Sådan ser du Hotstar i USA Unblock uden for Indien med VPN Proxy

Selvom jeg ikke var i Indien, var jeg i stand til at se Indisk Premier League-finale i 2019 på Hotstar. Den store indiske streamingtjeneste har endda sat en ny global streamingrekord med 18,6 millioner seere under IPL-finalen. Er det ikke utroligt? Jeg ved, at tusinder fik deres hænder på en VPN eller Smart DNS, ligesom mig.

Sådan fjernes og blokerer Hotstar uden for Indien med VPN Proxy

Sådan fjernes og blokerer Hotstar uden for Indien med VPN Proxy

Hvorfor er Hotstar blokeret i udlandet?

Må du ikke bare hader det, når du modtager beskeder som: “Dette indhold er ikke tilgængeligt i din region.” Det er den geofejl, du får, når du prøver at se live eller on-demand videoer på Hotstar uden for Indien. Hotstar er en indisk video-on-demand-tjeneste der tilbyder nogle af de bedste Bollywood-film og tv-shows ud over streaming af live sport.

Hotstar er geo-blokeret uden for Indien. Det betyder, at hvis du er en indisk udstationeret, der bor i UK, USA, Canada, UAE, Saudi-Arabien, Australien, eller andre steder i udlandet kan du ikke se Hotstar. Disse begrænsninger pålægges af Hotstar-ejere, der frygter krænkelse af copyright og overholder licensaftaler.

Heldigvis er der måder at gøre fjern blokering af Hotstar uden for Indien. Ved at bruge VPN kan du omgå geografiske begrænsninger og se Hotstar i udlandet på din PC, Mac, Android eller iPhone.

Sådan fjernes og blokerer Hotstar uden for Indien med VPN

Hvis du er i humør af at se en lice cricket-begivenhed på Hotstar, mens du ikke er i Indien, vil du blive meget skuffet. Hvorfor? For i stedet for en cricket-kamp, ​​er det dette, du ser: “Indhold ikke tilgængeligt. Indholdet er i øjeblikket ikke tilgængeligt i din region. ”

Du kan se, Hotstar ved, om du er i Indien eller ikke ved at se på din IP-adresse. Dette nummer, som din ISP tildeles dig, afslører, hvor du er, så du skal ændre det. Ved at oprette forbindelse til en VPN kan du erstatte din IP-adresse med en indisk. Først da kan du få adgang til Hotstar ved at se ud til at være i Indien.

Følg trinnene

Sådan kan du fjerne blokering Hotstar uden for Indien via en VPN:

 1. Vælg VPN-udbyder der driver indiske servere.
 2. Derefter skal du opsæt VPN-applikationen på din enhed ved at downloade den.
 3. Når du er færdig med installationen, oprette forbindelse til en indisk VPN-server.
 4. Få en indisk IP-adresse.
 5. Gå ind på Hotstars websted eller åbn Hotstar-appen.
 6. Stream ethvert Hotstar-video / lydindhold du vil have.
 7. StarSports, SonyLiv og andre indisk-baserede kanaler bliver tilgængelige for dig.

Bedste VPN til Hotstar

ExpressVPN betragtes meget som en af ​​de bedste VPN’er på VPN-markedet. Og når du abonnerer på det 30-dages pengene tilbage politik, du kan se hvorfor. Der er ikke noget, denne udbyder ikke tilbyder. Fra en stort udvalg af serverplaceringer til konkurrencedygtige hastigheder, det er klart, hvorfor ExpressVPN har været i spidsen i så lang tid.

Føj til det, høje sikkerhedsstandarder, -en streng ingen-logging politik, enhedskompatibilitet, og  24/7 live chat support. Så hvis du vil fjerne blokering af Hotstar uden for Indien og i England, Canada, USA eller Australien, er ExpressVPN bare det, du har brug for.

Sådan fjernes og blokerer Hotstar uden for Indien med en smart DNS

Der er to måder, du kan undgå, at den irriterende meddelelse, der er nævnt i ovenstående afsnit: Den ene er gennem en VPN, og den anden er ved hjælp af en Smart DNS-proxy. Selvom disse to metoder har deres forskelle, fører de til det samme resultat, hvilket er fjernelse af indhold. En smart DNS er hurtigere, fordi der ikke er nogen krypteringsproces, mens en VPN udfører en.

