Bedste opbevaringssteder til Kodi 18 Leia

Hvad er de bedste Kodi 18 Leia-lagre? Med den forestående lancering af Kodi v18, også kendt som Leia, leder du sandsynligvis efter forskellige kilder til at installere nye tilføjelser til den nye XBMC-version. I de sidste par måneder beslaglagde mange uofficielle Kodi-lagre at eksistere af adskillige grunde. Synes godt om Ares Wizard, Colossus repo samt Smash-repo fungerer ikke længere. Med det for øje tager vi et kig på de bedste lagre til Kodi 18 Leia. På dette tidspunkt skulle alle disse repos stadig fungere. Du skal også være i stand til at installere disse top Kodi 18 Leia-lagre på din pc, Mac, Android, FireStick, Xbox One og selvfølgelig Raspberry Pi.

Bedste opbevaringssteder til Kodi 18 Leia

Bedste opbevaringssteder til Kodi 18 Leia

Bedste opbevaringssteder til Kodi 18 Leia

Lad os se på de øverste repos, du kan bruge til at installere både officielle og uofficielle tilføjelser på din Kodi-enhed.

1. Det officielle Kodi Add-on Repository

Den officielle repo fra XBMC-stiftelsen overses ofte. Mange mennesker ved ikke engang, at det findes. Det officielle Kodi-tilføjelseslager kommer dybest set forudinstalleret med Kodi-appen. Det inkluderer mange fantastiske plugins såsom iPlayer WWW, Zattoo, USTVNow, Youtube, MLB, NBCSN, blandt andre. Hvis du leder efter Kodi-tilføjelser, der både er sikre og lette at bruge, er dette den eneste repo, du skal stole på.

2. TVAddons Github-browseren

TVAddons udgav for nylig et nyt værktøj til Kodi. Github-browseren giver dig grundlæggende mulighed for at installere tilføjelser såvel som tredjepartsreprospektering uden behov for manuelt at tilføje kilde-URL’en i din Kodi-app. Github er et websted for udviklere, og mange tredjeparts Kodi addon-udviklere offentliggør deres kreationer på dette websted.

3. KodiNerds Repo

KodiNerds-repoen er uofficielt depot, der hovedsageligt er rettet mod tyske publikum. Hvis du ikke er en tysk indfødt højttaler, skal du stadig være i stand til at finde forskellige nyttige addons såsom DAZN, Comedy Central, Eurosport, Zattoo, Youtube og mange andre.

4. Superrepo

Superrepo indeholder over 800 Kodi-tilføjelser. Husk, at nogle af disse plugins muligvis ikke længere fungerer. Vær også forsigtig med, hvilke tilføjelser du installerer ved hjælp af denne repo, da nogle kan betragtes som ulovlige at bruge i din region. Superrepo er stadig et af de mest omfattende Kodi-lagre og er bestemt værd at tjekke ud.

5. Kodil-arkivet

Sidst men ikke mindst indeholder Kodil-arkivet, på samme måde som Superrepo, masser af Kodi-plugins. Mens mange af disse plugins muligvis ikke fungerer ordentligt eller måske ikke er værd at bruge din tid, er andre bestemt værd at installere. Som med Superrepo kan du muligvis finde nogle tilføjelser, der giver brugerne adgang til ‘piratkopieret’ indhold. Så gør noget research, før du installerer addons ved hjælp af denne repo.

Bedste VPN for Kodi 18 Leia

De fleste Kodi 18-tilføjelser fungerer kun i visse regioner, f.eks USA, UK, Canada, Australien og Tyskland. For at omgå disse regionale begrænsninger og se live og on-demand indhold på ethvert Kodi-plugin, du ønsker, hvor som helst, du ønsker, skal du forfalsk din placering online vha. VPN. Nedenfor er nogle af de fordele, du får, når du bruger VPN med Kodi 18 Leia.

  • Fjern blokering af Geo-begrænsede Kodi-tilføjelser: Der er mange Kodi-tilføjelser, såsom USTVNow, som du kun kan bruge i visse regioner. Med VPN kan du omgå regionale begrænsninger.
  • Omgå ISP Throttling: Har du nogensinde bemærket, at din internethastighed er anstændig, hvis du gennemser websteder, men pludselig falder, når du ser videoer online? Hvis dette er tilfældet, er din internetudbyder sandsynligvis en smule med din internethastighed. Brug af VPN giver dig grundlæggende mulighed for at undgå, at det sker.
  • Ultimate Privacy: Tilføj et ekstra lag af privatliv og sikkerhed til alle dine online aktiviteter.
  • VPN-applikationer: Du behøver ikke at være en tech-freak for at opsætte en VPN-forbindelse takket være brugervenlige VPN-apps på pc, Mac, Android, iOS og FireStick.

Fra personlig oplevelse, ExpressVPN er den bedste VPN-service, du kan bruge med Kodi 18 Leia. De har optimeret deres VPN-apps til at arbejde bedre med Kodi-tilføjelser og har en politik uden no-logs. Tjek vores gennemgåede liste over de bedste Kodi VPN’er i 2018 nedenfor.

Bedste Kodi 18 Leia-lagre – Pak op

Så hvad laver du af vores liste over top 5 Kodi 18 Leia-lagre? Synes du listen er fair, eller skal der inkluderes andre repos? Del dine tanker med os ved at droppe en kommentar nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me