Bedste tilføjelser til Kodi 2020

Hvad er de bedste Kodi-tilføjelser i 2020? Kodis popularitet steg til svimle højder i 2017. Multimedicentrets omdømme fik også et hit. Selvom appen i sig selv er fuldstændig lovlig, er mange tredjepartsudvidelser under kontrol. Hvad mange Kodi-brugere ikke ved, er, at der er mange Kodi-plugins, der er helt lovlige og sikre at bruge. Hvis du vil finde ud af mere om disse Kodi-apps og tilføjelsesprogrammer, skal du tage et kig på ‘Bedste Kodi-tilføjelser 2020’ til Amazon FireStick, Android TV Box, PC, Mac, Xbox One, OpenElec og Raspberry Pi anmeldelse af Kodi 18 og Kodi 17 nedenfor.


Bedste Kodi Addons 2020

Bedste Kodi Addons 2020

Bedste tilføjelser til Kodi 2020 – resume

Nedenfor er vores liste over de bedste Kodi-tilføjelser til Kodi 18 Leia samt Kodi 17 Krypton. Disse tilføjelser er populære blandt Android TV, Amazon Fire Stick, PC, Mac, Raspberry Pi samt Xbox One Kodi-brugere.

 1. USTVNow
 2. iPlayer WWW
 3. Youtube
 4. Crackler
 5. Plex
 6. Vevo
 7. ESPN3
 8. Fox Sports Go
 9. Crunchyroll
 10. Popcornflix

Bedste Kodi Addons 2020

Her er vores top 5 Kodi-plugins til 2020:

1. USTVNOW – Bedste Kodi Addon

Fra amerikanske udstationerede, der bor uden for USA, er dette den tilføjelse, de har brug for for at se live amerikanske tv-kanaler. I betragtning af USTVNows pålidelighed og brugervenlighed var vi nødt til at placere oven på vores 2018-liste over Kodi-tilføjelser. USTNOW kanal line-up inkluderer ABC, NBC, CBS, FOX, CW TV, POC og My9.

2. iPlayer WWW – Top UK Kodi Plugin

Hvad angår de øverste britiske tilføjelser til Kodi, er der bestemt ingen mangel. De fleste af disse tilføjelser lever imidlertid sjældent op til deres hype. iPlayer WWW falder ikke i den kategori. Det er let en af ​​de bedste live streaming addons, du kan bruge på Amazon FireStick, Android TV Box, PC eller Mac i Storbritannien.

3. Youtube Kodi Addon

Youtube Kodi-pluginet ville normalt ikke gøre det til vores top Kodi-liste over 2020-tilføjelser. På grund af det faktum, at Google trækker deres Youtube-app af Amazon FireStick og Fire TV-kasserne den 1. januar 2018, er Youtube Kodi-tilføjelsen et must for enhver, der bruger Kodi på en FireStick.

4. Crackler – Top Kodi Addon til film

Crackler er en gratis og lovlig Kodi-tilføjelse, du kan bruge til at se forskellige film og tv-serier. Du kan enten besøge Crackle-webstedet eller installere det officielle Crackler Kodi-plugin på din pc, Mac, Android, FireStick eller Raspberry Pi. Biblioteket med film og tv-shows, du får adgang, afhænger af din region. Derfor anbefales det at bruge VPN.

5. Plex – Bedste Kodi Addons 2020

Det er ikke længere Plex vs Kodi, men snarere Plex OG Kodi. Den officielle Plex-addon er nu tilgængelig gratis på Kodi. Det betyder, at du kan kombinere verdens to bedste multimedieporte sammen. Fans af begge platforme har også spekuleret på, hvordan Kodi og Plex ville arbejde sammen. Plex tilføjede endelig en officiel tilføjelse til Kodi, som du kan finde i det officielle Kodi-tilføjelseslager.

Få mere indhold på Kodi – Brug VPN

De fleste officielle Kodi-tilføjelser fungerer kun i visse regioner, f.eks USA, UK, Canada, Australien og Tyskland. For at omgå disse regionale begrænsninger og se live og on-demand indhold på ethvert Kodi-plugin, du ønsker, hvor som helst, du ønsker, skal du forfalsk din placering online vha. VPN. Nedenfor er nogle af de fordele, du får, når du bruger VPN med Kodi.

 • Fjern blokering af Geo-begrænsede Kodi-tilføjelser: Der er mange Kodi-tilføjelser, såsom USTVNow, som du kun kan bruge i visse regioner. Med VPN kan du omgå regionale begrænsninger.
 • Omgå ISP Throttling: Har du nogensinde bemærket, at din internethastighed er anstændig, hvis du gennemser websteder, men pludselig falder, når du ser videoer online? Hvis dette er tilfældet, er din internetudbyder sandsynligvis en smule med din internethastighed. Brug af VPN giver dig grundlæggende mulighed for at undgå, at det sker.
 • Ultimate Privacy: Tilføj et ekstra lag af privatliv og sikkerhed til alle dine online aktiviteter.
 • VPN-applikationer: Du behøver ikke at være en tech-freak for at oprette en VPN-forbindelse takket være brugervenlige VPN-apps på pc, Mac, Android, iOS og FireStick.

Fra personlig oplevelse, ExpressVPN er den bedste VPN-tjeneste, du kan bruge med Kodi. De har optimeret deres VPN-apps til at arbejde bedre med Kodi-tilføjelser og har en politik uden no-logs. Se vores gennemgåede liste over de bedste Kodi VPN’er i 2020 nedenfor.

Bedste Kodi Addons 2020 – Wrap Up

Uanset om du bruger Kodi 18 Leia eller Kodi 17.6 Krypton, giver de øverste plugins, vi har nævnt ovenfor, en fremragende kilde til online underholdning. Vigtigst er det dog, at de er udviklet af det officielle XBMC-samfund. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at disse addons pludselig ophører med at arbejde.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map