Det forklarer hvorfor en VPN er en mere sikker mulighed end en smart DNS. Uanset sikkerhed kan en smart DNS hjælpe dig omgå geobegrænsninger og få adgang til indholdet du ønsker ved at omdirigere den trafik, der bestemmer din geo-placering gennem dens servere. Hvis du ønsker at se Hotstar uden for Indien, er en Smart DNS-proxy en metode, du bør prøve. Følg disse trin for at lære, hvordan du gør det fjern blokering af Hotstar ved hjælp af en smart DNS:

 1. Trin nummer et: tilmeld dig med Unlocator. 
 2. Disse videoer / installationsvejledninger kan hjælpe dig konfigurer din Smart DNS på din kompatible enhed.
 3. Nu, besøg Hotstars websted.
 4. Drage fordel af din ubegrænset adgang til Hotstars indhold mens du er i udlandet.

Bedste Smart DNS til Hotstar

Hvis du ønsker en pålidelig Smart DNS, foreslår jeg, at du abonnerer på Unlocator. Denne proxy fungerer fænomenalt med omgå geo-begrænsninger overalt jorden rundt. Med Unlocators Smart DNS kommer du til fjern blokering af over 200 kanaler.

Hvis du er en af ​​de mennesker, der foretrækker ikke at blive forhastet, kan du drage fordel af 7-dages gratis prøveperiode. Det er ikke en lang periode, men en anstændig mængde tid for dig at sammensætte dit sind.

Hotstar-kompatible streamingenheder

 • Android
 • Apple TV
 • Windows-pc
 • OSX Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Chromecast

Andre fordele ved at bruge VPN

VPN tillader det fjern blokering af Hotstar i USA, UK, Canada, Australien, eller andre steder uden for Indien, men det er ikke den eneste fordel ved at bruge et virtuelt privat netværk. Her er en liste over andre ting, du kan gøre, mens du er tilsluttet en VPN-server.

 • Fjern blokering af gratis streamingkanaler synes godt om Crackle, BBC iPlayer, ITV, Channel 4, SBS, CBC, og mange flere.
 • Omgå geografiske begrænsninger og se geoblokerede kanaler som American Netfix, Amazon Prime, Hulu, HBO GO, Sky Go, hvor som helst i verden.
 • Download torrenter anonymt på en sådan måde hverken din internetudbyder eller indholdsudbydere kan spore de aktiviteter, du udfører online.
 • Krypter din trafik.
 • Masker din IP-adresse.

Sådan downloades Hotstar-app på iOS eller Apple TV uden for Indien

For at installere Hotstar-appen på din iOS-enhed: iPhone, iPad eller Apple TV i USA, UK, Canada, Australien eller hvor som helst, skal du oprette et indisk Apple ID. Følgende instruktioner vil guide dig gennem processen.

 1. Fra din pc (eller Mac), log ud af din iTunes-konto.
 2. Find ‘butik og så skift din region til Indien. 
 3. Se efter en tilfældig gratis app.
 4. Tryk på ‘Hent’.
 5. Det er tid til at oprette en konto. Vær sikker på at du vælg indstillingen ‘intet kort’.
 6. Opret et nyt brugernavn og adgangskode til din konto.
 7. Indtast en indisk adresse. Du kan oprette en på fakenamegenerator.
 8. For så vidt angår din Apple TV eller iOS-enhed, log ud af din iTunes-konto fra ‘Indstillinger’.
 9. Log nu ind med dit nye Apple ID.
 10. Endelig kan du nu download og installer Hotstar på din Apple TV, iPhone eller iPad uden for Indien.

Download Hotstar-appen på Android uden for Indien?

Hvis du vil downloade Hotstar-appen i udlandet, bliver du nødt til at foretage nogle ændringer til din Google Play Butik-region. Skift din region til Indien på din Android-enhed, telefon eller tablet. For mere vejledning finder du denne artikel om hvordan man ændrer Google Play Store-region til Indien nyttig.

Bedste tv-shows på Hotstar

 • Yeh Rishta Kya Kehlata Hai
 • Kullfi Kumarr Bajewala
 • Koffee med Karan
 • Devon Ke Dev… Mahadev
 • Yeh Hai Mohabbatein
 • Ishqbaaaz
 • Sarabhai vs Sarabhai
 • Dance Plus
 • Nazar
 • Må jeg komme ind, fru?

Se Hotstar uden for Indien

Hvis du har lyst på sportsunderholdning, Bollywood-produktioner, unikt indhold som mig, så er Hotstar en kanal, du skal have i dit bibliotek. Heldigvis kan du bruge VPN eller Smart DNS til fjern blokering af Hotstar uden for Indien. Giv det ikke en ny tanke og få din ExpressVPN-abonnement her.

Hvad synes du om alt dette? Har du en bedre måde at fjerne blokering af Hotsar? I så fald skal du dele i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me