Bedste 5 VPN til Kodi Fire Stick – gennemgang af 2020

Hvad er bedste VPN til brug sammen med Kodi på Fire Stick i 2020? Kombinationen af ​​Kodi og Amazon Fire TV Stick resulterer i stor online streamingværdi. Ved at installere Kodi-tilføjelser som Exodus osv. Kan du få adgang til topfilm, tv-shows og live-streams. Hvis du imidlertid ønsker at forblive anonym, mens du streamer via Kodi på Fire TV Stick, skal du bruge VPN. I denne vejledning har vi gennemgået bedste Kodi Fire Stick VPN for 2020.

Bedste Kodi Fire Stick VPN 2020-anmeldelse

Bedste Kodi Fire Stick VPN 2020-anmeldelse

Bedste 5 Kodi Fire Stick VPN 2020-anmeldelse

Med et stort antal pålidelige VPN-udbydere derude, bliver du tilgivet for ikke at være i stand til at finde ud af, hvilken VPN-tjeneste du skal vælge. Vi har gennemført forskning og anmeldelser. Her er vores officielle liste over bedste VPN-udbydere, du kan bruge til Kodi på Fire Stick i 2020.

IPvanish – Top Kodi VPN 2020-gennemgang

Bedste Kodi Fire Stick VPN 2020-anmeldelse

IPVanish – Bedste Kodi Fire Stick VPN 2020-gennemgang

 • Ingen logfiler: Dette er sandsynligvis den vigtigste funktion, du skal kigge efter, før du tilmelder dig en VPN-service. Du ønsker ikke, at din VPN-udbyder skal føre logfiler over websteder, du besøger, filer, du downloader, eller film, du ser. Ellers slår det hele konceptet med online anonymitet.
 • Tilbagebetalings politik: Forskellige mennesker har forskellige behov. Mens ordentlige VPN-tjenester ligesom IPVanish er sandsynligvis det bedste, du kan tilmelde dig, der er altid en lille chance for, at nogen ikke helt kan lide den service / de funktioner, hun eller han får. EN 7-dages refusion garanti betyder, at du har tid nok til at sammensætte dig.
 • VPN-servere: Antallet og faktisk hastigheden på din VPN-udbyders servere kan gøre eller ødelægge din online streamingoplevelse. Langsomme VPN-servere betyder, at du konstant vil lide af problemer med buffering. En anden ting at overveje er, om den VPN-udbyder har VPN-servere placeret over hele verden. Forbindelse med en VPN-server tættere på din placering betyder normalt en mindre risiko for internethastighed falder.
 • Optimeret til Kodi: Dette er en funktion, som mange mennesker overser. Nogle VPN-tjenester er optimerede til at arbejde bedre med Kodi, mens andre ikke er det. Derfor får du en samlet bedre streamingoplevelse, når du bruger IPVanish sammenlignet med en anden VPN i sig selv.

ExpressVPN – Bedste Kodi VPN 2020-gennemgang

Bedste Kodi Fire Stick VPN 2020-anmeldelse

ExpressVPN – Bedste Kodi Fire Stick VPN 2020-gennemgang

Du kan simpelthen ikke have en top VPN-udbyderliste uden at medtage ExpressVPN, og af gode grunde. Deres 30-dages refusion garanti er næsten uden sidestykke. ExpressVPNs 24/7 live support er også en af ​​de mest professionelle. Hvis du vil have en pålidelig VPN-udbyder, der hjælper dig omgå regionale begrænsninger såvel som undgå internetcensur, det er den der skal vælges.

Fordele:

 • De understøtter fjernelse af amerikansk Netflix.
 • 24/7 kundesupport.
 • Over 130 forskellige VPN-placeringer spredt over hele verden.
 • 30-dages tilbagebetaling garanti.
 • Tre samtidige VPN-forbindelser.

