Com instal·lar aplicacions d’Android a FireStick – Sideload Guide

Està bé, així que ho escric avui perquè jo no he trobat Youtube i Kodi a la biblioteca de FireStick Fa un temps. Tot i que el dispositiu és fantàstic i fantàstic, però algunes aplicacions no estan disponibles per un motiu o altre. És per això que estàs buscant com trobar-ho desplegueu les aplicacions al dispositiu Amazon. Bé, amics meus, et tinc cobert. vols instal·leu aplicacions Android a FireStick? Ho tens. Seguiu aquesta guia i aprendre a fer-ho.

Com tornar a carregar aplicacions d'Android a FireStick

Com instal·lar aplicacions d’Android a FireStick – Sideload Guide

Com instal·lar aplicacions d’Android a FireStick amb ES File Explorer

Hi ha moltes aplicacions per a Android no disponible a la botiga Amazon. Kodi, per exemple, és un d’ells. Youtube també falta a la biblioteca d’Amazon. Això és degut a que Google està descontent que els seus productes no estiguin permesos a la botiga d’Amazon i YouTube és una desafortunada baixada d’aquest atac. Van treure totes les aplicacions que posseeixen de la botiga d’Amazon.

Naturalment, voleu afegir aquestes aplicacions al Fire TV independentment. Aquí us mostrem com podeu instal·leu fitxers APK d’Android al FireStick amb ES Explorer.

 1. Enceneu el pal de foc i dirigiu-vos a Configuració.
 2. Després d’això, navegueu a Sistema i després premeu-la Opcions de desenvolupament.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Ara, habiliteu “Aplicacions de fonts desconegudes”.FireStick-Desconegut-Fonts-1
 4. Fer clic a Encendre.Encendre
 5. A continuació, busqueu ES Explorador de fitxers al menú de cerca.
 6. Baixeu l’aplicació i instal·leu-la al FireStick.
 7. Ara, engegueu ES Explorer i aneu a Eines.
 8. És el moment de descarregar el programa Kodi apk. Dirigiu-vos a Gestor de descàrregues i feu clic a Signe “+”. Es troba a la part inferior de la pàgina, no us ho perdreu.
 9. Introduïu el camí del APK: https://thevpn.guru/kodi-17-6.apk.
 10. Selecciona D’acord i nomeneu el fitxer “Kodi“.
 11. Ara que ja heu descarregat el fitxer, Obriu-lo i inicieu el procés d’instal·lació.
 12. Un cop fet, torneu a Pàgina inicial de FireStick.Kodi on Fire Stick
 13. Activa l’aplicació Kodi i voila.

Al tutorial anterior hem utilitzat Kodi com a exemple. Podeu seguir el mateix procediment per a qualsevol altra aplicació Android que desitgeu. Tot el que necessiteu és l’URL del fitxer APK que voleu instal·lar al vostre FireStick.

Com carregar de nou les aplicacions d’Android a Fire Stick amb Downloader

El programa de descàrrega és una altra aplicació que podeu utilitzar per instal·lar aplicacions d’Android al vostre FireStick. A la guia següent he utilitzat Youtube com a exemple.

 1. Es tracta sobretot del mateix procés amb ES Explorer. Així que, de nou, heu d’anar a Configuració després a la Pàgina del dispositiu.
 2. Selecciona Opcions de desenvolupament i Permet les aplicacions de fonts desconegudes.
 3. Aquesta vegada, haureu de escriure Descàrrega a la barra de cerca.
 4. Baixeu l’aplicació Downloader i instal·lar-lo al dispositiu.
 5. Un cop instal·lat, obriu-lo i utilitzeu-lo http://bit.ly/2koI960. Selecciona Va.
 6. Pròxim, Youtube es començarà a descarregar. Un cop fet, instal·leu-lo per completar el procés.
 7. Finalment, obriu l’aplicació i visualitzeu els vídeos preferits a Youtube a pesar que utilitzeu un Fire Stick.

Millor VPN per Amazon Fire Stick

Independentment de quina aplicació estigueu fent servir, no esteu obligats a seguir-la caure víctima de geo-restriccions. Algunes aplicacions només operen al seu país d’origen. Prenguem per exemple Hulu, només funciona als Estats Units.

Tanmateix, amb una VPN, podeu arribar a eludir aquests geo-blocs i accedeix a qualsevol canal amb només polsar un botó. Només heu de connectar-vos a un servidor on el canal desitjat estigui disponible i ho tindreu obtenir una adreça IP vàlida en aquesta regió. Com a resultat, s’arriba a veure / accedir a qualsevol contingut restringit al territori.

A banda d’evitar les restriccions geogràfiques, una VPN era, és, i sempre serà una eina de seguretat per protegir els usuaris de les amenaces cibernètiques. Tu pots navega de manera segura per Internet mentre utilitzeu a xarxa pública en cafès, hotels i aeroports.

A més, una VPN amaga la identitat d’un usuari. La vostra adreça IP mostra molta informació que no voldreu publicar al descobert, inclosa la vostra dispositius, ubicació i navegador que utilitzeu. Tanmateix, arribeu a amaga aquesta adreça IP i substituïu-lo per un temporal basat en el servidor al qual us connecteu. Això segur que ho serà eludir qualsevol indiscret.

Una plataforma de streaming tan robusta requereix ser desbloquejat al màxim del seu potencial. La bona notícia és que podeu fer-ho amb gust ExpressVPN. Obtenir aplicacions restringides és un tros de pastís gràcies a les seves 3000 servidors de xarxa. No només això, sinó que també obté privadesa sempre heu desitjat amb aquest. Tot i això, no és l’únic que hi ha al mercat que pot oferir aquests serveis de qualitat. Aquí en teniu més VPNs FireStick més importants.

Les millors aplicacions d’Android per carregar de nou a FireStick

A continuació, es mostra una llista d’aplicacions populars per a Android que podeu instal·lar al FireStick.

Com instal·lar aplicacions d’Android a FireStick – Sideload Guide

Això és tot el que necessiteu saber sobre com fer-ho cerqueu les aplicacions d’Android al vostre FireStick. Tingueu en compte que algunes d’aquestes aplicacions en podrien tenir algunes problemes de compatibilitat amb Fire TV. Utilitzant una aplicació com Commuta el ratolí No obstant això, us hauria d’ajudar a evitar aquests problemes. Ja sabeu que em podeu demanar qualsevol cosa que vulgueu, no? Escriu-me un crit a la secció de comentaris que hi ha a continuació i respondré amb felicitat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me