Sådan installeres Hotspot Shield på FireStick?

Kan jeg konfigurere Hotspot-skjold på FireStick? Amazon Fire TV og FireStick er to store streaming-enheder. Du kan se dine yndlingskanaler, film og tv-shows ved hjælp af dem. Ved hjælp af en VPN kan du streame indhold på apps som Netflix, Amazon Prime, Hulu og Kodi sikkert på din anden generation FireStick. Mens nogle VPN’er arbejder på en Fire TV Stick, andre ganske enkelt. Arbejder Hotspot Shield på en Amazon FireStick? Læs vejledningen nedenfor for at finde ud af det.

Sådan installeres Hotspot Shield på FireStick?

Sådan installeres Hotspot Shield på FireStick?

HotSpot Shield – FireStick-kompatibilitet

I henhold til Hotspot Shield-webstedet fungerer deres VPN-apps hovedsageligt på Windows-pc-, Mac-, Android- og iOS-enheder. Der er ingen omtale af Amazon Fire Stick.

Derfor kan vi med sikkerhed antage det Hotspot Shield er ikke kompatibel med Fire TV Sticks. Mange andre VPN’er understøtter heller ikke officielt FireStick. Nogle troværdige har dog dedikerede klienter til den populære platform.

Så hvis du vil konfigurere en VPN-forbindelse på din Fire TV Stick, skal du tilmelde dig en VPN, der tilbyder kompatible VPN-apps. ExpressVPN og BulletVPN er perfekte eksempler.

På trods af at de er de bedste VPN’er, der bruges til FireStick, er der andre udbydere, der tilbyder tjenester af høj kvalitet til denne platform. Tjek dem ud i nedenstående tabel, og lad os gå over til, hvordan du kan installere en VPN på Fire Stick-enheden.

Sådan installeres VPN på FireStick – Trin for vejledning

Nu er trinene temmelig lette. Jeg vil guide dig gennem processen ved hjælp af ExpressVPN som et eksempel. Det skyldes hovedsageligt, at tjenesten er det, jeg har brugt i ganske lang tid.

Så uden yderligere problemer, her er hvordan du kan installere ExpressVPN på din FireStick-enhed:

  1. Først skal du gå over til ExpressVPN og registrere din VPN-konto.
  2. Start din Fire Stick eller Amazon Fire TV.
  3. Gå til ‘Apps’ øverst på din startskærm.Gå til Apps
  4. Vælg nu ‘Kategorier’ -> ’Utility’.Vælg værktøj
  5. Vælg ExpressVPN-appen. I tilfælde af at du ikke finder afsnittet ‘Utility’ på din FireStick, skal du blot bruge søgefunktionen og kigge efter ExpressVPN i Amazon Store i stedet.Vælg ExpressVPN FireStick
  6. Vælg derefter knappen ‘Download’ for at downloade appen.Klik på Download ExpressVPN
  7. Når det er downloadet og installeret, skal du vælge ‘Åbn’.
  8. Log derefter på VPN-appen ved hjælp af dit ExpressVPN-brugernavn og adgangskode.
  9. Endelig skal du vælge den VPN-serverplacering, du vil oprette forbindelse til.Opret forbindelse til ExpressVPN
  10. Når VPN-forbindelsen er etableret, skal du blot klikke på startknappen på din Fire Stick-fjernbetjening.

ExpressVPN – Det ultimative hotspot-skjoldalternativ

ExpressVPN-logoDu kan spørge dig selv: Hvorfor anbefalede jeg det? ExpressVPN i stedet for Hotspot Shield? Godt, bortset fra at have en dedikeret applikation til Fire Stick, er der en masse funktioner at se frem til.

ExpressVPN har mere end 3000 servere i 94 lande, mens Hotspot Shield kun dækker 70+. Det er ikke så stort med en aftale, men det betyder noget for dem, der ønsker det fjern blokering af geo-begrænset indhold i så mange lande som muligt.

Udbyderen er også velkendt for at være en af ​​de bedste tjenester i branchen. Det vedtager a streng ingen-logging politik og kommer med flere sikkerhedsprotokoller for at sikre den ultimative sikkerhed for konstante internetbrugere.

Yderligere er hastigheden bedst med ExpressVPN, da dens tjenester er meget avancerede og dedikeret til HD-streaming, torrenting og online spil. Hvis krypteringen giver dig problemer under streaming (Som ikke forekommer med ExpressVPN), kan du altid vælge dets Smart DNS-service.

På den måde vil du ende med at fjerne blokering af den kanal, som udbyderen understøtter minimalt hastighedstab. Du mister øget sikkerhed i processen, men det er en pris ivrig streamere er villige til at betale for en god streamingoplevelse.

Endelig har ExpressVPN en 30-dages pengene-tilbage-garanti. OK, Hotspot Shield tilbyder en længere (45 dage), men stadig, det har ikke en dedikeret klient til Amazon Fire-enheder. Med andre ord er en premium VPN som ExpressVPN dit bedste bud.

Sådan installeres hotspot-skjold på FireStick – endelige tanker

Alt i alt er Hotspot Shield ikke en VPN, som vi normalt vil anbefale, uanset hvilken enhed du agter at bruge den. Det har vist sig, at de sælger deres brugerdata til tredjeparts annoncører.

For ikke at nævne det faktum, at brug af deres servere bremser din internetforbindelse. Hvis du leder efter en VPN, der skal bruges på din FireStick, tilmeld dig enten med ExpressVPN eller BulletVPN.

Prøv en af ​​dem, risikofri (30-dages cash-back), og fortæl mig, hvilken du besluttede at gå med, i kommentarafsnittet nedenfor. Slip også ethvert spørgsmål om, hvordan man gør det opsæt VPN på din Fire Stick og jeg svarer med glæde.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me