Er Kodi lovlig? Er Kodi sikkert at bruge?

Er Kodi lovlig? Er Kodi sikkert at bruge i USA, UK, Australien, Canada eller Tyskland? Det er det spørgsmål, mange stiller, når de overvejer, om de skal installer Kodi på deres PC, Mac, Amazon Fire TV, Linux, Android, eller en hvilken som helst anden streaming-enhed Kodi understøttes på. Afhængig af hvad du bruger Kodi til, er der en reel mulighed, du muligvis kommer ind på gyldige problemer.
Hvis du bruger Kodi til stream film og TV-shows ved brug af uofficielle Kodi-tilføjelser synes godt om Exodus eller SALTE, du laver måske noget ulovlig om du ved det eller ej. Læs følgende vejledning for trin til at beskytte og skjule dine aktiviteter og sevaner på Kodi. Lær hvordan du bruger Kodi sikkert og anonymt med VPN.

Er Kodi lovlig og sikker at bruge?

Er Kodi Legal & Sikker at bruge?

Er Kodi Legal?

Svaret er Ja, Kodi er lovlig. Kodi-brugere i UK, USA, Australien, Irland, Frankrig, Canada og Tyskland har modtaget meddelelser om krænkelse af ophavsret som et resultat af at bruge visse Kodi-tilføjelser. Der er ikke noget ulovligt ved at downloade og installere Kodi selv. De juridiske spørgsmål fra det faktum, at en masse af tilføjelser til film og leve Tv-plugins får deres indhold fra piratkopierede kilder.
Som slutbruger har du sandsynligvis ingen idé om, at du gør noget forkert, men det fjerner ikke eventuelt juridisk ansvar ved at bruge disse tilføjelser. At være på sikker side, det er bedst at bruge en VPN Service sammen med Kodi.
Med VPN kan hverken din internetudbyder eller copyright-trold se, hvad du laver online. Således får du undgå at modtage noget potentiale meddelelser om krænkelse af ophavsret eller advarselsbrev.

Opdater 1: Den 28. februar 2017 dukkede nyheder op, der tyder på, at det britiske kontor for intellektuel ejendom har lanceret en Kodi-boks-konsultation under pres fra højreholdere og tv-stationer. Målet ser ud til at være at stramme lovgivning og finjustere ophavsretlige love, der ikke kun er målrettet mod Kodi-sælgere, men også slutbrugere.

Opdatering 2: Den 7. marts 2017 sagde Lord Toby Harris, formand for nationale handelsstandarder i Storbritannien, at han “også ville advare enhver person eller virksomhed, der sælger eller betjening af en sådan enhed (Kodi-bokse), at de er i strid med copyright-lovgivningen. Nationale handelsstandarder vil fortsat beskytte legitim forretning og forfølge dem, der krænker ophavsret på denne måde. ”

Opdatering 3: Ifølge Open Rights Group er det foreslåede Bill for digital økonomi i Storbritannien kunne give copyright-trold chancen for at true Kodi-brugere og torrent-filuddelere med fængselsstraffe på op til 10 år.

Opdatering 4: Onsdag den 26. 2017 besluttede EF-Domstolen, også den europæiske domstol, at “ophavsretligt beskyttet værk opnået ved streaming fra et websted, der tilhører en tredjepart, der tilbyder dette arbejde uden tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten” ikke drager fordel af en undtagelse af lovene, der regulerer distribution af copyright-indhold. Med andre ord, streaming af piratkopieret indhold ved hjælp af ulovlige tilføjelser er nu lige så ulovligt i EU som download af ophavsretligt beskyttet materiale.

Derfor skal du være ekstra forsigtig, når du bruger Kodi, især hvis du bor i Storbritannien. Tag ikke nogen risici og brug VPN til at skjule dine streamingaktiviteter. Det ser ud til, at det kun er et spørgsmål om tid, før myndighederne også begynder at målrette mod Kodi-brugere.

Sådan forbliver du sikker på Kodi?

Det vigtigste aspekt ved at bruge Kodi er at vide, hvad du laver. Når du ruller på internettet for at få oplysninger om hvordan man konfigurerer Kodi og installere tilføjelser på det, skal du sørge for at stole på det websted, der viser de nødvendige instruktioner. Viden er nøglen her. Der er simpelthen ingen undskyldning for at forlade din online sikkerhed eller privatliv udsat. Du vil bemærke, at de fleste Kodi-relaterede artikler varmt anbefales at bruge VPN med det, og også for en god grund. Et virtuelt privat netværk tilføjer et ekstra lag af sikkerhed og privatliv til din browser- og streamingaktiviteter. Derfor beskytter du dine følsomme private data, mens du bruger VPN.

Det er altid bedst at kun bruge officielle Kodi-tilføjelser. Disse officielle plugins er komplette lovlige og sikre at bruge.

Hver gang du opretter forbindelse til en VPN-server, al din internettrafik er krypteret. Det betyder, at hverken din internetudbyder eller copyright-trold vil være i stand til at registrere, hvilke filer du downloader eller film, du ser. VPN også beskytter dig mod mand-i-midten angreb.

Hvis du ser alvorligt på dit privatliv, skal du bruge VPN. Det er så simpelt som det. ExpressVPN er sandsynligvis den mest anvendte VPN med Kodi. Du kan også installere en af ​​følgende VPN-udbydere til holde din online aktivitet sikker og skjult fra din ISPs nysgerrige øjne eller potentielle copyright-trold.

Er Kodi sikker?

Generelt er Kodi en sikker platform, hvis du ved, hvad du laver. Desværre er der som alle andre aktiviteter, du muligvis udfører online, visse risici involveret. Nedenfor kan du finde en liste over alle de mest fremtrædende risici, der kan vende din Kodi usikre.

