Millors mags per a Kodi el 2020

Els bruixots de Kodi són com a ganivets de l’exèrcit suís. Bàsicament són complements integrals del programa que us permeten realitzar diverses tasques. Per exemple, podeu instal·lar diverses combinacions de comunitats, restablir la vostra aplicació Kodi o fins i tot provar la vostra velocitat d’Internet des de l’aplicació Kodi. A més, els assistents de Kodi us permeten instal·lar tots els millors addons de Kodi sense la necessitat de configurar manualment els seus dipòsits. En aquesta revisió, fem un cop d’ull als millors assistents per a Kodi 17.6 Krypton i Kodi 18 Leia el 2020.


Millors mags per a Kodi 17 Krypton el 2017

Millors mags per a Kodi 17 Krypton el 2020

Instal·lació dels millors assistents a Kodi – Aneu amb compte!

L’ús de VPN impedeix bàsicament que el vostre ISP segueixi les vostres activitats en línia. Tant si es tracta de navegar, com de transmissió o de descàrrega. Tot i que no ens fem responsables de les accions que realitzeu en línia, però us recomanem que utilitzeu VPN per mantenir les vostres activitats en línia. A continuació es mostren alguns dels avantatges que obté quan s’utilitza una VPN amb Kodi. Si voleu evitar que possibles espioners espionin allò que feu en línia, haureu d’instal·lar VPN. En cas contrari, la vostra privacitat quedarà exposada.

  • Desbloqueu els complements de Kodi amb restriccions geogràfiques: Hi ha molts complements de Kodi que només podeu utilitzar en determinades regions. Amb VPN podeu evitar les restriccions regionals.
  • Eviteu l’acceleració ISP: Alguna vegada has notat que la teva velocitat a Internet és decent si navegues per llocs web, però de sobte cau quan estàs veient vídeos en línia? Si aquest és el cas, probablement el vostre ISP agiliti la velocitat d’Internet. L’ús de VPN bàsicament us permet evitar que això passi.
  • Privacitat: Afegiu una capa addicional de privadesa i seguretat a totes les vostres activitats en línia.
  • Aplicacions VPN: No heu de ser una tecnologia freak per configurar una connexió VPN gràcies a les aplicacions VPN fàcils d’utilitzar a PC, Mac, Android, iOS i FireStick.

D’experiència personal, ExpressVPN és el millor servei VPN que podeu utilitzar amb Kodi. Han optimitzat les seves aplicacions VPN per funcionar millor amb complements Kodi i tenen una política sense registres. Consulteu la nostra llista revisada de les millors VPN de Kodi el 2020.

L’assistent de Merlí: el millor assistent de Kodi

L’assistent de Merlí: el millor assistent de Kodi

L’assistent de Merlí: el millor assistent de Kodi

Si tinguéssim la possibilitat d’instal·lar només un assistent de Kodi, l’assistent de Merlí definitivament estaria al capdamunt de la nostra llista. Tot plegat, l’assistent de Merlí és una joia absoluta i imprescindible per als usuaris de Kodi.

  • Llegeix més: Com instal·lar l’assistent Merlin a Kodi.

Assistent d’Ares: el millor assistent de Kodi el 2020

Assistent d'Ares - Millors mags per a Kodi el 2017

Assistent d’Ares: millors assistents per a Kodi el 2020

L’assistent d’Ares és probablement el més famós de tots. En termes de funcionalitat, aquest assistent ho té tot. Les tasques que podeu realitzar mitjançant Ares inclouen la instal·lació de complements i complements. També podeu provar la vostra velocitat a Internet i restablir l’aplicació Kodi a la configuració de fàbrica.

  • Llegeix més: Com instal·lar l’assistent d’Ares a Kodi.

Portal comunitari

Portal de la comunitat: els millors assistents per a Kodi el 2017

Portal de la comunitat: els millors assistents per a Kodi el 2020

El portal de la comunitat és un addon de programes que permet instal·lar els addons més populars a Kodi 17. També podeu utilitzar el portal de la comunitat per crear la vostra creació personalitzada. El complement del programa també té una secció de manteniment, així com una gran llista de tutorials útils. En aquest assistent també s’inclou tot el important llançador de SportsDevil Launcher, un complement que és essencial per a que el complement SportsDevil funcioni correctament..

  • Llegeix més: Com instal·lar el portal de la comunitat a Kodi.

Assistent de Durex

Assistent Durex: els millors assistents per a Kodi el 2017

Assistent Durex: millors assistents per a Kodi el 2020

No deixeu que el nom us enganyi. Aquest complement del programa Kodi és molt útil. Podeu utilitzar l’assistent de Durex per configurar la creació popular de Durex Kodi. El complement també té una secció de manteniment i una eina d’instal·lador d’afonaments.

  • Llegeix més: Com instal·lar l’assistent Durex a Kodi.

Assistent de Wookie

Wookie Wizard - Millors mags per a Kodi el 2017

Wookie Wizard – Millors mags per a Kodi el 2020

L’assistent Wookie us permet realitzar altres tasques. Podeu, per exemple, instal·lar pegats d’afons no oficials de diferents regions. També podeu restablir l’aplicació Kodi, provar la vostra velocitat a Internet. També podeu utilitzar l’assistent per instal·lar altres versions de comunitats..

  • Llegeix més: Com instal·lar l’assistent Wookie a Kodi.

Millors mags de Kodi el 2020 – Pensaments finals

Hi ha algun assistent de Kodi que ens trobem a faltar? Coneixeu algun altre assistent superior per a Kodi que s’inclogui a la llista següent? No dubteu en comunicar-nos quina assistent és la que apareix a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me