Com veure Hulu a l’Índia

He estat molt de temps Usuari de Hulu, i no anava a renunciar a l’Índia. És imprescindible un cert nivell d’entreteniment de qualitat en viatges de negocis. Espectacles, programes i pel·lícules ajuden a deixar de banda les coses. La naturalesa de Hulu disponibilitat a l’Índia s’ha convertit en una preocupació.


Hulu, el servei de streaming popular i la font de molta satisfacció de la gent està bloquejat a l’Índia. Però viure en un món impulsat per l’avanç de la tecnologia significa que hi ha d’haver maneres Els indis o expatriats nord-americans a l’Índia poden accedir a Hulu malgrat les restriccions. De fet, hi ha maneres i s’hi impliquen Proveïdors de serveis VPN i proxies de DNS intel·ligents. 

Com veure Hulu a l'Índia

Com veure Hulu a l’Índia

Com veure Hulu a l’Índia

El primer que veuràs quan intentes accedir a Hulu a l’Índia és aquest missatge: “Ho sentim, actualment, la nostra videoteca només es pot reproduir als Estats Units”. Això significa que Hulu és inaccessible fora dels EUA, i la manera més segura d’accedir a Hulu a l’estranger és mitjançant una VPN.

Missatge del geobloc de Hulu

Missatge del bloc geogràfic de Hulu

La regla és senzilla: si esteu als EUA, obteniu Hulu. Si no esteu als Estats Units, esteu de sort. Aleshores, d’on surt això? Tot comença amb acords de llicència. Hulu reprodueix el seu contingut als EUA, on és originari. A menys que altres països acceptin la difusió del contingut de Hulu a l’estranger, ningú fora dels Estats Units no hi podrà accedir.

Hulu assegura que no passa cap accés internacional i no autoritzat de col·locació de restriccions geogràfiques pel seu contingut. Per tant, si no ho fan els altres països compra drets d’autor per mostrar Hulu, seguirà sent inaccessible per als que no es troben als EUA.

Per posar Hulu a la vostra disposició fora dels Estats Units, heu de fingir com si hi sou. L’única cosa que revela la vostra ubicació geogràfica és la vostra adreça IP. Canvieu-ho i obtindreu una passada gratuïta a qualsevol país que vulgueu. Obteniu una adreça IP dels Estats Units, i ho faràs obtenir els privilegis d’un local americà. Tot als Estats Units estarà disponible i us el mostrarà, pensant que sou un resident real dels Estats Units.

Com funciona?

Així que és fantàstic, però, com és que això ho fa? Amb una VPN.

Això és un eina de ciberseguretat que et permet canvieu la vostra adreça IP i per això accedeix al contingut geo-restringit. La VPN pren les vostres dades i les passa a través d’un servidor (situat al lloc que vau escollir). Tot seguit, totes les vostres dades semblen procedir d’aquesta ubicació concreta. Serà falsament considerat com a local d’aquest país, però no per una causa perduda. Internet només serà et permet accedir al contingut si es troba al mateix lloc que es troba.

A més de revertir dades i trànsit, la VPN no es diu una eina de ciberseguretat sense cap motiu. Quan es produeix la desviació, les dades es transmeten no només per un túnel, sinó per un xifrat. De manera que, quan surtin les dades, s’englobaran capes de protocols que no es poden desxifrar.

Prou d’això, el que vols saber és com ets tu desbloquejar Hulu:

 1. El primer que cal fer és obtenir una subscripció a VPN.
 2. El segon pas seria baixar i instal·lar l’aplicació VPN.
 3. Tercer en línia, llançar l’aplicació VPN.
 4. Ara, ho heu de fer inicieu la sessió al compte que vau crear.
 5. Cerqueu un servidor VPN americà i obtenir una adreça IP americana.
 6. Amb una adreça IP americana, sou elegible accedeix a Hulu.
 7. Endavant i corrent Hulu a l’Índia quan tu vulguis.

Desbloquegeu Hulu a Bèlgica

Desbloquegeu Hulu a Bèlgica

Millor VPN de Hulu

Si cerqueu una VPN que sigui prou forta desbloquegeu serveis de streaming principals com Hulu des de qualsevol lloc, necessitareu ExpressVPN. Aquesta VPN s’ha fet un nom enorme gràcies a ella Xarxa de servidors molt gran i excel·lents serveis. Es lliura actuacions fortes a taxes d’alta velocitat i amb alts nivells de seguretat.

Les seves propietats de desbloqueig i estàndards de seguretat no es poden trobar en cap VPN, fent que ExpressVPN sigui un proveïdor no admissible. Si voleu obtenir més informació, consulteu altres proveïdors VPN que es mostren a la taula següent també millor VPN per Hulu article.

Com veure Hulu a l’Índia amb un servidor intermediari intel·ligent DNS

Tot i que una VPN fa que sigui l’eina de desbloqueig més segura, un Smart DNS es qualifica com el més ràpid. Per què? Les dades que passen per un servidor Smart DNS no experimenten cap xifrat. Això vol dir que l’adreça IP segueix essent la mateixa i visible per al públic. Veus per què és menys una opció segura? Però, en cas que no tingueu la seguretat, podeu subscriure-vos a un DNS intel·ligent. Vostè podeu accedir al vostre contingut favorit a velocitats ràpides però amb menys seguretat.

Així és com es pot desbloquegeu Hulu a l’Índia amb un DNS intel·ligent:

 1. Feu un cop d’ull a Unlocator i, a continuació, inscriviu-vos a una prova gratuïta de 7 dies.
 2. Amb èxit configureu el vostre DNS intel·ligent, heu de seguir aquests vídeos / tutorials d’instal·lació.
 3. Visiteu el lloc web de Hulu o sol·licitud.
 4. Està vostè en? Genial, després va funcionar.

L’única raó per la qual vaig tenir èxit és perquè feia servir Deslocalitzador. Tingueu en compte que no tots els proxies Smart DNS poden desbloquejar el contingut que desitgeu. A què s’arriba l’accés depèn en gran mesura del que és capaç de fer el Smart DNS.

Tanmateix, si us heu subscrit a Unlocator, sabreu que en teniu més de 200 canals que podeu desbloquejar. També en podeu beneficiar una prova gratuïta de 7 dies. Aquesta opció pot ser de gran ajuda per a aquells que tinguin dificultats per plantejar-se. És el millor DNS intel·ligent on pots posar les mans.

Veure Hulu a l’Índia

Hulu és el servei final que cal desbloquejar a l’estranger. És el primer servei de streaming que ve al cap quan busqueu una manera de reproduir pel·lícules i programes de televisió en línia. No importa si esteu a l’Índia o a mig camí del món, si feu feina ja sigui VPN o Smart DNS, sens dubte obtindreu Hulu que es transmet fora dels Estats Units.

Quin dispositiu creieu que utilitzeu? Compartiu-nos amb qualsevol dispositiu al qual decidiu connectar-vos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map