er blevet en online sensation på Twitch på grund af hans professionelle dækning af Counter-Strike. I dag kommer han på andenpladsen på vores liste. Shroud har mere end 4 millioner følgere på hjemmesiden, og hans netto værdi kommer tæt på 1 million dollars.

Den canadiske onlinegamer skifter mere end 40 timers gameplay om ugen. Disse timer er spredt mellem forskellige spil inklusive PUBG, Rainbow Six, The Culling, og selvfølgelig Counter Strike.

Vi kan ikke sige meget om videovurderinger, da de kun får omkring 20 tusind visninger. Når det kommer til “live” kampe i specielle turneringer, tiltrækker Michael imidlertid millioner, der kan lide at se ham spille. ”

Før han kom til Cloud9, var Shroud medlem af Exertus, Slow Motion og endda Manajuma. Nu kan du se ham gå i kampe med hans kolleger fra Cloud9.

TSM_Myth

TSM_Myth

Ali Kabbani er 19 år gammel Youtube og Twitch streamer, der har fundet succes med at spille Fortnite. Han er velkendt for at være en af ​​de bedste bygherrer i samfundet. Hans online navn er Myth, TSM er baseret på det hold, han leder – Team Solo Mid.

Ali har 4 millioner følgere og 35 millioner visninger på hans ‘TSM_Myth’ Twitch-konto. Myth’s Net Worth er cirka 1 million dollars. Han har altid været en fan af spil lige siden han var et lille barn. Han begyndte at streame i 2016 og blev en af ​​Twitchs største stjerner. Det lykkedes ham at få en massiv online efterfølgelse på meget kort tid.

Selv på Youtube har han enorm popularitet. Myte har over 3,7 abonnenter på megastreaming-kanalen. For ikke at nævne, at han har sponsorer fra hele verden inklusive topmærker som Dr. Pepper, Chipotle, Vertagear og GEICO Gaming.

Summit1gSummit1G-profil

Jaryd Lazar er en af ​​de bedste Twitch-streamere, når det kommer til indholdet af videoer, han poster. Han giver os altid gameplay af Fortnite, Counter-Strike, men han er mest berømt for Call of Duty. Han er normalt aktiv i 60-70 timer hver uge og er derfor en af ​​de bedste Twitch-streamere.

Han har også for nylig spillet “Realm Royale” og “Escape from Tarkov.” Som beskrevet i hans profil betragter Jaryd sig selv som en streamer på fuld tid. Det forklarer hans 3 millioner følger og 1 million dollar nettoværdi.

I 2017 sluttede Lazar sig til team Mythic for at konkurrere i Main Division of ESEA. Lige når du tror, ​​du havde nok, får du at vide, at Summit1g også har en stærk Youtube-side med over 500 000 abonnenter.

TimTheTatMan

TimTheTatMan

Tim er en fantastisk streamer baseret i USA. Han tilføjer videoer af et væld af spil inklusive World of Warcraft og Counter-Strike. Nogle gange får han sin kone med til at hjælpe ham med sine livestreams.

Han begyndte først at streame i 2012 og kører nu også en Youtube-kanal med over 700.000 abonnenter. Tim har mere end 2,5 millioner følgere på Twitch og han er værd 1 million dollars.

Sammen med at have Twitch- og Youtube-konti med begge at tjene ham indkomster, ejer han også en online butik, der går under navnet DesignByHumans.

DrDisRespectLIVE

DRDISRESPECTTV

Hvis du nogensinde ser en fyr med en bart og solbriller med spejllinser, ser du sandsynligvis The Doc uden at vide det. Hans personlighed, mens han kommenterer videoerne, er ude af denne verden. Han er sjov og velkendt for at spille spil som PUBG og Fortnite samt League of Legends.

Han udviklede kort til spil som Horizon og Solar sammen med at være en prisvindende spiller. Guy får det meste af sin indkomst fra Twitch og Youtube. Han har mere end 2,5 millioner abonnenter på Twitch og hans nettoværdi går op til 500.000 dollars.

Hans kanal rangerer fjerde blandt de mest set Call of Duty-kanaler, og han promoverer flere mærker på sin Twitch-profilside, såsom G FUEL, Turtle Beach og Razer.

