Sådan installeres Kodi 18 Leia på Windows PC

Det næste niveau af din Kodi-oplevelse er her. Du kan nu drage fordel af den nye Kodi 18 Leia på flere enheder, inklusive din Windows-pc. Efter succes med Jarvis og Krypton ville man undre sig over, hvad Leia har at tilbyde. Derfor lærer du, hvordan du gør det i denne artikel installer Kodi 18 på din Windows-pc på 3 enkle måder.

Sådan installeres Kodi 18 Leia på Windows PC

Sådan installeres Kodi 18 Leia på Windows PC

Sådan installeres Kodi 18 Leia på Windows PC

Version 18 af Kodi kaldes Leia til ære for Carrie Fisher. Der er mange måder, hvorpå du kan få den seneste Kodi-version til din pc. De er meget lette at følge, og jeg vil navigere dig gennem hver eneste af dem. Så her er hvordan du installerer Kodi 18 på din Windows.

Via det officielle websted

Du kan blot besøge deres officielle hjemmeside og gøre følgende:

 1. Gå til Kodis officielle websted.
 2. Vælg Hent i øverste højre hjørne.
 3. Vælge vinduer ved at klikke på ikonet.Vælg din platform
 4. Et lille vindue dukker op. Vælg anbefalet.
 5. Downloaden begynder automatisk.
 6. Løb den downloadede fil.
 7. Du har nu Kodi 18.

Brug af Windows Store

Den første kilde, du foretrækker at hente dine downloads, er selvfølgelig din Windows Store. Du kan finde Kodi-applikationen bare ved at søge efter navnet. Se, hvordan du gør det:

 1. Start Windows Store.
 2. Klik på søgefeltet og skriv Kodi.
 3. Når du rammer Gå ind, du kan se den gratis Kodi-app.Hent Kodi
 4. Klik på Hent.
 5. Når elementet er downloadet, skal du trykke på lanceringen.Start Kodi-installation
 6. Du har nu den nyeste version af Kodi.

Opdater din eksisterende Kodi via Windows Installer

Nu fungerer denne kun, hvis du allerede har en Kodi på din pc. Vi opdaterer din gamle version af Kodi til Leia. Følg trinnene nøje:

 1. Start Kodi på Windows.
 2. Gå til tilføjelser.
 3. Vælg (boksikon) i topmenuen.Boksikon Kodi
 4. Klik nu på Installer fra depot.Installer fra depot
 5. Rul ned med listen, og tryk på Kodi Add-ons Repository.Kodi Repository
 6. Naviger til Program tilføjelser og vælg Windows Installer fra listen.Kodi-installatør
 7. Klik Installere.
 8. Vend tilbage til Kodi hovedskærm.
 9. Trykke på Add-ons Program tilføjelser > Kodi-installatør.Kodi Program Installer
 10. Klik på Udgivelser og vælg din anbefalede mulighed.
 11. Nu får du den seneste Kodi-opdatering, som naturligvis er 18. Vælg det.
 12. Downloaden starter.
 13. Når du er færdig, kan du nyde Kodi 18.

Bedste VPN til Kodi

Kodi er en multi-platform, der giver brugerne mulighed for at få adgang til en lang række indholdsopbevaringssteder, værktøjer og programmer til en anden underholdningsoplevelse. Kodis virkelige essens ligger i de tilføjelser, der udvider Kodis muligheder. Nemlig videoudvidelser, der giver brugerne mulighed for at streame video fra en lang række kilder.

Dette inkluderer selvfølgelig ligesom BBC iPlayer og en hel masse andre streamingtjenester. Dog, så fantastisk som dette kan lyde, er kanaler som disse geobegrænset til deres egne lande. Dette betyder, at hvis du tilfældigvis bor i udlandet, nægtes adgang til disse tjenester.

Heldigvis findes der et internetværktøj som en VPN. Her er hvad du kan drage fordel af at have en VPN, mens du bruger Kodi Leia:

 • Fjern blokering af begrænset indhold: Tilføjelser er ikke altid tilgængelige for dig at downloade. De stoler på din IP-adresse for at give dig adgang til, hvad de har at tilbyde. I henhold til din placering vil du modtage din rimelige andel af streamingtjenester og andre applikationer. En VPN ændrer din IP, så du ser ud til at være et andet sted. Dette giver dig adgang til en helt ny verden af ​​downloadbart materiale, uanset hvor du er.
 • ISP Throttling: VPN’er skjuler din IP-adresse for at undgå din ISP’s overvågningsvaner. Har du nogensinde bemærket et pludseligt fald i din tilslutningshastighed? Ja, det kaldes throttling. For at omgå et sådant problem skal du oprette forbindelse til en VPN-server og anonymisere din internet-tilgang.
 • Sikkerhed: En VPN tilføjer et ekstra lag beskyttelse til din trafik. Nu kan du surfe på internettet uden at bekymre dig om cyberangreb.

ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN-udbydere, der findes på markedet. Da det er det, jeg bruger, har det hjulpet mig med at hæve min Kodi-oplevelse på måder, du ikke kan forstå. Streaming har aldrig været lettere, og jeg har aldrig følt mig mere sikker, når jeg bruger denne VPN. Hvis du imidlertid leder efter noget andet, skal du tjekke denne tabel i tabellen bedste Kodi VPN’er under.

Få Kodi 18 Leia på pc – Summing Up

Hvis en enhed ikke leveres med lagerversionen af ​​Kodi som FireStick og Android TV-bokse, bare installere det selv. Nu ved du hvordan du får den nyeste Kodi-version på din pc. Gå videre, få det og prøv det, det er det værd at have tillid til mig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me