Mi Box Review – Bedste Android TV i 2017?

At finde underholdning er blevet både kompliceret og lettere for de fleste mennesker i dag. Hvis denne erklæring får dig til at løfte øjenbrynene, skal du bare kigge rundt. Du kan få adgang til højhastighedsinternet hjemme og udenfor og downloade og streame indhold til dit hjerte indhold. Det var faktisk aldrig så let. Seinfeld, House of Cards, The Shield, The Walking Dead, 24 hele dagen lang! Overflod af tjenester og enheder kan forlade dig forvirret og tabt efter eget valg. Der er så mange videoer og lydstreaming-tjenester, og så er der masser af enheder, du måske køber for at få adgang til dem! Det Mi Box er blandt de nye streaming-enheder, der slutter sig til båndtvungen. Som navnet antyder kommer enheden fra den kinesiske opstart Xiaomi – det samme firma, der har lavet en stænk i smartphonebranchen med sin værdi for pengene-modeller med avancerede funktioner.


Mi Box Android TV anmeldt

Mi Box Android TV anmeldt

Top VPN for Kodi

Hvad er Mi Box?

Når markedet er fyldt med streamingenheder fra tunge vægte som Apple, Amazon og Roku – hvad har Mi Box at tilbyde? Det er 4K HDR-streamingboks med den billigste prismærke, der er mulig. Enheden kører Googles meget anseede Android TV OS. Det leveres også med Google stemmesøgning og indbygget indbygget.

Hvad får du?

Xiaomi Miboz drives af en 2GHz Quad-core ARM-processor. Den indbyggede lagerplads er 8 GB, selvom du kan trykke på knappen for at få mere lagerplads gennem USB-porten. Det har 2 GB RAM. Det understøtter 4K videoafspilning ved 60 FPS. Mi Box er i sig selv en lille enhed sammenlignet med rivalerne som Amazon Fire TV, Roku Ultra og Apple TV. Det er en matplastenhed, og du får også et HDMI-kabel med det. Du får også en fjernbetjening og 802.11ac Wi-Fi. Du går dog glip af en indbygget Ethernet-port.

Sådan får du mest ud af Mi Box?

Som med alle Android TV-bokse eller streamingapparater generelt, afhænger mængden og brugervenligheden af ​​streamingtjenester, du har adgang til, stort set af dit nuværende opholdsland. F.eks. Er skemaer som American Netflix, Hulu og HBO Go kun tilgængelige, hvis du bor i USA.

Du kan bruge VPN til at få adgang til geo-blokerede kanaler på Mi Box og åbne en helt ny streamingoplevelse i processen.

  • Læs denne vejledning for mere information om, hvordan du skjuler din IP på ethvert Android TV, inklusive Mi Box, ved hjælp af VPN.
  • Hvis du vil konfigurere Kodi på dit Android TV, skal du følge disse trin. Kodi, også kendt som XBMC, er en must-have-app for enhver, der ønsker at gøre deres Mi Box til et ægte multimedie-hub.

Med hensyn til de bedste VPN’er, der kan bruges med Mix Box, her er vores gennemgåede liste. Tag dit valg.

Så hvordan er oplevelsen?

På papiret lyder lokket af 4k HD-streaming inden for $ 69 fabelagtig. Men i den virkelige verdens ydeevne er tingene ikke så rosenrøde, som det er. Fjernbetjeningen kommer med nogle modregninger til at begynde med. Der er ingen knapper til spole tilbage, pause og ingen hurtig fremad. Der er heller ingen genvejsknap. Du får dog en lydstyrkekontrol på fjernbetjeningen.

Android TV har muligvis fået fantastiske anmeldelser, men oplevelsen er ikke præcis, hvad du kalder mind blowing. Du får adgang til streamingtjenester som PlayStation Vue, Netflix, Sling TV, Hulu og Crackle. Undtagelser inkluderer NBC og Amazon Video. Da Android TV har integreret Google Cast-support, kan du starte streaming-apps på mobile enheder. Avancerede brugere får imidlertid ikke noget som Amazons Fire TV’s virtuelle Alexa-assistent eller Rokus private hovedtelefonlytting.

Android TV har nogle mindre nyttige områder. Anbefalingslinjen er et sådant eksempel. Appen Live Channels får support fra kun seks streaming-apps. Stemmesøgning er en nyttig og kraftfuld funktion, men den har brug for en UI-revision. Synd ingen overhalede Star Wars: The Force Awakens! Filmen var patetisk!

Hvad er så cool ved Mi Box?

Talesøgefunktion fungerer fint, og du får adgang til et antal populære streamingtjenester. Kapaciteten til at indlæse enhver Android-app er også prisværdig. Når Xiaomi frigiver sin version af Android 7.0 til enheden, øges underholdningsmulighederne. Det er billigere end Rokus Premier og Ultra.

De to stærke punkter i Mi Box er stemmekommando og fjernnavigation, og sidstnævnte er snappy. Med stemmekommandoer kan brugerne muligvis gøre en masse ting som at søge på nettet, skifte kanaler, starte apps, finde bestemte film osv. Apps kører godt, og spil kører også uden problemer.

Hvad er ikke så cool?

Det er dog ikke alle, der går på roser. Der er nogle torner, der vil stikke dig nu og da! Dog skal du være fan af Googles økosystem for at købe og lide enheden, alvorligt! HDR-video support er fremtrædende, men det tilgængelige indhold er stadig tynd. Du kan ikke få adgang til Amazons Prime Video. “Mi Box anbefaler” kan også være en smerte. Disse apps kan fjernes, men processen er ret irriterende.

Vil du købe Mi Box?

Hvorvidt du vil købe Mi Box afhænger af din teknologiske erfaring og præferencer. Der er begge grunde til at lide det og undgå det. Hvis du er en stor fan af Google-apps og økosystem, vil det appellere til dig.

Det vil også appellere til dig, hvis du vil have en 4k HDR streamer-enhed med et lavt budget. Rokus muligheder er ret dyre, og Apple TV tilføjer endnu ikke support til 4K. Hvis 4K-support ikke er et must for dig, og du ikke har noget imod at betale lidt mere for en mere fordybende oplevelse og slankere interface, er der masser af bedre muligheder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map