Les caixes de Kodi són il·legals o legals a Austràlia, Canadà, EUA?

Són il·legals o legals Kodi Boxes fer servir Regne Unit, Canadà, Austràlia o EUA? Kodi XBMC s’està convertint ràpidament en una de les aplicacions de streaming més utilitzades. Això va comportar un augment substancial de les caixes de TV Kodi. Podeu trobar fàcilment aquests dispositius de streaming basats en Android activats Ebay o Amazon. Hi vénen Kodi preinstal·lat, estalviant el temps, l’esforç i la molèstia d’haver d’instal·lar manualment Kodi al teu Android TV Box, juntament amb els seus dipòsits i addons. malgrat això, aquestes caixes Kodi són segures d’utilitzar? I més important, Pot tenir problemes legals si compra una caixa de TV Kodi en línia?


Les caixes de TV Android són segures i legals?

Les caixes de Kodi són il·legals o legals?

Les caixes Kodi són segures d’ús?

La seguretat d’una caixa de televisió Android s’ocupa principalment de si aquest dispositiu de reproducció té programari maliciós o virus instal·lat al damunt. Hi ha hagut diversos casos en què tals caixes de TV de Kodi estaven infectades amb programari maliciós. Aquests incidents estan ben documentats al lloc web oficial de Kodi. Si teniu intenció de comprar una caixa Kodi a Amazon o Ebay, assegureu-vos de revisar totes les revisions abans de realitzar la compra. D’aquesta manera, podreu tenir una millor idea de si podeu confiar o no en el venedor de caixa de TV Android.

En cas que hàgiu comprat una Android TV Box amb Kodi pre-carregada, assegureu-vos de tenir instal·lada la darrera actualització de Kodi 17.3. Les versions anteriors de Kodi tenen problemes importants en la seguretat que s’han solucionat en l’última actualització.

El fet que aquestes caixes de TV Kodi estiguin basades en Android també significa que podeu instal·lar aplicacions antivirus en elles. Assegureu-vos que configureu una aplicació antivirus, com BitDefender, MalwareBytes o Avast al dispositiu de streaming d’Android directament després de connectar-lo a la xarxa WiFi. N’hi ha fins i tot Addons antivirus Kodi M’agrada Escut de seguretat podeu instal·lar-la mitjançant l’aplicació XBMC.

Les caixes Kodi són legals d’ús?

Actualització 1: El 8 de febrer de 2017, les forces policials britàniques van arrestar 5 persones acusades de vendre i distribuir caixes il·legals de Kodi al nord-oest d’Anglaterra i Gal·les..

Actualització 2: El 7 de març de 2017, Lord Toby Harris, president de les normes nacionals de comerç al Regne Unit, va declarar que “també avisaria a qualsevol persona o empresa que vengués o que utilitza un dispositiu (Caixes Kodi) que incompleixen la legislació sobre copyright. Els estàndards nacionals de comerç seguiran protegint els negocis legítims i perseguiran els que incompleixin els drets d’autor d’aquesta manera ”.

Actualització 3: El 4 d’abril de 2017, Amazon ha prohibit oficialment la venda de caixes Android TV al seu lloc web. Amazon fins i tot va amenaçar amb suspendre els comptes de qualsevol que intenti vendre caixes de TV Android “totalment carregades”.

Actualització 4: L’11 d’abril de 2017, Ebay va seguir els vestits d’Amazon i va prohibir també la venda de caixes Kodi al seu lloc web.

Actualització 5: El dimecres 26 d’abril de 2017, el TCE, també conegut pel Tribunal Europeu de Justícia, va dictaminar que “l’obra protegida per drets d’autor obtinguda per streaming d’un lloc web pertanyent a un tercer que ofereix aquesta obra sense el consentiment del titular dels drets d’autor” no es beneficia d’una exempció de les lleis que regulen la distribució de contingut de copyright. En altres paraules, Transmetre contingut pirata amb addons il·lícits ara és igualment il·legal a la UE com a descàrrega de material amb copyright.