 • ISP-overvågning: Din internetudbyder sporer, hvad du laver online. Det er så simpelt som det. De kan se, hvilke websteder du besøger, hvilke filer du downloader, og hvilke film du streamer online. Det betyder ikke noget, hvilken enhed, software eller app du bruger. Derfor kan mange brugere, der streamer film ved hjælp af populære uofficielle Kodi-tilføjelser som Exodus, muligvis få advarselsbrev fra deres internetudbyder.
 • Uofficielle Kodi Addons: I al ærlighed er de bedste tilføjelser, der skal installeres på Kodi, uofficielle. Disse tilføjelser giver dig mulighed for det se de nyeste hollywood blockbusters, top TV-serier, og vigtigst af alt, live sportsudsendelser. Problemet er, at installation af disse tilføjelser fra en uofficiel opbevaring kan give dig udsat.
 • MITM Attacks: Mand-i-midten angreb er et af største online trusler. Hvis en hacker formår at infiltrere forbindelsen mellem dig og Kodi, din personlig information måske kompromitteret.
 • Hackere og svindlere: Det faktum, at Kodi er en gratis open source-software, er et dobbeltkantet sværd. I årenes løb er XBMC blevet et populært mål for hackere, der angriber intetanende streamere i et forsøg på at få fat i deres privat information.
 • Copyright trold: Der er Kodi-tilføjelser, som faktisk giver dig mulighed for at streame torrentfiler på din Kodi. Problemet er, at når du download en torrentfil, tilføjer du praktisk talt din IP-adresse til filens torrentsværm. Copyright trold kan bruge din IP-adresse til spore din online aktivitet såvel.
 • Kodi forhåndsindlæste Android TV-bokse og Amazon Fire TV-sticks: Den officielle Kodi-blog forklarede i længden, hvorfor disse Kodi-indlæste kasser kan være usikre. Disse tv-kasser leveres med Kodi installeret på dem. Problemet her er, at nogle sælgere fylder dem med ødelagte tilføjelser der måske ikke fungerer, eller endnu værre, forlade dig åben for adskillige sikkerhedsudnyttelser. Sælger nogle af disse forudindlæste Kodi TV-bokse betragtes nu endda som ulovligt i EU.
 • DDoS Attacks: Addon-udviklere kan indsætte ondsindede koder i addonerne. Derefter kan intetanende brugere af disse tilføjelser omdannes til botnets som udfører DDoS angreb på websteder rundt omkring på nettet. Den populære Exodus addon blev faktisk brugt på en sådan måde. TVAddon-samfundet har imidlertid truffet nødvendige handlinger for at gøre Exodus-addonet sikkert at bruge siden.
 • Ondsindede undertekster: I nogle tilfælde bruger hackere endda undertekster leveres af tredjepartslagre for at tage fuld kontrol over den enhed, du har installeret Kodi-appen på. XBMC Foundation er opmærksom på disse problemer og har frigivet en ny opdatering (Kodi 17.3) for at løse dem. Hvis du stadig bruger en ældre Kodi-version, anbefaler vi stærkt, at du opdaterer den til Kodi 17.3.

Er Kodi lovlig og sikkert? Yderligere tricks og tip

Udover at bruge VPN er der en række foranstaltninger, du kan udføre beskytte dit online privatliv og få mest muligt ud af din Kodi på samme tid. Se på det nyttige Kodi guider under.

 • Hvad er Kodi? Begyndervejledning
 • Bedste 5 Kodi VPN til 2017 gennemgangsvejledning.
 • Er Kodi TV-bokse lovlige og sikre at bruge?
 • Bedste Kodi-streaming-enheder.
 • Bedste Kodi-installationsvejledning.
 • Sådan skjuler jeg min IP-adresse på Kodi?
 • Sådan ser du film anonymt på Kodi?

Er Kodi lovlig? Resumé

 • Til at begynde med er Kodi-appen ikke i sig selv ulovlig.
 • Derudover, Installation af Kodi på din PC, Mac, Android, Multimedia TV Box, Fire Stick, Nexus Player, eller Nvidia Shield er ikke ulovligt.
 • Dog kan du komme i problemer med loven hvis du ser på piratkopierede vandløb via tredjeparts Kodi-tilføjelser.
 • Der har også været tilfælde, hvor Kodi-brugere modtog advarselsbreve og meddelelser om krænkelse af ophavsret.
 • Brug af VPN med Kodi forhindrer i det væsentlige din ISP, indehavere af ophavsret, og alle andre fra at spionere på det, du ser online.
 • Endelig må du ikke bruge det Exodus, SALTS, 123 Film, Mobdro, SportsDevil, eller lignende tilføjelser uden VPN, hvis du bor i USA, UK, EU, Canada, Tyskland, Australien, Indien, Frankrig eller Spanien.

Er Kodi lovlig og sikker at bruge? Konklusion

Er Kodi lovlig? Det hostes ikke noget af det videoindhold, der kan streames. Hver gang du går online, kan ethvert websted, du besøger eller app, du bruger, imidlertid se din offentlig IP-adresse. Din IP-adresse er din digital fingeraftryk. Det afslører din fysisk placering såvel som andre personlige oplysninger. Det bedste måde at være sikker på, når du bruger Kodi er til ExpressVPN for tilføjet privatliv og sikkerhed. Tag ikke risikoen og stream film, tv-shows eller live sportsbegivenheder på Kodi uden oprette forbindelse til en VPN først. Det er en risiko, der ikke er værd at tage.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me