Sådan installeres Kodi 19 Matrix på Amazon Fire Stick

Ude med det gamle, ind med det nye, XBMC-udviklere har endelig udgivet den nyeste version af Kodi. Som du måske ved, er versionen ikke stabil før yderligere test. Vi elsker dog alle opdateringer og at få Kodi 19 på din FireStick er ikke så ligetil, hvilket bringer os til denne vejledning. I dag skal vi vise dig alt hvad du har brug for at vide om Kodi 19 Matrix og hvordan man henter det på din Amazon Fire Stick.

Sådan installeres Kodi Matrix på Fire Stick

Installation af Kodi Matrix på Amazon Fire Stick

Kodi v19 (Codename: Matrix) lancerede for et par måneder siden med en masse nye funktioner at drage fordel af. På deres officielle hjemmeside finder du downloadlink til Windows, Mac, Android, Linux og Raspberry Pi.

At få appen til Fire Stick kræver dog en vis teknisk viden, som vi allerede har her på theVPN.guru. Hold dig sammen med os og lær, hvordan du downloader Kodi 19: Matrix på din Amazon FireStick nedenfor:

ES File Explorer-metoden

Du finder ikke Kodi-applikationen i Amazon Store, hvilket betyder, at du bliver nødt til at bruge en løsning for at hente appen. Den første metode er ES File Explorer, som kan installere, slette og administrere dine applikationer og mere på din enhed. Her er hvad du skal gøre:

 1. Start din Fire Stick Device.
 2. Åbn søgefeltet og søg efter ES File Explorer, efterfulgt af at vælge selve appen.ES File Explorer-download
 3. Klik derefter på .Hent ES File Explorer
 4. Når downloaden er færdig, skal du køre ES File Explorer-applikationen.
 5. Klik på Download Manager.ES File Explorer Download Manager
 6. Derefter rammer du “+ Nyt tegn” nederst på skærmen.Tilføj ny ES File Explorer
 7. Et pop op-vindue vises. Indtast følgende link: http://bit.ly/3ceob8n.Download Kodi Matrix ES
 8. Hit Hent nu og vent til processen afsluttes.
 9. Start og nyd Kodi 19 på din FireStick.Kodi Matrix on Fire Stick

Du har nu Kodi 19 på din Fire Stick. Naviger gennem et bredt udvalg af tilføjelser og streamingtjenester alt sammen ét sted.

Downloader-metode

Der er en anden måde at få Kodi-applikationen på din FireStick, og det er ved at installere Downloader-app. Softwaren har mere end 5 millioner brugere da det let giver dem mulighed for nemt at downloade filer fra internettet til deres enhed.

Det er ret vigtigt, hvis du prøver at indlæse apps på din Fire Stick-enhed, især når det kommer til APK-filer. Når det er sagt, sådan er du Brug Downloader til at få Kodi 19 på Fire TV.

 1. Start først din Amazon Fire Stick.
 2. Gå over til Indstillinger panel og fra Min Fire TV, Vælg Udviklerindstillinger.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Vælg ‘Tillad apps fra ukendte kilder.FireStick-Ukendte-Sources-1
 4. Klik på Tænde for.Tænde for
 5. Åbn nu søgefeltet og skriv Downloader.Skriv Downloader
 6. Vælg den næste side Downloader-applikation.Hent Downloader
 7. Næste, hit Hent.Download Downloader
 8. Når appen er downloadet, skal du køre den ved at klikke på Åbn knap.Åbn Downloader
 9. I det øjeblik du aktiverer appen, vil den bede dig om tilladelse for at få adgang til dine filer. Tillad det.Downloader Tillad adgang
 10. Indsæt følgende link i URL-afsnittet: http://bit.ly/3ceob8n.Downloader-link på Fire Stick
 11. Efter du har tændt , vent på, at downloadprocessen afsluttes og installerer applikationen på enheden.Installation af Kodi på FireStick
 12. Når det er gjort, vil Kodi-applikationen lancering på egen hånd.Kodi Matrix on Fire Stick
 13. Du har nu Kodi 19: Matrix på din Amazon Fire Stick.Kodi 19 lanceret

Af en eller anden grund viser versionen på Fire Stick ikke kodenavnet til Kodi 19, men ifølge de test, vi har udført, er den fuldt funktionsdygtig.

