Com reduir la latència a la mortal Kombat 11

Puc dir literalment que tots hem experimentat molts retards i latències quan juguem en línia. Aquest és un problema que ens enfrontem quan estem en un partit de lluita com Mortal Kombat 11. Ningú vol entrar en un partit on haureu de tornar a pressionar més d’una vegada perquè Scorpion pugui desfer-se de la llança. És bastant frustrant. Però no us preocupeu. Disposem de moviments de jocs propis. A continuació, us mostrem com podeu solucionar els problemes de retard de MK 11.

Com solucionar 11 llacs de mortal Kombat

Com solucionar 11 llacs de mortal Kombat

Mortal Kombat 11 Latències i Lags

Alguna vegada heu posat en dubte tot el relacionat amb internet? Alguna vegada heu anat a: “El meu proveïdor d’Internet està bé, ho fa allà on estic. No sé què fer ”? Sí, sóc un jugador de Mortal Kombat i puc dir sincerament que sé com et sents. Ser un bon jugador de MK vol dir que coneixes algunes combos llargues, veritat?

Bé, imagina’t enmig d’una combinació d’un partit en línia i et veus interromput per un problema de retard? Què enutjarí això si et costa el partit? El problema aquí és que no és la coincidència en sí la que corre el risc, sinó que és la classificació entre altres jugadors. No només això, sinó que es perd la connexió, es podria posar en perill tota la seva reputació. Em refereixo a “Qualitat”, realment? Ho heu vist mai??Qualitat

És el pitjor que podria passar un jugador MK en línia. Et marca com a quitter només perquè la connexió no t’ha fallat. Ja n’hi ha prou. Avui estem aquí per alliberar-nos dels problemes de retard a Mortal Kombat 11. És a dir, estem aquí per “Finalitzar-los”.

Com solucionar problemes de Lagal Mortal Kombat 11

Els usuaris de PlayStation 4 de tant en tant s’enfronten a problemes de congelació o retard. Hem parlat del molest que pot ser si jugueu a Mortal Kombat 11. Per sort, ja no haureu de suportar la “brutalitat” dels retards. A continuació es mostren les maneres principals de resoldre les latències de Mortal Kombat 11 i els retards.

1. Allibereu una mica d’espai

L’espai baix és un factor important que pot retardar la vostra consola a una escala dràstica. Encara que no juguessis en línia, el joc es pot congelar de tant en tant. Per tant, sempre que se us ocorri el pensament, endavant i allibereu de la vostra consola algunes dades no desitjades. Per fer-ho a PS4, heu de fer el següent:

 1. Des de la pantalla principal, aneu a Configuració.
 2. Un cop allà, dirigiu-vos a Gestió d’emmagatzematge del sistema.
 3. Ara, seleccioneu qualsevol de les categories per veure més informació.Gratuïu l'emmagatzematge PS4
 4. Ara podeu triar què esborrar en cas que no necessiteu les dades.
 5. Premeu la tecla Opcions i seleccionar Suprimeix
 6. Quan hagueu acabat, trobareu que la PS4 s’ha tornat molt més ràpida que abans.

2. Reconstruïu la vostra base de dades

Fa temps que utilitzeu el vostre PS4, la vostra base de dades comença a omplir-se sense que us n’adoneu. És per això que de tant en tant haureu de reconstruir la base de dades. Això millorarà el rendiment de la vostra consola d’una manera excel·lent i us ajudarà a afrontar el problema que encara queda. Per fer-ho, seguiu els passos següents:

 1. Apagueu el vostre PS4 mantenint presionat el botó d’engegada fins que sentiu dos pitjos que sorteixen. Això és un indicador que el vostre PS4 està desactivat.
 2. Ara, heu de tornar a iniciar la consola, però en el mode segur aquesta vegada. Podeu fer-ho prement el botó d’engegada fins que sentiu un segon pit.
 3. Mentre estigueu en mode segur, el vostre controlador no funcionarà mitjançant una connexió sense fils. Haureu de connectar-lo mitjançant un cable USB.
 4. Baixeu i trieu Reconstruir base de dades. Reconstruir la base de dades
 5. Després d’això, el vostre PS4 buscarà la unitat i crearà una nova base de dades de tot el material.
 6. Espereu fins que es faci el procés i tindreu una PS4 ràpida perquè pugueu gaudir al màxim.

