Sådan ser du HBO GO i Holland ved hjælp af 2 forskellige metoder

Ønsker du at indhente de nyeste HBO-film og shows? Så skal du bruge HBO GO. Problemet er, at hvis du bor uden for USA, vil du slet ikke kunne få adgang til HBO GO. Der er dog måder at komme omkring på. Læs videre for at finde ud af, hvordan man blokerer HBO GO i Holland ved hjælp af 2 forskellige metoder.


Sådan ser du HBO GO i Holland ved hjælp af 2 forskellige metoder

Sådan ser du HBO GO i Holland ved hjælp af 2 forskellige metoder

Sådan ser du HBO GO i Holland med en VPN

Hvis du har prøvet at få adgang til HBO GO uden for USA, ved du, at du har nogle seriøse geo-blokke at tackle. Sandheden er, at HBO og HBO GO begge kun har deres tjenester begrænset til USA. Forsøg på at få adgang til HBO GO uden for USA vil resultere i følgende geo-fejl:

HBO GO Geo-Error uden for USA

HBO GO Geo-Error uden for USA

Du kan dog nemt omgå disse blokke uden at skulle flyve til USA. Alt hvad du behøver er en VPN.

Kort til Virtual Private Network, en VPN krypterer alle dine data og omdirigerer din trafik gennem sine egne sikre servere. Når din trafik omdirigeres, ender din offentlige IP-adresse med at ændre sig automatisk, så den matcher placeringen af ​​den VPN-server, du har oprettet forbindelse til. Så ved at vælge VPN-servere, der er placeret i et område, hvor de ovennævnte geo-blokke ikke findes, kan du forfalsk din offentlige IP og få adgang til den blokerede kanal.

Med andre ord, alt hvad du skal gøre for at få adgang til HBO GO i Holland er at oprette forbindelse til en amerikansk VPN-server. Sådan kan du gøre ved at gøre det;

  1. Tilmeld dig en betroet og troværdig VPN-udbyder.
  2. Download og installer VPN-appen, der matcher din streamingenhed. Du finder apps, der er klar til at installere til Windows, MacOS, Android, og iOS enheder med de fleste top-tier VPN-udbydere.
  3. Log ind på din konto, og vælg en amerikansk server, du vil oprette forbindelse til.
  4. Vent på, at forbindelsen oprettes. Når det først er gjort, har du din amerikanske IP klar! Du kan bruge dette websted til at kontrollere, om din IP-adresse virkelig har ændret sig eller ej.
  5. Gå til HBO GO og nyd dit indhold hele vejen fra Holland!

HBO GO fjernet i udlandet

HBO GO fjernet i udlandet

Bedste VPN til HBO GO

Vores VPN-ekspert, Charles, har skrevet en detaljeret gennemgang af de bedste VPN’er, du skal bruge til at fjerne blokering af HBO GO. Hans øverste valg gik til ExpressVPN.

ExpressVPN tilbyder 2000 servere i 94+ lande, inklusive USA. De har også et 5-stjernet kundesupportteam, en gratis Smart DNS-funktion og en fantastisk 30-dages “Ingen spørgsmål stillet” refusionspolitik, som du kan bruge til at teste deres tjenester.

Hvis du finder ud af, at ExpressVPN ikke er udbyderen til dig, kan du i stedet prøve en af ​​disse top-tier-udbydere. De har alle en gyldig refusionspolitik, som du kan drage fordel af, før du beslutter at forpligte dig til tjenesten:

Sådan ser du HBO GO i Holland med en Smart DNS-proxy

Nogle brugere er måske ikke interesseret i de ekstra sikkerhedsfordele, som en VPN kan tilbyde. Hvis du dog stadig vil have adgang til HBO GO i Holland, kan du i stedet bruge en Smart DNS-proxy. Før du hopper ind på denne metode, er der dog et par ting, jeg skal påpege:

  • Smart DNS Proxies, ligesom VPN’er, er tjenester, du kan abonnere på der tilbyder en liste over ikke-blokerede kanaler. Hver service er forskellig og har en anden kanalliste, så sørg for at kontrollere, om HBO GO er inkluderet i dit Smart DNS-abonnement.
  • Du bliver nødt til det konfigurere en Smart DNS Proxy på din enhed. Dette kræver noget teknisk savviness på dine vegne. Men rolig. De fleste smarte DNS-tjenester vil have grundige installationsvejledninger lavet til at hjælpe nye brugere med deres konfigurationer.
  • En smart DNS-proxy dirigerer ikke al din trafik. Dette betyder, at det vil ikke bremse din forbindelse, men det også vil ikke forfalde din IP-adresse.
  • Med en Smart DNS kan du skifte fra at se en amerikansk kanal til en britisk kanal (for eksempel) uden at skulle skifte server.

Nu hvor vi har disse punkter dækket, her er vores forslag til den smarte DNS-service, du skal overveje at abonnere på: Unlocator.

Du kan bruge Unlocator til at se HBO GO i Holland eller et hvilket som helst andet land, samt en hel liste over populære streaming-kanaler. Du har også adgang til et sæt let forståelige installationsvejledninger og tutorials for at hjælpe dig med at komme igennem installationsprocessen. For at fjerne det hele, får du også fordel af en 7-dages gratis prøveperiode og en 14-dages refusionspolitik, så du kan teste tjenesten, inden du forpligter.

Få adgang til HBO GO i Holland – sidste tanker

Der har du det, damer og herrer! Sådan kan du fjerne blokering af HBO GO i Holland ved hjælp af en VPN eller en Smart DNS Proxy. Husk dog, at hverken en VPN eller en Smart DNS Proxy fjerner behovet for et abonnementsgebyr fra selve streamingkanalen. Hvis du er nødt til at abonnere på HBO GO, får ingen af ​​metoderne dig ud af det.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me