NordVPN – Top Kodi VPN 2020-guide

Bedste Kodi Fire Stick VPN 2020-anmeldelse

NordVPN – Bedste Kodi Fire Stick VPN 2020-gennemgang

NordVPN s VPN-ansøgning til iPhone, iPad, Android, PC og Mac er muligvis den nemmeste og mest venlige jeg har brugt. Det tager et par minutter at indstille dem. Derefter og ind i starter du simpelthen appen og opretter forbindelse til en VPN-server efter eget valg. Det er sikkert at sige, at der var en stor indsats i at oprette disse apps. Ligesom ExpressVPN tilbyder NordVPN en 30-dages refusion periode, mere end nok tid til at teste deres VPN-server fuldt ud.

Fordele:

 • 30-dages refusion periode.
 • Fantastiske VPN-apps.
 • VPN-servere i omkring 57 lande.
 • Dobbelt VPN.

Ulemper:

 • Mens de fleste VPN-servere, vi har prøvet, var imponerende hurtige, var et par relativt langsomme.

StrongVPN – Top Kodi VPN 2020-gennemgang

Bedste Kodi Fire Stick VPN 2020-anmeldelse

StrongVPN – Bedste Kodi Fire Stick VPN 2020-gennemgang

Hvis du vil have en VPN-udbyder, der understøtter fjernelse af blokering af USA og UK Netflix i udlandet, StrongVPN passer perfekt. Mens de ikke tilbyder så mange funktioner som andre VPN-tjenester på listen over top 5 VPN’er i Kina, de kompenserer for det ved at tilbyde en af ​​de laveste VPN-abonnementer.

Fordele:

 • Lavpris.
 • Adgang til amerikanske og britiske Netflix i udlandet.
 • Gratis Smart DNS-proxy-service.

Ulemper:

 • 5-dages refusion periode.
 • Nogle VPN-servere, hvor enten for langsomt eller ikke fungerede overhovedet.
 • OpenVPN findes kun på udvalgte servere.

VyprVPN – Bedste Kodi VPN 2020-gennemgang

Bedste Kodi Fire Stick VPN 2020-anmeldelse

VyprVPN – Bedste Kodi Fire Stick VPN 2020-anmeldelse

VyprVPN s “Chameleon” stealth-system blev designet med et formål i tankerne; besejre Kinas Stor Firewall-censur system. Hvis du søger efter en VPN-udbyder til specifikt at bruge i Kina, er VyprVPN et sikkert spil. De vil bestemt være højere på vores liste over bedste Kodi Fire Stick VPN i 2020 hvis det ikke var for det faktum, tillader de ikke at torrentere via deres VPN-servere.

Fordele:

 • Meget hurtige VPN-servere.
 • VPN-servere i 36 lande.
 • Chameleon.

Ulemper:

 • Ingen torrents.

Behøver jeg virkelig bruge en VPN med Kodi på Fire Stick?

De fleste mennesker der se film, tv-shows og live sport via Kodi på Fire Stick, brug VPN, og også af en god grund. VPN er et værktøj, der gør det muligt for dig kryptere al din Internet-trafik ved at oprette forbindelse til en sikker fjernserver. Denne proces også skjuler din IP-adresse. Torrentwebsteder og geo-blokerede streamingkanaler vil se IP-adressen på VPN-server du er tilsluttet i stedet. Så lad os antage, at du har oprettet en BBC iPlayer addon på din Kodi. Medmindre du bruger VPN, får du stadig en geo-fejl når du prøver at se live eller on-demand indhold. I tilfælde af torrent-tilføjelser, hver gang du downloader en torrent, hvad enten det er på Kodi eller ej, føjes din IP-adresse til torrentsværm. Det betyder din internetudbyder og / eller grupper af krænkelse af ophavsret kan spore dine downloads. Brug af VPN tillader det omgå begge geo-begrænsninger og hold din online identitet skjult.

 • Sådan installeres VPN i FireStick Guide
 • Bedste anmeldelse af Kodi Streaming Sticks

Bedste Kodi Fire Stick VPN 2020-gennemgang – Konklusion

Hvis du endnu ikke har gjort det installeret Kodi på din Fire TV Stick, bare følg dette guide. Husk at bruge VPN Før se strømme via uofficielle Kodi-tilføjelser på din Fire Stick. Ellers vil du udsætte dit online privatliv og komme i juridiske problemer.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me