Com instal·lar Kodi 19 Matrix a Amazon Fire Stick

Amb l’antic, amb el nou, Desenvolupadors XBMC finalment han llançat la versió més recent de Kodi. Com sabreu, la versió no serà estable fins que es facin altres proves. Tot i això, a tots ens agraden les actualitzacions, i fer-nos arribar Kodi 19 en el teu FireStick no és tan senzill, el que ens porta a aquesta guia. Avui us mostrarem tot el que necessiteu saber sobre Kodi 19 Matrix i com descarregar-lo al vostre Amazon Fire Stick.

Com instal·lar Kodi Matrix a Fire Stick

Instal·lació de Kodi Matrix a Amazon Fire Stick

Kodi v19 (Codename: Matrix) va llançar fa un parell de mesos amb moltes funcions noves. Al lloc web oficial, hi trobareu enllaços de descàrrega Windows, Mac, Android, Linux i Raspberry Pi.

Tanmateix, per obtenir l’aplicació de Fire Stick es necessiten uns coneixements tècnics, que ja tenim aquí el VVPN.guru. S’adhereix amb nosaltres i aprèn com descarregar Kodi 19: Matriu al Amazon FireStick següent:

El mètode ES File Explorer

No trobareu l’aplicació Kodi a Amazon Store, cosa que significa que haureu d’utilitzar una solució de solució per obtenir l’aplicació. El primer mètode és ES Explorador de fitxers, que pot instal·leu, suprimiu i gestioneu les vostres aplicacions i molt més al vostre dispositiu. Aquí teniu el que heu de fer:

 1. Inicieu el vostre Dispositiu Stick Stick.
 2. Obriu la barra de cerca i cerqueu-la ES Explorador de fitxers, seguit de la selecció de l’aplicació mateixa.ES Descarrega l'explorador de fitxers
 3. A continuació, feu clic a Aconseguir.Obteniu l'Explorador de fitxers ES
 4. Quan la descàrrega s’hagi fet, executa l’aplicació ES File Explorer.
 5. Feu clic a Gestor de descàrregues.ES File Download Manager
 6. Després d’això, toqueu el botó “+ Senyal nou” a la part inferior de la pantalla.Afegeix un nou explorador d’arxius ES
 7. Apareixerà una finestra emergent. Introduïu el següent enllaç: http://bit.ly/3ceob8n.Descarregueu Kodi Matrix ES
 8. Pega Descarrega ara i espereu a que finalitzi el procés.
 9. Llançar i gaudir Kodi 19 al FireStick.Matriu de Kodi en el pal de foc

Ara teniu Kodi 19 al vostre Fire Stick. Navegueu per una àmplia selecció de complements i serveis de reproducció en un mateix lloc.

Mètode del descarregador

Hi ha una manera diferent d’aplicar l’aplicació Kodi a FireStick i, mitjançant aquesta instal·lació Aplicació de descàrrega. El programari té més que 5 milions d’usuaris ja que els permet descarregar fàcilment fitxers d’internet al seu dispositiu.

És força essencial si intenteu deixar de banda les aplicacions al dispositiu Fire Stick, sobretot quan es tracta de fitxers APK. Amb això dit, aquí teniu com passa utilitzeu Downloader per obtenir Kodi 19 a Fire TV.

 1. Primer, llança el teu Amazon Fire Stick.
 2. Dirigiu-vos a la Configuració panell i des My Fire TV, seleccioneu Opcions de desenvolupador.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Selecciona “Permet aplicar aplicacions de fonts desconegudes.FireStick-Desconegut-Fonts-1
 4. Fer clic a Encendre.Encendre
 5. Ara, obriu la barra de cerca i escriviu Descàrrega.Descarregueu el tipus
 6. A la pàgina següent, seleccioneu l’opció Aplicació de descàrrega.Obtén la descàrrega
 7. A continuació, toca descarregar.Descàrrega de descàrrega
 8. Un cop es descarregui l’aplicació, executeu-la fent clic a Botó Obre.Obriu la descàrrega
 9. En el moment en què activeu l’aplicació, us ho demanarà permís per accedir als vostres fitxers. Permet-ho.El descarregador permet accedir
 10. Inseriu el següent enllaç a la secció URL: http://bit.ly/3ceob8n.Enllaç de descàrrega a Fire Stick
 11. Després de rellotge Va, espereu que finalitzeu el procés de descàrrega i instal·leu l’aplicació al dispositiu.Instal·lació de Kodi a FireStick
 12. Un cop feta, l’aplicació Kodi ho farà llançament per si mateix.Matriu de Kodi en el pal de foc
 13. Ara ho tens Kodi 19: Matriu al Amazon Fire Stick.Kodi 19 Llançat

Per algun motiu, la versió de Fire Stick no mostra el nom de codi de Kodi 19, però segons les proves que vam realitzar, és totalment funcional.