Syndicate

Syndikatprofil

Syndikat er ikke kun en streamer til spil, men han er også vært for talkshows og podcasts. Kendt for sine evner med spil som Fortnite, Minecraft, og Call of Duty, er han blevet en af ​​de bedste streamere på Twitch med en nettoværdi på 4 millioner dollars.

Tilbage i 2014 var han den første, der nåede 1 m abonnenter på de videoer, han poster om spilene. Hans Youtube-kanal har dog flere abonnenter end hans Twitch. Han stiller op til 10 millioner.

Derudover kører Syndicate ikke kun en 2,6 følger-side, han driver også sin egen tøjbutik, SyndicateOriginal. Som et højdepunkt i hans karriere arbejdede den enorme streamer sammen med Microsoft, da de frigav Xbox One tilbage i dag.

Imaqtpie

Imaqtpie Profile

Dette er den tredje mest set League of Legends-spillekanal på Twitch. Denne Twitch-streamer poster ikke kun spilpræstationer, men diskuterer også spilforudsigelser, nyheder og problemer.

Michael hjælper også spillere med at forbedre deres spil på sin Twitch-profil. Han bor i Florida og begyndte at spille spil, da han var rigtig ung. Han elsker League of legends, som han nåede nummer 1 på den nordamerikanske server. Michael er også mesteren af ​​flippers360 LAN-turnering.

Vi kan sige, at Michael er en streamer på heltid, der kun tager en søndag fri fra sine opgaver. Han bruger mere end 9 timer om dagen, 6 dage om ugen på streaming på Twitch. For rekorden streamer han meget om League of Legends. Så hvis du er fan, er hans side et must.

Imaqtpie har 2,3 millioner følgere og 1 million dollars Networth. Han tjener det meste af sin indkomst fra både turneringer og Twitch.

Nightblue3

Nightblue3-profil

Rabia Yazbek er baseret i Michigan. Han har spillet LoL i lang tid nu og betragtes som en af ​​de bedste Junglere nogensinde. Selvom hans Twitch-side har mere end 2 m tilhængere, inkluderer hans Youtube one over 2,6 millioner abonnenter.

Han fik denne popularitet for sine meget dybtgående spilguider, højdepunkter og montager til gameplay. Han har en fantastisk personlighed og kan give dig en god tid, mens du ser hans videoer.

Synes godt om G Fuel, Curse, Cyberpower PC og PVP Live sponsor Rabias side. Han tjener en indkomst fra sine Twitch-kanalabonnementer samt produktoplysninger og tilknyttet salg, hvilket gør hans samlede nettoværdi tæt på 2,5 millioner dollars.

LIRIK

LIRIK-profil

Saqib Zahid, mere almindeligt kendt af hans online alias, Lirik, er en amerikansk streamer. Han har den største opfølgning på Twitch med over 2,3 millioner følgere i 2019. Han opnåede denne popularitet ved at vise videoer af Steep, Fortnite og PUBG.

Hans YouTube-kanal, der har over 258.000 abonnenter, hjælper også streamere, der ikke kender til Twitch (som jeg tvivler på), ellers ville han have haft flere tilhængere der end på Twitch. Han har samarbejdet med spilgiganten Ubisoft. I et forsøg på at promovere deres spil er Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege. I spillets testout besvarede Saqib alle fansens spørgsmål, mens han spillede spillet samtidig.

Zahid kan også lide at underholde sine fans med visse rollespil i spil. Han har forsynet sine fans med hans seneste Grand Theft Auto V-rollestreams – hvilket har lader mange fans underholde med alle sine højdepunkter.

Bedste Twitch Streamer i 2020 – Summing Up

Dette er de bedste Twitch-streamere i 2020 som rangeret af fans, seere og spillere fra hele verden. Hver og en har en rolle at spille i en gamers streamingoplevelse. Hvad er dit yndlingsspil? Hvad kan du lide at se professionelle spillere gøre? Det betyder ikke noget, uanset hvad det er, en af ​​disse 10 gør det. Så vælg din favorit streamer og lær mere om de spil, du kan lide at spille.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map