Millors additius IPTV Kodi: complements IPTV més destacats per a Kodi el 2020

Quins són els millors addons IPTV Kodi del 2020? IPTV és bàsicament la possibilitat de reproduir canals de TV en directe des dels Estats Units, Regne Unit, Canadà, Austràlia, Alemanya o França per Internet. Amb la popularitat de Kodi cada vegada més gran, la gent està buscant addons de vídeo que els permeti veure IPTV al seu PC, Mac, Android o FireStick a través de l’aplicació Kodi. Tenint en compte això, hem creat una llista de complements gratuïts per a televisors IPTV gratuïts per a Kodi. Vegem els millors addons IPTV Kodi a partir del 2020.

VPN superior per a Kodi

Depenent de la regió en què viviu, algunes d’aquestes Complements Kodi TV en directe es pot indicar a la llista anterior geoblocat. Això vol dir que no ho pots fer veure en directe els canals de televisió nord-americans, britànics, canadencs, alemanys o australians a través de Kodi degut a restriccions regionals. Per sort, hi ha un solució que et permet ometre les restriccions geogràfiques així com protegir la seva privadesa mentre utilitzeu Kodi.

VPN, o xarxa privada virtual, bàsicament és una eina que et permet amaga la vostra adreça IP i xifrar tot el vostre trànsit a Internet. Els majors avantatges d’utilitzar VPN són els següents.

 • Desbloqueu els complements de Kodi amb restriccions geogràfiques: Hi ha molts addons Kodi que només podeu utilitzar en determinades regions. Amb VPN podeu evitar les restriccions regionals.
 • Eviteu l’acceleració ISP: Alguna vegada has notat que la teva velocitat a Internet és decent si navegues per llocs web, però de sobte cau quan estàs veient vídeos en línia? Si aquest és el cas, probablement el vostre ISP agiliti la velocitat d’Internet. L’ús de VPN bàsicament us permet evitar que això passi.
 • Privacitat: Afegiu una capa addicional de privadesa i seguretat a totes les vostres activitats en línia.
 • Aplicacions VPN: No heu de ser una tecnologia freak per configurar una connexió VPN gràcies a les aplicacions VPN fàcils d’utilitzar a PC, Mac, Android, iOS i FireStick.

D’experiència personal, ExpressVPN és el millor servei VPN que podeu utilitzar amb Kodi. Han optimitzat les seves aplicacions VPN per funcionar millor amb complements Kodi i tenen una política sense registres. Consulteu la nostra llista revisada de les millors VPN de Kodi el 2017.

Els millors additius IPTV Kodi del 2020 – Resum

A continuació, trobareu una llista dels 5 addons principals IPTV Kodi per a transmissions IPTV. S’ha provat cadascun d’aquests complements. No dubteu a afegir els vostres propis suggeriments al quadre de comentaris d’aquest article també. Els millors addons gratuïts IPTV Kodi són:

 1. WWW d’iPlayer
 2. USTVNow
 3. Caixa Zattoo
 4. Rai a demanda
 5. Youtube
 6. Plexe

iPlayer WWW – Millor complement IPTV al 2020

Com instal·lar iPlayer WWW en Kodi 17 Krypton

Com instal·lar iPlayer WWW en Kodi 17 Krypton

Pel que fa als complements IPTV de Kodi, no hi ha cap escassetat. No obstant això, la majoria d’aquests complements rarament estan al dia. iPlayer WWW no entra dins d’aquesta categoria. És fàcilment un dels millors addons IPTV que podeu utilitzar a Amazon FireStick, Android TV Box, PC o Mac al Regne Unit..

 • Llegeix més: Com instal·lar iPlayer WWW a Kodi

USTVNow: el millor del grup

Com instal·lar USTVNow Addon a Kodi 17 Krypton

Com instal·lar USTVNow Addon a Kodi 17 Krypton

Des dels expatriats nord-americans que viuen fora dels Estats Units, aquest és el complement que necessiten per veure en viu els canals de televisió dels Estats Units. Tenint en compte la fiabilitat i la facilitat d’ús d’USTVNow, vam haver de posar a sobre dels addons IPTV Kodi.

 • Llegeix més: Com USTVNow a Kodi.

Zattoo Box – El més popular

Com instal·lar Zattoo a Kodi: mira la TV en directe de forma gratuïta

Com instal·lar Zattoo a Kodi: mira la TV en directe de forma gratuïta

El complement de Zattoo Box probablement és un dels més populars quan es tracta d’IPTV. L’únic motiu que no arriba a la nostra llista és perquè els canals que utilitzeu amb aquest addon de vídeo oficial depenen en gran mesura de la regió en què actualment viviu. Tot i això, si busqueu un addon IPTV fiable, no podeu anar-hi. malament amb Zatto Box.

 • Llegeix més: Com instal·lar Zattoo Box a Kodi.

Rai on Demand: un addon IPTV fiable

Com instal·lar Rai sota demanda a Kodi 17 Krypton

Com instal·lar Rai sota demanda a Kodi 17 Krypton

Aquest complement addicional està destinat a públics italians. Rai TV és un canal de televisió públic italià que emet tot, des d’esports, notícies, entreteniment i pel·lícules. El complement Rai on Demand es troba al repositori oficial del complement Kodi.

 • Llegeix més: Com instal·lar Rai TV a Kodi.

DR TV Kodi Addon – El millor per a la televisió danesa gratuïta

Com instal·lar DR TV a Kodi: Mira la TV danesa en directe gratis

Com instal·lar DR TV a Kodi: Mira la TV danesa en directe gratis

DR TV és un canal de televisió públic danès. Cobreix notícies, esports, documentals, programes de televisió i pel·lícules. Si sou ciutadans danesos, el complement DR TV Kodi és simplement obligatori.

Llegeix més: Com instal·lar DR TV a Kodi

Els millors complements d’IPTV per a Kodi el 2020: The Wrap Up

Llavors, què en penses de la nostra llista de “Millors additius IPTV Kodi”? Creieu que hem fet les eleccions correctes? Hi ha algun addon que també mereixi ser a la llista? Comparteix els teus pensaments publicant un comentari a continuació. No oblideu utilitzar VPN per protegir la vostra privadesa en línia.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me