Bedste guider til Kodi i 2020

Kodi-troldmænd er som den schweiziske hærknive. De er dybest set alt-i-et-programudvidelser, der giver dig mulighed for at udføre flere opgaver. For eksempel kan du installere forskellige community builds, nulstille din Kodi-app fra fabrikken eller endda teste din internethastighed inden for din Kodi-app. Derudover giver Kodi-guider dig mulighed for at installere alle de bedste Kodi-tilføjelser uden behovet for manuelt at konfigurere deres lagre. I denne gennemgang tager vi et kig på de bedste guider for Kodi 17.6 Krypton samt Kodi 18 Leia i 2020.


Bedste guider til Kodi 17 Krypton i 2017

Bedste guider til Kodi 17 Krypton i 2020

Installation af bedste guider på Kodi – Pas på!

Brug af VPN forhindrer dybest set din internetudbyder i at spore dine online aktiviteter. Uanset om det er browsing, streaming eller download. Selvom vi ikke har noget ansvar for de handlinger, du udfører online, opfordrer vi dig til at bruge VPN for at holde dine online aktiviteter for dig selv. Nedenfor er nogle af de fordele, du får, når du bruger en VPN med Kodi. Hvis du vil forhindre, at potentielle tavshuggere spionerer efter det, du laver online, skal du installere VPN. Ellers vil dit privatliv blive udsat for.

 • Fjern blokering af Geo-begrænsede Kodi-tilføjelser: Der er mange Kodi-tilføjelser, som du kun kan bruge i visse regioner. Med VPN kan du omgå regionale begrænsninger.
 • Omgå ISP Throttling: Har du nogensinde bemærket, at din internethastighed er anstændig, hvis du gennemser websteder, men pludselig falder, når du ser videoer online? Hvis dette er tilfældet, er din internetudbyder sandsynligvis en smule med din internethastighed. Brug af VPN giver dig grundlæggende mulighed for at undgå, at det sker.
 • Ultimate Privacy: Tilføj et ekstra lag af privatliv og sikkerhed til alle dine online aktiviteter.
 • VPN-applikationer: Du behøver ikke at være en tech-freak for at oprette en VPN-forbindelse takket være brugervenlige VPN-apps på pc, Mac, Android, iOS og FireStick.

Fra personlig oplevelse, ExpressVPN er den bedste VPN-tjeneste, du kan bruge med Kodi. De har optimeret deres VPN-apps til at arbejde bedre med Kodi-tilføjelser og har en politik uden no-logs. Se vores gennemgåede liste over de bedste Kodi VPN’er i 2020.

Merlin-guiden – Bedste guiden til Kodi

Merlin-guiden - Bedste guiden til Kodi

Merlin-guiden – Bedste guiden til Kodi

Hvis vi fik valget om kun at installere en Kodi-guide, ville Merlin-guiden helt sikkert være øverst på vores liste. Alt i alt er Merlin Wizard en absolut perle og et must-have for enhver Kodi-bruger.

 • Læs mere: Sådan installeres Merlin Wizard på Kodi.

Ares Wizard – Bedste Kodi Wizard i 2020

Ares Wizard - Bedste guider til Kodi i 2017

Ares Wizard – Bedste guider til Kodi i 2020

Ares Wizard er sandsynligvis den mest berømte af dem alle. Med hensyn til funktionalitet har denne guide det hele. Opgaver, du kan udføre ved hjælp af Ares, inkluderer installation af builds og addons. Du kan også teste din internethastighed og nulstille din Kodi-app til fabriksindstillinger.

 • Læs mere: Sådan installeres Ares Wizard på Kodi.

Community Portal

Community Portal - Bedste guider til Kodi i 2017

Community Portal – Bedste guider til Kodi i 2020

Community Portal er et programudvidelse, der giver dig mulighed for at installere de mest populære addons på Kodi 17. Du kan også bruge Community Portal til at oprette din egen brugerdefinerede build. Programpluginet har også et vedligeholdelsesafsnit såvel som en stor liste over nyttige tutorials. Den vigtige SportsDevil Launcher, en addon, der er afgørende for, at SportsDevil addon kan køre glat, er også inkluderet i denne guide.

 • Læs mere: Sådan installeres Community Portal på Kodi.

Durex-guiden

Durex Wizard - Bedste guider til Kodi i 2017

Durex Wizard – Bedste guider til Kodi i 2020

Lad ikke navnet narre dig. Dette tilføjelse til Kodi-programmet er ganske håndfuld. Du kan bruge Durex-guiden til at konfigurere den populære Durex Kodi build. Plugin har også et vedligeholdelsesafsnit og et addon-installationsværktøj.

 • Læs mere: Sådan installeres Durex-guiden på Kodi.

Wookie Wizard

Wookie Wizard - Bedste guider til Kodi i 2017

Wookie Wizard – Bedste guider til Kodi i 2020

Wookie-guiden giver dig mulighed for at udføre andre opgaver. Du kan f.eks. Installere programrettelser med uofficielle tilføjelser fra forskellige regioner. Du kan også nulstille din Kodi-app, teste din internethastighed. Du kan også bruge guiden til at installere andre community builds.

 • Læs mere: Sådan installeres Wookie Wizard på Kodi.

Bedste guider til Kodi i 2020 – Endelige tanker

Er der en Kodi-guide, som vi gik glip af? Kender du nogen anden topguide til Kodi, der skal inkluderes på listen herunder? Du er velkommen til at fortælle os, hvilken guide der er toppen af ​​din liste i kommentarfeltet nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map