Hvad er nyt?

Kodi var baseret på Python 2, som er næsten helt død nu. Fra nu af bruger Kodi 19 “Matrix” Python 3 tolk til at køre alle Python-baserede tilføjelser, hvilket er en fuld opgradering til de tidligere versioner af softwaren.

Med andre ord kommer dette som en fordel for alle Kodi-brugere, hvad enten det er add-on-udviklere eller forbrugere. Hvorfor? Nå, Kodi-add-on-udviklere kan nu teste deres arbejde ved hjælp af de nyeste Kodi-builds, og brugerne kan installere og betjene dem.

Ifølge deres officiel hjemmeside, Matrix-versionen af ​​Kodi er stadig under udvikling. Du kan se nogle problemer, mens du bruger det, især med Windows-klienten.

Dette er, hvad webstedet siger:

”Der er også problemer, der har brug for kerne til udviklere for at løse. Siden der flyttes til Python 3 er der nogle vanskeligheder på alle Windows-platforme især. Versionen af ​​Kodi til UWP (Xbox) kompileres overhovedet ikke og har brug for nogen, der kan forkæmpe det.

Der er også problemer med bestemte biblioteker, f.eks. Pude, PyCryptodome, cTypes osv., Der mangler eller er inkompatible versioner, så de tilføjelser, der afhænger af dem, ikke kører og ikke kan testes på Windows.

Tingene vil være lidt rå i kanterne, indtil vi kan fikse disse ting, så bær med os, og hvis du har færdigheder og kan træde op og bidrage, så gør det venligst. ”

På trods af udsagnet vil nogle af jer gerne tage risikoen og teste softwaren på egen hånd, hvorfor vi først kom med denne guide.

Kodi-udviklere har meget at gøre for at perfektionere softwarens stabilitet, især da Python 2 er afsluttet.

De nye funktioner

Så det spørgsmål, som alle stiller nu, hvad ville du forvente af den nye og forbedrede Kodi-software? Vi vil kaste lys over sagen. Her er hvad Kodi 19 Matrix har i butikkerne til dig:

 • Intern webbrowser support
 • Forbedret AirPlay-support
 • Officielle integrationer med tredjeparts applikationer som Netflix, Amazon Video, Hulu og andre
 • Samsung Smart TV support
 • Forbedrede 3D-videofunktioner
 • Forbedret integration af smart hjem

Bedste Kodi 19: Matrix-tilføjelser:

Folk får Kodi for sin brede vifte af tilføjelser, men vi skal bemærke, at ikke alle af dem er lovlige. Du finder det ulovlige tilføjelser der giver dig adgang til alle slags nyeste film, shows, sport, musik og mere gratis.

Videoindholdet på ulovlige tilføjelser er dog skrabet og ophavsretligt beskyttet, hvilket gør det farligt at bruge, da din internetudbyder kan overvåge alle dine aktiviteter.

Hvis internetudbyderen besluttede at give dine data til regeringen, ville denne form for aktivitet lande dig i problemer. Derfor anbefaler vi dig at bruge officielle tilføjelser i stedet, selvom nogle af dem vil koste dig nogle bukke.

Når det er sagt, har vi afrundet et par tilføjelser, du kan bruge på Kodi 19, så tjek dem ud:

 • Popcornflix
 • FilmRise
 • SnagFilms
 • Pluto.TV
 • Shout Factory TV
 • Klassisk biograf
 • Dailymotion
 • Crackle
 • BBC iPlayer
 • Youtube
 • ITV
 • USTV nu
 • Fox Sports
 • NHL.tv
 • Viaplay
 • DAZN
 • iTunes Podcasts
 • CBC Radio
 • Rai Play
 • ABC-familie
 • Ryk
 • Funimation
 • ZDF
 • Voksen svømme

Download og brug af Kodis tilføjelser

At angive, hvad du kan få på Kodi, er en ting, og at få dem er en anden. I denne del skal vi lære dig, hvordan du installerer Kodi-tilføjelser og betjener dem overalt i verden.

