És legal Kodi? És Kodi segur d’utilitzar?

És legal Kodi? És Kodi segur d’utilitzar a EUA, Regne Unit, Austràlia, Canadà o Alemanya? Aquesta és la pregunta que molta gent es pregunta quan es pregunta instal·leu Kodi En el seu PC, Mac, Amazon Fire TV, Linux, Android, o qualsevol altre dispositiu de streaming Kodi és compatible. En funció del que utilitzeu Kodi, hi ha una possibilitat real legal problemes.
Si utilitzeu Kodi per a transmetre pel·lícules i programes de televisió utilitzant Addons no oficials de Kodi M’agrada Èxode o VENDES, potser estàs fent alguna cosa il·legal tant si ho sabeu com si no. Llegiu la següent guia sobre els passos per protegir i ocultar les vostres activitats i hàbits de visualització Kodi. Apreneu a utilitzar Kodi amb seguretat i de forma anònima amb VPN.

És legal i segur d'utilitzar Kodi?

És legal de Kodi & Segur d’utilitzar?

És legal de Kodi?

La resposta és Sí, Kodi és legal. Tanmateix, els usuaris de Kodi no Regne Unit, Estats Units, Austràlia, Irlanda, França, Canadà i Alemanya han rebut avisos d’infracció dels drets d’autor com a resultat d’utilitzar alguns complements de Kodi. No hi ha res il·legal sobre la descàrrega i la instal·lació del mateix Kodi. Les qüestions legals es deu al fet que molts complements de pel·lícules i en directe Connectors de TV obté el seu contingut de fonts pirates.
Com a usuari final, probablement no teniu ni idea de que esteu fent cap mal, però això no elimina cap possible responsabilitat legal de l’ús d’aquests addons. Ser a la web costat segur, el millor és utilitzar una Servei VPN juntament amb Kodi.
Amb VPN, el vostre ISP ni els vostres trolls de copyright poden veure el que feu en línia. Així, s’arriba a evitar rebre cap potencial avisos d’infracció dels drets d’autor o cartes d’avís.

Actualització 1: El 28 de febrer de 2017, van aparèixer notícies que indiquen que l’oficina de Propietat Intel·lectual del Regne Unit ha llançat una consulta de caixa de Kodi a pressió dels titulars i de les emissores de drets. L’objectiu sembla ser endurir les legislacions i ajustar les lleis de copyright que no només s’orienten als venedors de caixes Kodi, sinó també als usuaris finals.

Actualització 2: El 7 de març de 2017, Lord Toby Harris, president de les normes nacionals de comerç al Regne Unit, va declarar que “també avisaria a qualsevol persona o empresa que vengués o que utilitza un dispositiu (Caixes Kodi) que incompleixen la legislació sobre copyright. Els estàndards nacionals de comerç seguiran protegint els negocis legítims i perseguiran els que incompleixin els drets d’autor d’aquesta manera ”.

Actualització 3: Segons Open Rights Group, la proposta Projecte de llei d’economia digital al Regne Unit, els trols de drets d’autor podrien amenaçar els usuaris de Kodi i els compartidors d’arxius de torrent amb penes de presó de fins a 10 anys.

Actualització 4: El dimecres 26 de 2017, el TCE, també conegut pel Tribunal Europeu de Justícia, va dictaminar que “l’obra protegida per drets d’autor obtinguda per streaming d’un lloc web pertanyent a un tercer que ofereix aquesta obra sense el consentiment del titular dels drets d’autor” no es beneficia d’una exempció. de les lleis que regulen la distribució de contingut de copyright. En altres paraules, Transmetre contingut pirata amb addons il·lícits ara és igualment il·legal a la UE com a descàrrega de material amb copyright.

Per tant, heu de tenir molta cura quan feu servir Kodi, especialment si viviu al Regne Unit. No assumiu cap risc i no utilitzeu la VPN per ocultar les vostres activitats de reproducció. Sembla que només hi ha qüestió de temps abans que les autoritats comencin a dirigir-se també a usuaris de Kodi.

Com romandre segur a Kodi?

L’aspecte més important d’utilitzar Kodi és saber què estàs fent. Quan desplaceu per Internet per obtenir informació sobre com configurar Kodi i instal·leu addons al respecte, assegureu-vos que es pugui confiar el lloc web que enumera les instruccions necessàries. El coneixement és clau aquí. Simplement, no hi ha excusa per deixar-los seguretat en línia o privadesa exposada. Notareu que la majoria d’articles relacionats amb Kodi recomanen molt utilitzar-los VPN amb ell, i per una bona raó també. Una xarxa privada virtual hi afegeix capa addicional de seguretat i privacitat a les vostres activitats de navegació i streaming. Per tant, esteu protegint les vostres dades privades sensibles mentre feu servir VPN.

Sempre és millor utilitzar només addons oficials de Kodi. Aquests complements oficials són legals i segurs d’utilitzar.

Sempre que us connecteu a un servidor VPN, tot el trànsit d’Internet està xifrat. Això vol dir que ni el vostre ISP ni els vostres trolls de copyright podran detectar els fitxers que descarregueu o les pel·lícules que esteu veient. VPN també et protegeix contra els atacs de mà al mig.

Si us preocupa la vostra privadesa, utilitzeu la VPN. És tan senzill com això. ExpressVPN són probablement la VPN més utilitzada amb Kodi. També podeu instal·lar qualsevol dels proveïdors VPN següents a mantenir la vostra activitat en línia segura i oculta des dels indisponibles del vostre ISP o dels seus possibles trolls de drets d’autor.

Kodi és segur?

En general, Kodi és una plataforma segura si saps el que estàs fent. Malauradament, com qualsevol altra activitat que puguis realitzar en línia, hi ha certs riscos implicats. A continuació, podeu trobar una llista de tots els riscos més destacats que poden convertir el vostre Kodi no segur.

