Sådan ser du Hotstar i Sydafrika

Kan du lide Bollywood hits som My Name is Khan, Dangal eller Junglee? Eller måske foretrækker du Hindi-serier som The Office, Criminal Justice og Hostages? Nå, så skulle Hotstar være din go-to destination. Den indiske video-one-demand-service er hjemsted for de mest populære lokale shows. Det har endda en serie af berømte internationale produktioner som Avengers Infinity War, The Big Bang Theory og Game of Thrones. Og hvis det ikke er nok, har streamingkanalen også noget for alle jer sportsfans derude som ICC CWC cricket, Wimbledon, Bundesliga, Intercontinental Cup og mere. Hotstar-fans uden for Indien vil imidlertid ikke kunne få adgang til tjenesten på grund af geobegrænsninger. Især de i Sydafrika har brug for en VPN for at streame deres foretrukne shows fra udlandet. Så hvis du er en af ​​dem, skal du læse videre for at finde ud af, hvordan en VPN kan fjerne blokering af Hotstar i Sydafrika.


Sådan ser du Hotstar i Sydafrika

Sådan ser du Hotstar i Sydafrika

Sådan ser du Hotstar i Sydafrika ved hjælp af en VPN

Hotstar er denne populære videostreamingtjeneste, der tilbyder over 50.000 timers film, tv-shows og sportsbegivenheder streamet på 25 tema kanaler. Faktisk har det den største online opbevaring af Bollywood-film og tv-shows på otte indiske sprog. Desuden tilbyder det problemfri videoafspilning, smart søgning og en venlig brugergrænseflade.

Men da streamingkanalen kun er tilgængelig inden for indiske territorier, dit eneste valg at fjerne blokering af det er med et virtuelt privat netværk.

Bedre kendt som VPN, dette værktøj kanaler din internetforbindelse gennem en af ​​dens fjernservere, du vælger. Og for at beskytte dine data og privatlivets fred, det krypterer al din online aktivitet og huder din IP-adresse. Dette beholder ikke bare din online identitet skjult, men det giver dig også mulighed for det omgå geografiske begrænsninger.

Når du har oprettet forbindelse til en anden server, får du en ny IP-adresse der matcher regionen på dit nye netværk. Kort sagt, hvis du opretter forbindelse til en indisk server, får du en indisk IP. Og det er sådan, du kan få adgang til Hotstar i Sydafrika, fordi VOD-tjenesten vil tro, at du er inden for sit udsendelsesområde.

Sådan installeres en VPN på din enhed – trin

Følg disse trin for at streame dine foretrukne Hotstar-shows fra Sydafrika:

  1. Vælg en VPN-service, der ikke kompromitterer din online sikkerhed og privatliv. Det skal også have hurtige servere optimeret til streaming. Jeg kan varmt anbefale ExpressVPN.
  2. Når du har tilmeldt dig, skal du gå over til din enhed app butik for at downloade og installere applikationen.
  3. Åbn VPN-appen, log ind og opret forbindelse til en server fra Indien.
  4. Så snart forbindelsen er etableret, får du en indisk IP-adresse, der får den til at se ud som om du var inde i landet.
  5. Gå nu til Hotstar og stream hvad du vil. Geofejlen “Indhold ikke tilgængeligt. Indholdet er i øjeblikket ikke tilgængeligt i din region ” vises ikke længere på din skærm.

Bedste VPN’er til at fjerne blokering af Hotstar i Sydafrika

Hvis du vil fjerne blokering af Hotstar i Sydafrika, har du brug for det ExpressVPN. Det er en af ​​de mest betroede ledere i VPN-branchen. Det leverer fremragende tjenester og solide præstationer. Jeg brugte det, da jeg var i Sydafrika for at se den hindi version af The Office, og det skuffede ikke. Det var meget let at bruge, og jeg mødte ikke nogen problemer med buffering.

Det inkluderer en militær klasse AES 256-bit kryptering, en driftsafbryder og beskyttelse mod DNS-lækage. Desuden virksomheden holder ikke eventuelle data om din online aktivitet. Det tilbyder også op til fem samtidige enhedsforbindelser, hvilket betyder, at du kan beskytte alle dine enheder ved hjælp af en enkelt konto.

Og du får også fordel af en 30-dages refusion politik der giver dig mulighed for at få dine penge tilbage fuldt ud, hvis du ikke kan lide tjenesten.

Du er velkommen til at tjekke de andre premium valg for at fjerne blokering af Hotstar i Sydafrika i nedenstående tabel eller de bedste VPN-tjenester til adgang til Hotstar uden for Indien.

VPN fordele

Hvis du er en indisk udstationeret, der bor i Sydafrika, vil du helt sikkert føle behovet for at tilmelde dig en VPN-udbyder. Du kan ikke få adgang til indisk indhold uden det. Den gode nyhed er, at VPN’er kan gøre så meget mere end blot at fjerne blokering af kanaler. De har en masse andre fordele, og her er nogle af dem:

  • Samlet sikkerhed og privatliv: Virtuelle private netværk krypterer din online aktivitet og holder din identitet skjult. Det betyder, at hackere, offentlige agenturer og endda ISP’er ikke kan se, hvad du laver.
  • Ikke mere throttling: Da din internetudbyder ikke kan se, hvad du laver, vil den ikke være i stand til at trække eller bremse din forbindelse, hvis du f.eks. Ser for mange videoer på YouTube.
  • Omkørsel af regeringscensur: Lande som Kina, Nordkorea og Syrien indføre hårde internetforskrifter, hvor flere websteder som Facebook, YouTube og Twitter er blokeret. Men med en VPN undgår du alskens online-censur ved anonym forbindelse til et andet netværk.
  • Spare penge: Få bedre tilbud, når du handler online, fordi du kan skifte din IP-adresse til at matche det land, hvor du vil have de varer.

Se Hotstar i Sydafrika

Hvis du tilfældigvis er en cricket-fan eller en Bollywood-elsker, er Hotstar tjenesten for dig. Det betyder ikke noget, hvis du ikke er fysisk placeret i Indien, fordi virtuelle private netværk giver dig mulighed for at streame Hotstar fra overalt i verden, inklusive Sydafrika.

Synes du, at denne artikel var nyttig? Fortæl os, hvad du synes i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me