Vi tager ITV som et eksempel. Her er hvad du skal gøre for at installere ITV Hub-tilføjelsen på Kodi:

 1. Lancering Kodi 19.
 2. Vælg tilføjelser og klik på pakkeikon øverst til venstre på skærmen.Pakke Kodi
 3. Vælg derefter “Installer fra depot.”Installer fra depot
 4. Vælg Kodi Add-on Repository.Kodi Add-on Repository
 5. Søge efter Video-tilføjelser og ramte den.Video-tilføjelser
 6. Naviger gennem listen, indtil du finder det iPlayer WWW, som er BBC iPlayer’s tilføjelse.BBC iPlayer-tilføjelse
 7. Klik på Installer-knap og vent til processen er afsluttet.Installer BBC iPlayer Kodi
 8. Lancering BBC iPlayer og nyd det øverste britiske tv ved hjælp af din nyligt installerede Kodi 19.

Kodis geo-begrænsninger

Selv når du bruger Kodi-applikationen, er de kanaler, du får at se, stadig underlagt geo-restriktioner. BBC iPlayer fungerer ikke uden for Storbritannien, og platformen kan bestemme din placering ved at undersøge din IP-adresse.

Uden en britisk IP, dette fejl besked dukker op:

“BBC iPlayer TV-programmer er kun tilgængelige til at spille i England.”BBC iPlayer-fejl Kodi

Du kan nemt omgå de regionale begrænsninger, der er pålagt BBC iPlayer og enhver anden Kodi-tilføjelse ved at installere en Virtuel privat netværk på din enhed.

Med sådan software kan du forfalske din online placering baseret på den server, du opretter forbindelse til. En VPN vil omdiriger dine data og skjul din identitet. Den tilslutter din IP-adresse og erstatter den med en midlertidig adresse i det land, hvor serveren er placeret.

For eksempel, hvis det er i England, får du en UK IP-adresse. Således har du adgang til BBC iPlayer, uanset hvor du er. Det samme gælder for enhver geobegrænset kanal, forudsat at du opretter forbindelse til en server i dets respektive land.

Bedste VPN til Kodi

Hvis du vil fjerne blokering af geobegrænset indhold på Kodi, skal du abonnere på en troværdig VPN. Ser du, tjenester som BBC iPlayer kan også bestemme, om du bruger en VPN eller ej, hvilket hjælper dem med at blokere din adgang på nogen måde.

Mens vi vurderer en bestemt VPN, bruger vi en streng evalueringsproces til at bestemme dens effektivitet. Indtil nu, ExpressVPN har taget den øverste placering på vores liste over topudbydere for Kodi.

VPN har mere end 128 serverplaceringer i 94 lande, hvilket gør det meget nemt for dig at fjerne blokering af indhold, uanset hvilket land det er begrænset til.

Desuden overholder ExpressVPN en streng ingen-logging politik, hvilket betyder, at det ikke gemmer dine data og sælge det til tredjepart eller give det op til din regering.

Med sine avancerede sikkerheds- og privatlivsfunktioner lover ExpressVPN sine kunder komplet online sikkerhed og anonymitet. Desuden får førstegangsabonnenter fordel af deres 30-dages refusion politik. Så hvis du skifter mening, kan du bede om en fuld refusion inden for en periode på 30 dage.

Selvom ExpressVPN er det, vi anbefaler, er der andre top Kodi VPN’er derude for at tjekke ud. Her er en liste over nogle af dem.

Sådan installeres Kodi Matrix på Fire Stick – skilleord

Kodi er en af ​​de bedste muligheder for streaming af indhold. Det henvender sig til alle de typer underholdning, du har brug for, hvilket gør det til en fan favorit. Denne popularitet tvinger Kodi-udviklerne til forbedre og forbedre deres software nu og da.

Kodi Matrix er nu ude og klar til at blive installeret. Fire Stick-brugere har dog brug for lidt teknisk know-how for at afslutte processen. Denne guide har alt, hvad du har brug for at vide om Kodi Matrix, hvilke tilføjelser der kan installeres, og hvordan man gør det installer selve appen på Fire Stick.

Hvis du har flere spørgsmål, bedes du indtaste dem i kommentarsektion under. Vi sørger for at svare så hurtigt som muligt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me