Que hi ha de nou?

Kodi es va basar en Python 2, que ara és gairebé completament mort. A partir d’ara, Kodi 19 “Matrix” està utilitzant el Python 3 intèrpret per executar-ho tot Complements basats en Python, que és una actualització completa de les versions anteriors del programari.

En altres paraules, això suposa un avantatge per a tots els usuaris de Kodi, ja sigui als desenvolupadors de complement o als consumidors. Per què? Bé, els desenvolupadors de complements de Kodi ara poden provar el seu treball mitjançant les versions més recents de Kodi i els usuaris ho poden fer instal·lar-les i operar-les.

Segons els seus pàgina web oficial, la versió Matrix de Kodi encara està en desenvolupament. Hi haureu presenciat alguns problemes mentre l’utilitzeu, especialment amb el client de Windows.

Aquí es mostra el lloc web:

“També hi ha problemes que necessiten solucionar els coneixements principals dels desenvolupadors. Des del trasllat a Python 3, hi ha algunes dificultats en totes les plataformes Windows, en particular. La versió de Kodi per a UWP (Xbox) no es compila en absolut, i necessita algú que la campioni.

També hi ha problemes amb certes biblioteques, p. Cojinet, PyCryptodome, cTypes, etc., en què falten versions incompatibles, de manera que aquells complements que depenen d’ells no es funcionen i no es poden provar a Windows.

Les coses estaran una mica crues a les vores fins que no puguem arreglar aquestes coses, així que suporteu-nos amb nosaltres i si teniu habilitats i pugueu augmentar i contribuir, feu-ho. “

Malgrat la declaració, a alguns voldríeu arriscar-vos i provar el programari pel seu compte, és per això que varem trobar amb aquesta guia en primer lloc.

Els desenvolupadors de Kodi tenen molt a fer per perfeccionar l’estabilitat del programari, sobretot des que s’ha donat de baixa el Python 2.

Les noves funcions

Així, doncs, la pregunta que tothom es planteja ara, què espereu del nou i millorat programari Kodi? En farem una mica de llum. Heus aquí què? Matriu Kodi 19 té botigues per a vostè:

 • Suport intern del navegador web
 • Suport millorat d’AirPlay
 • Integracions oficials amb aplicacions de tercers com Netflix, Amazon Video, Hulu i altres
 • Assistència Samsung Smart TV
 • Funcions de vídeo en 3D millorades
 • Integració de la llar intel·ligent

Els millors complements de Kodi 19: Matrix:

La gent obté Kodi per la seva àmplia varietat de complements, però hem de tenir en compte que no tots són legals. Trobareu complements il·legals que permeten accedir a tot tipus de pel·lícules, espectacles, esports, música i molt més recents de forma gratuïta.

Tot i això, el contingut de vídeo en complements il·legals és ratllat i amb copyright, cosa que fa que sigui perillós l’ús ja que el vostre ISP pot supervisar totes les vostres activitats.

Si l’ISP decidís donar les vostres dades al govern, aquest tipus d’activitat us posaria en problemes. És per això que us aconsellem que utilitzeu complements oficials en canvi, fins i tot si alguns us costaran alguns dòlars.

Amb això, hem completat alguns complements que podeu fer servir a Kodi 19.

 • Popcornflix
 • FilmRise
 • SnagFilms
 • Plutó.TV
 • Shout Factory TV
 • Cinema clàssic
 • Dailymotion
 • Grieta
 • BBC iPlayer
 • YouTube
 • ITV
 • USTV Ara
 • Fox Sports
 • NHL.tv
 • ViaPlay
 • DAZN
 • Podcasts d’iTunes
 • Ràdio CBC
 • Rai Play
 • Família ABC
 • Twitch
 • Funimació
 • ZDF
 • Natació per adults

Baixada i ús dels complements de Kodi

Afirmar què podeu obtenir a Kodi és una cosa i aconseguir-los és una altra. En aquesta part, us ensenyarem com instal·lar complements Kodi i com operar-los a qualsevol part del món.