Actualització 6: El dijous 25 de maig de 2017, Facebook va actualitzar la seva política de comerç per prohibir la venda de caixes Android TV segons TorrentFreak. “Està prohibit vendre a Facebook: productes o articles que facilitin o fomentin l’accés no autoritzat als mitjans digitals.” la pàgina llegeix.

Aquesta és una zona grisa. Si les caixes Kodi poden considerar-se il·legals o no depenen en gran mesura del vostre país de residència actual. Regne Unit, Canadà, Austràlia, Alemanya, França i EUA tenir lleis estrictes en contra pirateria en línia. El que potser no és conscient és que molts dels addons de Kodi que utilitzeu per veure pel·lícules i programes de televisió obtenen el seu vídeo en llocs de streaming pirates. És per això que recentment la policia britànica ha arrestat un venedor de TV Kodi de Norfolk, Anglaterra. El vostre ISP pot supervisar fàcilment les vostres activitats en línia. Aquesta és la raó principal per la qual s’obtenen tants usuaris de la caixa de TV Kodi que no esperen avisos d’infracció dels drets d’autor dels seus proveïdors d’interès. Per mantenir-se al costat segur, utilitzeu VPN al vostre quadre de TV Kodi. D’aquesta manera, podeu emetre pel·lícules, sèries de televisió i canals de televisió en directe de forma anònima.

Millors VPNs a utilitzar amb Kodi TV Box

Tot i que les aplicacions antivirus mantenen el vostre dispositiu de streaming segur de possibles programari maliciós o virus, encara esteu exposats ISP potencialment esfondra sobre el que esteu veient a Internet. No importa si esteu publicant streaming a través del vostre Caixa de TV Kodi, PC, Fire Stick, Android o iOS. La lleig veritat és que el vostre proveïdor de serveis d’Internet pot mantenir les pestanyes de totes les vostres activitats en línia. Utilitzant VPN és la millor manera, i possiblement la més senzilla assolir l’anonimat en línia.

 • En connectar-vos a un servidor VPN, pràcticament impedeix que el vostre ISP, els seus trolls de drets d’autor i, fins i tot, les agències governamentals l’espionin.
 • Aplicacions VPN són compatibles amb PC, Mac, iPhone, iPad, i per suposat Android. Si el vostre enrutador té un client VPN, fins i tot podeu configurar-ne la connexió VPN.
 • Tu pots també amaga la vostra adreça IP pública mitjançant VPN. D’aquesta manera, ningú no pot fer el seguiment de les descàrregues de torrent.
 • Per últim, però no per això menys important, VPN us permet fer-ho ometre les restriccions regionals. Alguns addons i canals de streaming de Kodi són geo-restringit és a dir, només podeu veure-les en determinades regions. Xarxes privades virtuals de tot el que desbloquejar el contingut geoblocat d’arreu del món.

En termes del bés VPN utilitzat en les caixes de TV Kodi, Sens dubte, recomano utilitzar-lo ExpressVPN. No mantenen els registres de les activitats dels usuaris en línia i els servidors VPN funcionen prou bé amb Kodi. He enumerat altres els millors serveis VPN de Kodi baix.

Aprèn com amagar la vostra IP en qualsevol caixa de TV Android.

Com instal·lar Kodi 17 Krypton a FireStick

El millor escenari que cal seguir és comprar un Amazon Fire TV Stick no qualificat i, a continuació, instal·lar Kodi al FireStick tal com es mostra a la guia següent. El mateix procés també es pot utilitzar per instal·lar Kodi en qualsevol Android TV Box.

Les millors caixes Android Kodi el 2017

 • Amazon Fire TV
 • Nvidia Shield
 • Matricom G-Box Q2
 • MINIX,
 • TICTID-M9C
 • Razor Forge TV
 • Google Nexus Player
 • Oobersticks

Llegiu el nostre Top 5 Kodi Streaming Devices Review.

Són segurs i legals l’ús de Kodi Boxes? La línia de fons

No us equivoqueu al respecte. La seva privadesa i seguretat en línia no és una cosa que vulguis prendre a la lleugera. Utilitzant una Aplicació antivirus adequada així com un servei VPN com ExpressVPN en el teu Caixa de TV Kodi pot recórrer un llarg camí per protegir-vos dels problemes legals de seguretat i seguretat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me