 • Monitorització ISP: El vostre ISP rastreja allò que feu en línia. És tan senzill com això. Poden veure quins llocs web que visiteu, quins fitxers descarregueu i quines pel·lícules us transmeten en línia. No importa quin dispositiu, programari o aplicació utilitzeu. És per això que poden obtenir-se molts usuaris que transmeten pel·lícules amb addons populars no oficials de Kodi com Exodus cartes d’avís del seu ISP.
 • Addons no oficials de Kodi: Amb tota honestedat, els millors addons per instal·lar a Kodi no són oficials. Aquests addons us permeten fer-ho mireu els últims sèries de Hollywood, les millors sèries de televisió, i el més important, retransmissions esportives en directe. El problema és que la instal·lació d’aquests addons des d’un dipòsit no oficial us pot deixar exposats.
 • Atacs MITM: Els atacs entre els homes són un dels majors amenaces en línia. Si un pirata informàtic aconsegueix infiltrar la connexió entre vostè i Kodi, el vostre informació personal potser compromesa.
 • Pirates informàtics i estafadors: El fet que Kodi sigui un programari gratuït de codi obert és una espasa de doble tall. Amb els anys, XBMC s’ha convertit en un objectiu popular per als pirates informàtics que ataquen els agents infractors infestables en un intent de fer-se amb els informació privada.
 • Els drets d’autor: Hi ha complements de Kodi que realment permeten transmetre fitxers de torrent al vostre Kodi. El problema és que sempre que tu descarregueu un fitxer de torrent, pràcticament estàs afegint la teva adreça IP a les fitxers eixam de torrent. Els trolls de copyright poden utilitzar la vostra adreça IP per fer el seguiment de l’activitat en línia també.
 • Quadres de TV Android prèviament a càrrega Kodi i Amazon Fire TV Sticks: El blog oficial de Kodi explicava, de llarg, per què poden ser aquestes caixes carregades de Kodi no segur. Aquestes caixes de televisió inclouen Kodi instal·lat en elles. El problema aquí és que alguns venedors els omplen complements trencats que potser no funciona, o pitjor encara, et deixen obert a nombroses explotacions de seguretat. Ven alguns d’aquests Caixes de TV Kodi carregades prèviament fins i tot es considera il·legal a la UE.
 • Atacs DDoS: Els desenvolupadors de Addon poden inserir codis maliciosos als addons. Aleshores, es podran convertir en usuaris ineficaços d’aquests complements botnets que realitzen Atacs DDoS en llocs web del web. El popular addon de l’Èxode s’utilitzava realment d’aquesta manera. Tanmateix, la comunitat de TVAddon ha fet accions necessàries per a fer que l’èxode addon sigui segur d’utilitzar des de llavors.
 • Subtítols maliciosos: En alguns casos, fins i tot els pirates informàtics utilitzen subtítols subministrats per repositoris de tercers per controlar el dispositiu en què heu instal·lat l’aplicació Kodi. La Fundació XBMC té coneixement d’aquests problemes i ha publicat una nova actualització (Kodi 17.3) per solucionar-los. Si encara utilitzeu una versió Kodi més antiga, us recomanem que l’actualitzeu a Kodi 17.3.

Kodi és legal i segur? Trucs i consells addicionals

A més d’utilitzar VPN, hi ha diverses mesures que podeu dur a terme protegir la vostra privacitat en línia i aprofiteu al màxim el vostre Kodi alhora. Doneu un cop d’ull a l’util Guies Kodi baix.

 • Què és Kodi? Guia per a principiants
 • Millor 5 Kodi VPN per a la revisió del 2017.
 • Les caixes de TV de Kodi són legals i segures d’utilitzar?
 • Els millors dispositius de streaming de Kodi.
 • Guia d’instal·lació dels millors complements de Kodi.
 • Com amagar la meva adreça IP a Kodi?
 • Com veure pel·lícules de forma anònima a Kodi?

És legal Kodi? Resum

 • Per començar, l’aplicació Kodi en sí no ho és il·legal.
 • A més, Instal·lació de Kodi en el teu PC, Mac, Android, caixa de TV multimèdia, Fire Stick, reproductor Nexus, o Nvidia Shield no és il·legal.
 • Tot i això, podeu posar-se en problemes amb la llei si mires corrents pirates mitjançant addons de Kodi de tercers.
 • També hi ha hagut casos en què els usuaris de Kodi rebien notificacions d’alerta i infracció de drets d’autor.
 • L’ús de VPN amb Kodi impedeix essencialment la vostra tasca ISP, titulars de copyright, i qualsevol altra persona que espioni el que esteu veient a Internet.
 • Finalment, no l’utilitzeu Èxode, SALTS, 123Movies, Mobdro, SportsDevil, o complements similars sense VPN si hi visqueu EUA, Regne Unit, UE, Canadà, Alemanya, Austràlia, Índia, França o Espanya.

És legal i segur d’utilitzar Kodi? Conclusió

És legal Kodi? Bé, no allotja cap contingut de vídeo disponible per reproduir-lo. Tanmateix, sempre que aneu en línia, qualsevol lloc web que visiteu o aplicació que utilitzeu pot veure el vostre adreça IP pública. La vostra adreça IP és la vostra empremta digital. Es revela la seva ubicació física així com altra informació personal. El millor manera de mantenir-se segur quan utilitzeu Kodi és ExpressVPN per afegit privadesa i seguretat. No us arrisqueu i transmeteu pel·lícules, programes de televisió o esdeveniments esportius en directe a Kodi sense connectar-se a una VPN primer. És un risc que no val la pena assumir.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me