Bedste tilføjelser til Kodi 18 Leia

Hvad er bedste tilføjelser til Kodi 18 Leia? Kodi 17.6 Krypton er den sidste version af Krypton-fasen. Derfor er det sikkert at sige, at den officielle frigivelse af Kodi 18 Leia er nært forestående. Den seneste Kodi-build bringer nogle interessante nye funktioner til bordet. Gaming er en af ​​dem. Med alt dette i tankerne tager vi et kig på de øverste Kodi 18 Leia-plugins, du kan installere på din Amazon FireStick, Xbox One, Raspberry Pi, Android TV Box, PC og Mac.

Bedste tilføjelser til Kodi 18 Leia

Bedste tilføjelser til Kodi 18 Leia

Bedste tilføjelser til Kodi 18 Leia

Når det kommer til Kodi, er det altid bedst at kun installere addons, der kan findes i det officielle Kodi Add-on-arkiv. Disse plugins er hovedsageligt sikre såvel som lovlige at bruge. Her er vores foretrukne top Kodi 18 Leia-tilføjelser.

1. USTVNow

USTVNow er en af ​​de mest populære Kodi-tilføjelser og også af en god grund. Det er dybest set et gratis plugin, der giver brugerne mulighed for at se populære amerikanske kanaler som CBS, ABC og CWTV gratis live online. Hvis du er en Kodi-bruger, er USTVNow et must-have. Du kan installere den ved at følge denne vejledning.

2. iPlayer WWW

IPlayer WWW er nummer to på vores liste over bedste tilføjelser til Kodi 18 Leia. Denne tilføjelse giver brugerne mulighed for at se både live og on-demand indhold fra BBC. Du kan streame populære tv-shows som Match of the Day, Top Gear, Eastenders samt Peaky Blinds. Så længe du er beliggende i Storbritannien, det er. Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer iPlayer WWW-addon på Kodi 18, skal du se på disse instruktioner.

3. Youtube Addon

Det er sikkert at sige, at Amazon og Google ikke ser øje til øje i øjeblikket. Konflikten har ført til, at Youtube-appen blev fjernet fra Amazon-butikken. Dette har efterladt FireStick-brugere i et dilemma. Takket være Youtube Kodi-tilføjelsen kan du stadig få adgang til alle dine foretrukne Youtube-kanaler og videoer på enhver enhed, du har installeret Kodi på. Dette inkluderer Amazon Fire TV og FireStick.

4. Crackler

Crackler er en gratis og lovlig Kodi-tilføjelse, du kan bruge til at se forskellige film og tv-serier. Du kan enten besøge Crackle-webstedet eller installere det officielle Crackler Kodi-plugin på din pc, Mac, Android, FireStick eller Raspberry Pi. Biblioteket med film og tv-shows, du får adgang, afhænger af din region. Derfor anbefales det at bruge VPN.

5. Plex

Det er ikke længere Plex vs Kodi, men snarere Plex OG Kodi. Den officielle Plex-addon er nu tilgængelig gratis på Kodi. Det betyder, at du kan kombinere verdens to bedste multimedieporte sammen. Fans af begge platforme har også spekuleret på, hvordan Kodi og Plex ville arbejde sammen. Plex tilføjede endelig en officiel tilføjelse til Kodi, som du kan finde i det officielle Kodi-tilføjelseslager.

Andre Kodi Addons til Kodi 18 Leia

 • Funimation nu
 • Vimeo
 • Dailymotion
 • VIEWSTER
 • SnagFilms
 • SoundCloud
 • hgtv
 • Vevo
 • Zattoo Box
 • NBC Sports
 • Fox Sports Go
 • ESPN
 • PopcornFlix
 • Crunchyroll

Bedste VPN for Kodi 18 Leia

De fleste Kodi 18-tilføjelser fungerer kun i visse regioner, f.eks USA, UK, Canada, Australien og Tyskland. For at omgå disse regionale begrænsninger og se live og on-demand indhold på ethvert Kodi-plugin, du ønsker, hvor som helst, du ønsker, skal du forfalsk din placering online vha. VPN. Nedenfor er nogle af de fordele, du får, når du bruger VPN med Kodi 18 Leia.

 • Fjern blokering af Geo-begrænsede Kodi-tilføjelser: Der er mange Kodi-tilføjelser, såsom USTVNow, som du kun kan bruge i visse regioner. Med VPN kan du omgå regionale begrænsninger.
 • Omgå ISP Throttling: Har du nogensinde bemærket, at din internethastighed er anstændig, hvis du gennemser websteder, men pludselig falder, når du ser videoer online? Hvis dette er tilfældet, er din internetudbyder sandsynligvis en smule med din internethastighed. Brug af VPN giver dig grundlæggende mulighed for at undgå, at det sker.
 • Ultimate Privacy: Tilføj et ekstra lag af privatliv og sikkerhed til alle dine online aktiviteter.
 • VPN-applikationer: Du behøver ikke at være en tech-freak for at opsætte en VPN-forbindelse takket være brugervenlige VPN-apps på pc, Mac, Android, iOS og FireStick.

Fra personlig oplevelse, ExpressVPN er den bedste VPN-service, du kan bruge med Kodi 18 Leia. De har optimeret deres VPN-apps til at arbejde bedre med Kodi-tilføjelser og har en politik uden no-logs. Tjek vores gennemgåede liste over de bedste Kodi VPN’er i 2018 nedenfor.

Sådan installeres de bedste tilføjelser til Kodi 18 Leia

For at opsætte et tilføjelse fra listen ovenfor er alt hvad du skal gøre at få adgang til det officielle Kodi-add-on-arkiv. Sådan installeres f.eks. USTVNow Kodi addon.

 1. Start din Kodi 18 Leia-applikation.
 2. Gå over til Addons.
 3. Klik på det lille ikon for installationspakke til pakke i øverste venstre hjørne.
 4. Vælg nu ‘Install from Repository’.
 5. Vælg derefter Kodi-tilføjelseslageret -> Video-tilføjelser.
 6. Klik på USTVNow -> Installere.
 7. Vent på meddelelsen ‘Addon aktiveret’.
 8. Gå tilbage til din Kodi-hjemmeskærm, og klik på Addons -> Video tilføjelser.
 9. Vælg USTVNow.

Bedste tilføjelser til Kodi 18 Leia – Wrap Up

Så hvad synes du om vores liste over de bedste Kodi 18 Leia-tilføjelser? Har du prøvet nogen af ​​dem endnu? Er der et plugin, som du mener også burde være på listen? Del dine tanker med os ved at efterlade en kommentar nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me