Com veure HBO GO al Canadà en tres passos fàcils

A qui no li agrada reproduir els episodis de Game of Thrones a HBO? L’espectacle ha guanyat una gran base de fans des de la seva difusió el 2011. L’última temporada va reunir més d’11,8 milions d’espectadors, un nombre excepcionalment notable..

I el fet que no pogués reproduir cap episodi del meu programa de televisió favorit en línia (a causa de geore restriccions al Canadà) va ser una derrota real. Va ser quan vaig començar a buscar una solució. En realitat vaig descobrir que n’hi havia dues solucions laborals per accedir a HBO Go a l’estranger: Proxy VPN i Smart DNS.

Com veure HBO Go al Canadà

Com veure HBO Go al Canadà

HBO Anar al Canadà?

Durant la meva estada al Canadà, tenia la intenció de veure la darrera temporada de GOT, però no vaig poder accedir ni a HBO Go. El que va aparèixer a la pantalla va ser el següent “No a la zona de servei”. Em va cridar l’atenció que he de ser físicament a Amèrica per aconseguir HBO Go. Tot i el geo-bloqueig, vaig descobrir una manera que elimina les restriccions imposades a HBO Go a l’estranger, i que va ser mitjançant una VPN.

HBO GO Geo-Error fora dels Estats Units

HBO GO Geo-Error fora dels Estats Units

Com veure HBO anar a l’estranger amb una VPN

Vostè necessitarà una eina que ho faci et facis mirar als EUA enfront del Canadà. Per sort, una VPN pot fer-ho, també amb xifrats. No, el lloc web no sabrà que esteu fent messes amb ells. De fet, no sospitaran res, perquè el funcionament d’una VPN és tan furtiu i minvat.

Si és el cas, representa una VPN un mètode segur de passar trànsit en línia per un altre dispositiu connectat a Internet mentre es va xifrar tot al llarg del camí. També, una VPN redirigeix ​​el trànsit en concret a través d’un servidor al país que escolliu. Això farà que el vostre trànsit Sembla que prové d’aquest país. Al final arribaràs obtenir l’adreça IP d’aquest servidor, que us permet accedir tot el contingut del país.

Els passos

 1. Ja heu triat una VPN? Sinó, continua endavant i subscriu-te a ExpressVPN.
 2. Hi ha un enllaç proporcionat pel lloc web de VPN. Feu clic a sobre. 
 3. Se us ha demanat descarregar i instal·lar l’aplicació VPN. 
 4. Comenceu a passar per la VPN i buscant els servidors a les ubicacions tu vols.
 5. A desbloqueja HBO Go, haureu de connectar-vos a un servidor dels EUA,
 6. Com a resultat, obtindreu una adreça IP americana.
 7. Prova i accedeix a HBO Go, notareu que obtindreu fàcilment.
 8. Stream Game of Thrones o qualsevol altre programa a HBO Go mentre esteu al Canadà.

HBO GO desbloquejat a l'estranger

HBO GO desbloquejat a l’estranger

Millor VPN per a HBO Go

He estat ExpressVPN subscriptor ja fa temps que estic molt satisfet amb els seus serveis. L’empresa té un gran nombre de servidors a totes les ubicacions del món. Els seus serveis són ràpid i fiable, basant-se en la seva confiança. El que sé és si vols desbloqueja HBO Go al Canadà, necessitareu un proveïdor proper a què  ExpressVPN ha d’oferir.

És admirable fins a quin punt l’empresa es dedica a tenir cura de la privadesa dels usuaris. ExpressVPN només fa ús de protocols militars de xifrat dur a connexions segures dels usuaris. La seva Atenció al client les 24 hores i a Garantia de devolució de 30 dies així que promet un benefici i experiència lliure de risc.

Esteu buscant altres proveïdors de serveis? Trieu-ne un de la taula següent.

Transmet el flux HBO a Canadà mitjançant un servidor intermediari intel·ligent DNS

Pel que sembla, hi ha una altra solució geogràfica del HBO Go, i això passa a ser un servidor intermediari Smart DNS. Tot i que es gestiona un Smart DNS un gran nombre d’ubicacions de servidor oferit a preus acceptables, una VPN encara és líder en matèria de seguretat. Diguem que la seguretat no és un domini d’expertesa del servidor intermediari intel·ligent DNS.

No protegeix les vostres dades xifrant-les i manté la vostra IP visible al públic. En cas contrari, la seva manca de mesures de seguretat ho fa operar molt més ràpidament, i els subscriptors impacients semblen apreciar-ho. A més, no podreu desbloquejar tot el que trobeu tret que el vostre DNS intel·ligent el permeti desbloquejar. Sense detriment, un DNS intel·ligent us permet obtenir HBO Go al Canadà, només heu de seguir aquests passos:

 1. Cerqueu una subscripció a Unlocator, que definitivament admet desbloquejar HBO Go.
 2. A continuació, configura Adreces del servidor DNS de deslocalitzador al dispositiu que utilitzeu.
 3. Configura el DNS de Localitzador al vostre encaminador.
 4. Ara, amb seguretat visiteu el lloc web de HBO Go o la seva aplicació.
 5. Inicieu la sessió.
 6. Finalment, emetre els programes i sèries de HBO Go fora dels Estats Units.

El proxy Smart DNS adequat us pot concedir accés a més de 200 canals, i això és així de Smart DNS Deslocalitzador. Sens dubte obtindreu restriccions anul·lades, la censura va vèncer, i prohibicions aixecades. No és que sovint trobeu un Smart DNS que funciona bé que realitza les seves funcions i és compatible amb gairebé tots els dispositius.

Obteniu HBO Go al Canadà

Per descomptat, el geo-bloqueig és quelcom que haureu de tenir en compte sempre que viatgeu a un altre país. Els geo-blocs són reals però no impossibles de superar. Tot el que heu de fer és subscriure’s a un servidor intermediari VPN o Smart DNS i no haureu de preocupar-vos de geore restriccions malgrat la vostra ubicació física i residència..

Vas a obteniu HBO Go al Canadà amb una VPN o un DNS intel·ligent? Ens agradaria saber quin proveïdor va cridar l’atenció.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me