Sådan installeres Kodi på iPhone eller iPad uden Jailbreak

Kodi er en open source medieafspiller, som du ikke let kan finde i App store. Hvis Kodi er ikke tilgængelig for dig til download kan du stadig installer det på din enhed. Mens jailbreaking muligvis har været din første mulighed for at løse problemet med Kodi-utilgængelighed, kan andre måder hjælpe dig med at få mediecenteret på din iPhone eller iPad.

I denne artikel skal jeg vise dig, hvordan jeg gør detnstallér Kodi på iPhone eller iPad uden jailbreaking. Når du får fat i det, streamer du indhold via Kodi på dine iOS-enheder på kort tid.

Sådan installeres Kodi på iPhone eller iPad uden Jailbreak

Sådan installeres Kodi på iPhone eller iPad uden Jailbreak

Brug altid en VPN

I de sidste måneder har Kodi-brugere modtaget en masse varme for download af ulovlige og piratkopierede strømme via tredjeparts Kodi-tilføjelser. Copyright trold var i stand til at komme til bunden af ​​denne uetiske praksis, og mange brugere måtte se nogle konsekvenser på. Dette er grunden til, at jeg råder dig til det skjul din IP-adresse der afslører, hvem du er, og hvor du forbinder fra.

Men hvis du forklæd din online identitet, kan du gøre det gennemsøg anonymt på internettet og download alle de Kodi-addons, du ønsker uden at blive overvåget. Hvad du skal gøre for at få det til, er abonnere på en VPN-app og forbind derefter til en VPN-server. Når din IP-adresse er erstattet af en anden, får du fordel af alt, hvad en VPN har at tilbyde:

 • Få tidligere geo-begrænsede Kodi-tilføjelser: Mange Kodi-tilføjelser fungerer ikke, medmindre de er på det sted, hvor de oprindeligt blev designet. Men med VPN kan du omgå disse regionale begrænsninger og få adgang til de tilføjelser, du vælger.
 • Omgå ISP Throttling: Internetudbyderen stopper med at throttle din forbindelse og giver dig mulighed for at streame indhold online uden nogen buffering eller forsinkelse.
 • Sikkerhed og privatliv: Ved at oprette forbindelse til en VPN vil du indpakke dine data med robuste krypteringsprotokoller, der holder dem sikre på alle tidspunkter.
 • VPN-applikationer: Du kan nemt konfigurere en VPN-forbindelse med de brugervenlige VPN-apps, der er tilgængelige på pc, Mac, Android, iOS og FireStick.

Bedste VPN til installation af Kodi

ExpressVPN er et fremragende valg til adgang til geobegrænsede tjenester som Kodi-tilføjelser. Også udbyderen tillader torrenting uden begrænsninger på båndbredde eller dataforbrug. Personligt har ExpressVPN vist sig at være the bedste VPN-service på markedet, især med Kodi.

Virksomhedens servere er optimeret for at arbejde bedre med Kodi-tilføjelser, og det er ikke noget, du finder i enhver VPN-udbyder. Men hvis du insisterer på at udforske andre muligheder, kan du tjekke listen over listen bedste VPN’er i 2019 nedenfor.

Sådan installeres Kodi på iOS ved hjælp af TweakBox

At sparke det af her er en ubesværet måde at gøre det på installation af Kodi på dine iOS-enheder:

 1. På din iPhone eller iPad, Besøg TweekBoxs websted.
 2. Tryk på Installer nu.
 3. Derefter får du en meddelelse for at give adgang.
 4. Klik på Tillad.
 5. Du skal muligvis indtast dit kodeord.
 6. Klik på Installer igen.
 7. Når appen er installeret, vælg Udført for at afslutte.
 8. TweakBox-appen er nu på startskærmen.

Nu at installere Kodi, skal du gøre følgende:

 1. Start TweakBox-appen.
 2. Tryk på Apps og vælg Appstore Apps.
 3. I søgefeltet, type Kodi.
 4. Vælg Kodi, og tryk på installation.
 5. Når du prøver at åbne Kodi, får du en ikke-betroet Enterprise Developer-advarsel.
 6. Åbn Indstillinger, og klik derefter på Generelt.
 7. Vælg Profiler & Enhedshåndtering.
 8. Vælg teksten under Enterprise-appen.
 9. Klik på Tillid.
 10. Når du bliver bedt om det, Klik på Tillid igen.
 11. Gå tilbage og brug Kodi frit på iPhone og iPad.

