Bedste Kodi-alternativer i 2020

Hvad er bedste alternativer til Kodi i 2020? Som et resultat af øget pres fra indehavere af ophavsret og internetudbydere fungerer mange tredjepartsudvidelser ikke længere. Det er derfor, mange mennesker søger efter alternative apps til at se film, tv-shows og live-streams på deres pc, Mac, Android eller Fire Stick. I denne gennemgangsvejledning skal vi se på de bedste Kodi-alternativer og fremhæve deres fordele og ulemper undervejs.


Bedste Kodi-alternativer i 2017

Bedste Kodi-alternativer i 2020

Bedste alternativer til Kodi

Her er en liste over alle top Kodi udskiftninger du kan bruge på din FireStick eller Android TV Box:

 1. SPMC
 2. Kokotime
 3. Plex
 4. Terrarium TV
 5. Mobdro
 6. Popcorn Time
 7. Vavoo

Risiker ikke det! Brug VPN

Ulovlige eller piratkopierede strømme via tredjeparts Kodi-tilføjelser og lignende apps har fået en masse reklame i de sidste par måneder. Copyright trold i Storbritannien, USA, Canada og Australien har slået ned på sådanne vandløb. Det rådes altid at kryptere din trafik og skjule din IP-adresse, når du går online. Ved at bruge et virtuelt privat netværk kan du surfe på internettet anonymt. Alt hvad du skal gøre er at downloade og installere en VPN-app og derefter oprette forbindelse til en VPN-server. Når det er gjort, er din IP-adresse skjult, og du får drage fordel af følgende funktioner.

 • Fjern blokering af Geo-begrænsede Kodi-tilføjelser: Der er mange Kodi-tilføjelser, som du kun kan bruge i visse regioner. Med VPN kan du omgå regionale begrænsninger.
 • Omgå ISP Throttling: Har du nogensinde bemærket, at din internethastighed er anstændig, hvis du gennemser websteder, men pludselig falder, når du ser videoer online? Hvis dette er tilfældet, er din internetudbyder sandsynligvis en smule med din internethastighed. Brug af VPN giver dig grundlæggende mulighed for at undgå, at det sker.
 • Ultimate Privacy: Tilføj et ekstra lag af privatliv og sikkerhed til alle dine online aktiviteter.
 • VPN-applikationer: Du behøver ikke at være en tech-freak for at oprette en VPN-forbindelse takket være brugervenlige VPN-apps på pc, Mac, Android, iOS og FireStick.

Fra personlig oplevelse, ExpressVPN er den bedste VPN-tjeneste, du kan bruge med Kodi. De har optimeret deres VPN-apps til at arbejde bedre med Kodi-tilføjelser og har en politik uden no-logs. Tjek vores gennemgåede liste over de bedste VPN’er i 2020 nedenfor.

SPMC – Den perfekte Kodi-klon

SPMC - Den perfekte Kodi-klon

SPMC – Den perfekte Kodi-klon

SPMC, forkortelse for Semper Media Center, er en uofficiel Kodi-gaffel. Det er dybest set et alternativ, der næsten fungerer identisk med Kodi. Det betyder, at eventuelle addons, der fungerer på Kodi, også kan installeres på SPMC. I modsætning til Kodi er SPMC imidlertid kun kompatibel med Android og FireStick i øjeblikket. Alligevel er det bestemt værd at prøve.

Kokotime – Den nye Kodi

Kokotime - Den nye Kodi

Kokotime – Den nye Kodi

Kokotime er et nyt mediecenter, der hovedsageligt er designet til at arbejde på Android-enheder. Dens kraftfulde mediaplayer giver brugerne mulighed for at se film og tv-shows fra deres lokale bibliotek. Du kan også konfigurere tilføjelser fra tredjepart på Kokotime. Dette er grunden til, at mange har kaldt det som den ”nye Kodi”. Du kan konfigurere Kokotime på Amazon Fire Stick, Android, PC og Mac

Terrarium TV – Bedste Kodi-alternativer

Terrarium TV - Bedste Kodi-alternativer

Terrarium TV – Bedste Kodi-alternativer

Hvis det er film og tv-serier, hvad du leder efter, er Terrarium TV det perfekte alternativ. En stor UI adskiller denne app. Det er også ret let at søge efter film at streame. Streamingkvaliteten er for det meste også i HD. Terrarium kan installeres på Android- og Amazon Fire Stick-enheder. Desværre tilbyder denne app ingen livestreams.

 • Læs: Sådan installeres Terrarium TV på pc

Mobdro – Bedste alternativer til Kodi

Mobdro - Bedste alternativer til Kodi

Mobdro – Bedste alternativer til Kodi

Denne app tilbyder live streams af de bedste amerikanske, britiske, tyske og australske kanaler. Fra historie til opdagelse og endda Sky, kan du finde dem alle på Mobdro. Streamingkvaliteten mangler en smule, men appen er trods alt gratis. Som med Terrarium er Mobdro kompatibel med Android og Amazon Fire TV Sticks. Der er dog ikke noget on-demand-afsnit.

 • Læs: Sådan installeres Mobdro på FireStick

Plex – Bedste Kodi-alternativer i 2020

Plex - Bedste Kodi-alternativer i 2017

Plex – Bedste Kodi-alternativer i 2020

Hvis du er interesseret i at organisere og streame filer på dit lokale netværk, er Plex go-to-appen. Brugergrænsefladen er visuelt tiltalende, men med hensyn til indstillinger føles Plex lidt begrænset sammenlignet med Kodi. Plex er kompatibel med en lang række enheder, der inkluderer nedenstående. Takket være et dedikeret Plex Kodi-plugin kan du nu også installere Plex på Kodi.

 • vinduer
 • OS X / macOS
 • Linux
 • NVIDIA SHIELD
 • Netgear Nighthawk X10 router
 • Mange populære NAS-enheder som Drobo, Netgear, Synology og mere

Popcorn Time – Top Kodi-alternativer

Popcorn Time - Top Kodi-alternativer

Popcorn Time – Top Kodi-alternativer

Popcorn Time er en multi-platform, gratis software BitTorrent-klient, der inkluderer en integreret medieafspiller. Der er mange Popcorn Time gafler derude, og alle er P2P-baserede. Derfor er du nødt til at bruge VPN med denne bestemte app, medmindre du er villig til at få en meddelelse om krænkelse af ophavsret. Popcorn Time er kompatibel med pc, Mac, Android og Linux.

Nyttige tip og tricks til Kodi

 • Bedste Kodi Addons
 • Bedste VPN’er til Kodi
 • Top 5 bygninger til Kodi
 • Bedste opbevaringssteder til Kodi

Bedste Kodi-alternativer i 2020 – Wrap Up

Så hvad synes du om listen over Kodi-alternativer, vi har nævnt ovenfor? Har du prøvet nogen af ​​dem? Er du opmærksom på andre apps, der skal være på listen? Del dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me