Tingueu en compte que pot acabar molt de temps acabar. Això depèn de la quantitat i tipus d’elements de dades que tingueu.

3. Milloreu la vostra connexió a Internet

Això es pot fer de diverses maneres. Alguns necessiten habilitats tècniques, mentre que d’altres us costaran uns centaus. De qualsevol manera, us ajudaré. A continuació us mostrem com podeu arreglar la vostra connexió a Internet per obtenir una millor experiència de joc:

Utilitzeu Ethernet: Obtindreu un rendiment òptim quan jugueu un joc en línia mitjançant una connexió Ethernet per cable. Les connexions sense fils tenen la tendència d’alentir-se i afectar la qualitat del joc en línia. Si connecteu el vostre PS4 a Internet mitjançant un cable Ethernet, mantingueu la connexió d’amplada de banda mínima necessària per a un joc en línia decent..

Servidor DNS: De vegades, el servidor que el vostre ISP li assigna automàticament quan et subscrius per al seu servei et pot fallar. Es pot carregar fàcilment amb usos, especialment si no teniu molts proveïdors a la regió en què residiu. Tanmateix, si canvia la configuració DNS de PlayStation, podeu acabar amb una millor connexió per reproduir MK 11 sense latència.

Deixa de baixar: Abans d’entrar a un joc en línia, assegureu-vos que tots els dispositius de casa no descarregueu res, inclosa la vostra PS4. És possible que no noteu que s’està baixant una actualització a la consola. Per tant, comproveu el doble abans de dirigir-vos directament a una batalla en línia. Aquesta voluntat millorar la vostra velocitat d’internet PlayStation 4.

Router de jocs: Tan senzill com això, compra un encaminador per a jocs. Aquests enrutadors estan dissenyats especialment per als jugadors que ajudin a disminuir la latència. Podeu trobar-ne molts, ja siguin en línia o a la botiga electrònica del vostre barri. Si voleu ajuda, proveu l’encaminador de jocs Neat Gear XR 500.

4. Actualitzeu la consola

Ja heu comprovat si el vostre sistema operatiu funciona amb el firmware més recent? Això és el que heu de fer cada dia. Assegureu-vos que el vostre PS4 estigui funcionant amb l’última actualització de manera que pugueu obtenir un millor rendiment. Això redueix significativament els retards en els jocs en línia i evita problemes de congelació.

5. Utilitzeu una xarxa privada virtual

Quan tu instal·leu una VPN a PlayStation 4, podreu canviar el servidor. En altres paraules, les dades es redireccionaran a través d’un servidor que escolliu. Podeu triar-ne una on no hi hagi cap moment de presentació en el moment en què reproduïu MK 11. També us connecteu amb una VPN evita l’acceleració ISP, cosa que vol dir que ja no hi haurà cap tipus de manipulació de la velocitat d’internet.

Aquí teniu el que heu de fer:

 1. Registreu-vos amb un proveïdor de serveis VPN. Us recomano molt ExpressVPN.
 2. Com que no es pot fer servir una VPN directament al vostre PS, heu de fer-ho configureu la VPN al vostre enrutador.
 3. Després d’això, inicieu la sessió amb el vostre compte i connecteu-vos a un servidor que considereu adequat per a la vostra experiència de joc.
 4. Ara, llança Mortal Kombat i no et preocupis de més els retards.

ExpressVPN és un dels pocs proveïdors de VPN que us poden ajudar amb la tasca actual. Disposa de servidors de tot el món que disposen de velocitats ràpides. També podeu veure una llista d’altres principals VPN per a Mortal Kombat 11 a la taula següent.

Com corregir Lags MK 11 – Pensaments finals

Quan comenci el desastre de retard al joc, tindreu un parell de segons de retard entre cada moviment que realitzeu. El vostre oponent colpejarà perfectament a tots els combinats mentre esteu allà sense fer res. Trobareu a faltar les combinacions més fàcils i perdreu el joc després. Per no parlar d’aquesta qualitat, que és el més humiliant de tots. Tanmateix, amb alguns trucs aquí i allà, podeu optimitzar l’experiència del vostre MK11. Consulteu la guia que us he proporcionat i els podreu acabar en molt poc temps.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me