Bedste IPTV Kodi-tilføjelser – Top IPTV-tilføjelser til Kodi i 2020

Hvad er de bedste IPTV Kodi-tilføjelser i 2020? IPTV er dybest set muligheden for at streame live tv-kanaler fra USA, UK, Canada, Australien, Tyskland eller Frankrig via Internettet. Med populariteten af ​​Kodi, der stadig stiger, søger folk efter videoudvidelser, der giver dem mulighed for at se IPTV på deres pc, Mac, Android eller FireStick via Kodi-appen. Med det i tankerne har vi sammensat en liste over de gratis gratis IPTV-tilføjelser til Kodi. Lad os se på de bedste IPTV Kodi-tilføjelser fra 2020.

Top VPN for Kodi

Afhængigt af det område, du bor i, er nogle af landene Live TV Kodi addons ovenfor er muligvis geoblocked. Det betyder, at du ikke kan se live amerikanske, britiske, canadiske, tyske eller australske tv-kanaler via Kodi på grund af regionale begrænsninger. Heldigvis er der en workaround der gør det muligt for dig omgå geografiske begrænsninger såvel som beskytte dit privatliv mens du bruger Kodi.

VPN, eller virtuelt privat netværk, dybest set er et værktøj, der giver dig mulighed for skjul din IP-adresse og kryptere al din Internet-trafik. De største fordele ved at bruge VPN er som følger.

 • Fjern blokering af Geo-begrænsede Kodi-tilføjelser: Der er mange Kodi-tilføjelser, som du kun kan bruge i visse regioner. Med VPN kan du omgå regionale begrænsninger.
 • Omgå ISP Throttling: Har du nogensinde bemærket, at din internethastighed er anstændig, hvis du gennemser websteder, men pludselig falder, når du ser videoer online? Hvis dette er tilfældet, er din internetudbyder sandsynligvis en smule med din internethastighed. Brug af VPN giver dig grundlæggende mulighed for at undgå, at det sker.
 • Ultimate Privacy: Tilføj et ekstra lag af privatliv og sikkerhed til alle dine online aktiviteter.
 • VPN-applikationer: Du behøver ikke at være en tech-freak for at opsætte en VPN-forbindelse takket være brugervenlige VPN-apps på pc, Mac, Android, iOS og FireStick.

Fra personlig oplevelse, ExpressVPN er den bedste VPN-tjeneste, du kan bruge med Kodi. De har optimeret deres VPN-apps til at arbejde bedre med Kodi-tilføjelser og har en politik uden no-logs. Se vores gennemgåede liste over de bedste Kodi VPN’er i 2017.

Bedste IPTV Kodi-tilføjelser i 2020 – resume

Nedenfor finder du en liste over de top 5 IPTV Kodi-tilføjelser til IPTV-streaming. Hver af disse tilføjelser er testet. Du er også velkommen til at tilføje dine egne forslag i kommentarfeltet under denne artikel. De bedste gratis IPTV Kodi-tilføjelser er:

 1. iPlayer WWW
 2. USTVNow
 3. Zattoo Box
 4. Rai on Demand
 5. Youtube
 6. Plex

iPlayer WWW – Bedste IPTV Addon i 2020

Sådan installeres iPlayer WWW på Kodi 17 Krypton

Sådan installeres iPlayer WWW på Kodi 17 Krypton

Med hensyn til IPTV-tilføjelser til Kodi er der bestemt ingen mangel. De fleste af disse add-ons lever imidlertid sjældent op til deres hype. iPlayer WWW falder ikke i den kategori. Det er let en af ​​de bedste IPTV-tilføjelser, du kan bruge på Amazon FireStick, Android TV Box, PC eller Mac i Storbritannien.

 • Læs mere: Sådan installeres iPlayer WWW på Kodi

USTVNow – The Best of the Bunch

Sådan installeres USTVNow Addon på Kodi 17 Krypton

Sådan installeres USTVNow Addon på Kodi 17 Krypton

Fra amerikanske udstationerede, der bor uden for USA, er dette den tilføjelse, de har brug for for at se live amerikanske tv-kanaler. I betragtning af USTVNows pålidelighed og brugervenlighed måtte vi sætte oven på IPTV Kodi-tilføjelser.

 • Læs mere: Sådan USTVNow på Kodi.

Zattoo Box – Den mest populære

Sådan installeres Zattoo på Kodi - Se gratis tv gratis

Sådan installeres Zattoo på Kodi – Se gratis tv gratis

Zattoo Box-tilføjelsen er sandsynligvis en af ​​de mest populære, når det kommer til IPTV. Den eneste grund til, at den ikke er øverst på vores liste, er, at de kanaler, du får ved hjælp af dette officielle video-addon, i vid udstrækning afhænger af, hvilken region du i øjeblikket bor i. Ikke desto mindre, hvis du leder efter en pålidelig IPTV-addon, kan du ikke gå forkert med Zatto Box.

 • Læs mere: Sådan installeres Zattoo Box på Kodi.

Rai on Demand – En pålidelig IPTV Addon

Sådan installeres Rai on Demand på Kodi 17 Krypton

Sådan installeres Rai on Demand på Kodi 17 Krypton

Denne særlige tilføjelse er beregnet til italienske publikum. Rai TV er en offentlig italiensk tv-kanal, der sender alt fra sport, nyheder, underholdning og film. Rai on Demand-pluginet findes i det officielle Kodi-tilføjelseslager.

 • Læs mere: Sådan installeres Rai TV på Kodi.

DR TV Kodi Addon – Bedst til gratis dansk tv

Sådan installeres DR TV på Kodi - Se dansk tv gratis live

Sådan installeres DR TV på Kodi – Se dansk tv gratis live

DR TV er en offentlig dansk tv-kanal. Det dækker nyheder, sport, dokumentarer, tv-shows og film. Hvis du er danske statsborgere, er DR TV Kodi-plugin simpelthen et must-have.

Læs mere: Sådan installeres DR TV på Kodi

Top IPTV-tilføjelser til Kodi i 2020 – Wrap Up

Så hvad synes du om vores liste over ‘Bedste IPTV Kodi Addons’? Mener du, at vi har taget de rigtige valg? Er der en tilføjelse, som også fortjener at være på listen? Del dine tanker ved at sende en kommentar nedenfor. Glem ikke at bruge VPN til at beskytte dit online privatliv.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me