Prenem la ITV com a exemple. Aquí teniu el que heu de fer per instal·lar el complement ITV Hub a Kodi:

 1. Llançament Kodi 19.
 2. Seleccioneu complements i feu clic a icona del paquet a la part superior esquerra de la pantalla.Paquet Kodi
 3. A continuació, tria “Instal·leu des del dipòsit.”Instal·lació des del Repositori
 4. Selecciona Repositori de complements de Kodi.Repositori de complements de Kodi
 5. Buscar Complements de vídeo i colpejar-lo.Complements de vídeo
 6. Desplaceu-vos per la llista fins trobar-la WWW d’iPlayer, que és el complement de la BBC iPlayer.Complement de la BBC iPlayer
 7. Feu clic a Botó Instal·lar i espereu que s’acabi el procés.Instal·leu BBC iPlayer Kodi
 8. Llançament BBC iPlayer i gaudeix de la millor televisió del Regne Unit fent servir el vostre recent instal·lat Kodi 19.

Les restriccions geogràfiques de Kodi

Encara que utilitzeu l’aplicació Kodi, els canals que heu de veure continuen sent objecte geo-restriccions. BBC iPlayer no funciona fora del Regne Unit i la plataforma pot determinar la vostra ubicació examinant la vostra adreça IP.

Sense una IP del Regne Unit, això missatge d’error apareixerà:

“Els programes de televisió BBC iPlayer només estan disponibles al Regne Unit.”BBC iPlayer Error Kodi

Podeu obviar les restriccions regionals imposades a BBC iPlayer i qualsevol altre complement de Kodi mitjançant la instal·lació d’un Xarxa virtual privada al dispositiu.

Amb aquest programari, podeu espatllar la vostra ubicació en línia en funció del servidor al qual us connecteu. Una VPN ho farà reagrupar les dades i amaga la teva identitat. Tanca la vostra adreça IP i la substitueix per una temporal al país on es troba el servidor.

Per exemple, si és al Regne Unit, obtindreu un Adreça IP del Regne Unit. Així, podreu accedir a la BBC iPlayer, independentment del lloc on esteu. El mateix s’aplica a tots els canals de restricció geogràfica sempre que us connecteu a un servidor del país respectiu.

Millor VPN de Kodi

Si voleu desbloquejar contingut geo-restringit a Kodi, heu de subscriure-vos a una VPN creïble. Veus, serveis com BBC iPlayer també pot determinar si utilitzeu una VPN o no, cosa que els ajuda a bloquejar l’accés de qualsevol manera.

Mentre valorem una determinada VPN, utilitzem un estricte procés d’avaluació per determinar la seva eficiència. Fins ara, ExpressVPN ha ocupat el primer lloc de la llista de millors proveïdors per a Kodi.

La VPN té més que 128 ubicacions del servidor en 94 països, és molt fàcil que pugueu desbloquejar contingut, independentment del país al qual estigui restringit.

A més, ExpressVPN compleix amb estricta política sense registres, cosa que significa que no emmagatzema les vostres dades i vendre’l a tercers o renuncia al vostre govern.

Amb les seves funcions avançades de seguretat i privacitat, ExpressVPN promet els seus clients completes seguretat i anonimat en línia. A més, els abonats per primera vegada aconsegueixen beneficiar-se dels seus Política de reembossament de 30 dies. Així, en cas que canviï d’opinió, podeu demanar un reemborsament complet dins d’un termini de 30 dies.

Ara, tot i que ExpressVPN és el que recomanem, n’hi ha d’altres principals VPN de Kodi fora per comprovar-ho. Aquí teniu una llista d’alguns.

Com instal·lar Kodi Matrix a Fire Stick: paraules separadores

Kodi és una de les millors opcions per a la transmissió de contingut. S’adapta a tots els tipus d’entreteniment que necessiteu, cosa que el converteix en un favorit del fan. Aquesta popularitat obliga els desenvolupadors de Kodi a millorar i millorar el seu programari de tant en tant.

Kodi Matrix ja està fora i ja està a punt per ser instal·lat. No obstant això, els usuaris de Fire Stick necessiten una mica de coneixements tècnics per completar el procés. Aquesta guia conté tot el que necessiteu saber Matriu Kodi, quins complements es poden instal·lar i com fer-ho instal·leu l’aplicació mateixa a Fire Stick.

Si teniu més preguntes, envieu-les al secció de comentaris baix. Ens assegurem de respondre el més aviat possible.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me