Installer Kodi på iPhone eller iPad vha. Cydia Impactor

En af de nemmeste måder at gøre det på installer Kodi på din iPhone eller iPad er via Cydia Impactor, en velkendt app tilgængelig til både Windows og Apple-enheder. Denne app giver ejere mulighed for at downloade og installere apps, der ikke er App Store / ikke-Windows Store. For at starte, skal du Hent Cydia-påvirker  såvel som den seneste Kodi.IPA-fil.

 1. Tilslut din iPhone eller iPad til din pc eller Mac. Hvis iTunes automatisk åbnes, når du tilslutter din iOS-enhed, skal du lukke den, inden du går videre.
 2. Start Cydia Impactor træk og slip derefter Kodi IPA-filen, du har downloadet tidligere, til appen.
 3. Sørg for, at din iOS-enhed er valgt derefter i rullemenuen Klik på Start.
 4. Appen beder om en Apple ID login. Det er verificeret med Apple og bruges kun til at underskrive IPA-filen, men du kan Brug et alternativt Apple ID hvis privatlivets fred er en bekymring.
 5. Så snart du installerer appen, gå til Indstillinger > Generel > Profiler & Enhedshåndtering (dette kan afvige lidt baseret på din version af iOS).
 6. Identificer profilen med dit specifikke Apple ID og åbn den.
 7. Tryk på knappen Tillid at ‘stole på’ den nye Kodi-app på din Apple-enhed.
 8. Start appen og nyd de mange fordele, der er tilgængelige for Kodi-brugere.

Vi har forsøgt at gøre instruktionerne så enkle som muligt. Men hvis metoden ikke fungerer, skal du læse videre for at vide, hvordan du kan installer Kodi på din iPhone eller iPad bruger Xcode en anden kompatibilitet, der aktiverer applikationen.

Installer Kodi på iPhone eller iPad ved hjælp af Xcode

For at bruge Xcode skal du bruge tre ting:

 • Kodi deb-fil: Hent det fra det officielle Kodi-site.
 • IOS-appsigneren: Fortsæt med at downloade v1.9, og pak derefter filen ud.
 • Det Xcode 8 App fra Mac App Store.

Så snart du har gemt deb-filen på dit skrivebord og de andre på din Mac, kan jeg begynde at instruere:

 1. Start med tilslutning af din iPad / iPhone til din Mac. Når det er gjort, åbn Xcode.
 2. Vælg “Opret et nyt Xcode-projekt.” Sørg for, at ‘Application’ er fremhævet til venstre vælg ‘Enkelt visning af applikation.’ Klik på Næste.
 3. Gå videre til identificere det program, du vil oprette. Indtast produktnavnet som Kodi og Organisationsidentifikator som noget unikt for dig. Forlad de andre felter eller indstillinger som de er, og vælg at gøre appen universel. Klik på Næste.
 4. Vælg en placering til dit Git-lager på den næste boks. Du kunne vælg at gemme det på skrivebordet. Klik på Næste.
 5. Vælg at nægte Xcode-adgang til dine kontakter.
 6. Der vises en fejlmeddelelse i midten af ​​Xcode-skærmen. Det skal læse ‘Ingen koder, der identificerer koder’. Klik på ‘Løs problem’, derefter Tilføj … i den næste dialogboks. Indtast dit Apple ID og log ind.
 7. Tilbage på hovedskærmen vil du se en meddelelse, der lyder: “For at løse dette problem skal du vælge et udviklingshold, der skal bruges til levering.” Vælg det ene udviklingshold der er der, og Xcode vil få travlt med at løse problemerne. Alt skal være OK om et par minutter.
 8. Start App Signer ved at klikke på det ikon, du har gemt til dit skrivebord efter fjernelse af download. Gennemse efter Kodi deb-fil og tryk på Åbn. Det underskrivelsescertifikat, der vises, skal allerede udfyldes, men til Provisioning-profilen, Vælg den ønskede identifikator. Klik derefter på Start.
 9. Indtast et filnavn for feltet Gem som, og klik på Gem. App Signer pakker dataene ud og gemmer filen. Når du er færdig, siger det Udført.
 10. Gå tilbage til Xcode, og vælg Enheder. Vælg din iOS-enhed. Når det er gjort, rulle ned for det lille plustegn og klik på det. Husk, at du finder det i højre rude. Find og vælg ipa-filen iOS-app Signer genereret i trin 9 og klik på Åbn. Kodi-appen vises under Installerede apps, så snart installationen er færdig.
 11. Frakobl din iOS-enhed. Når du kigger igennem det, ser du Kodi-ikonet, og når du har trykket på det, kan en ‘ikke-betroet udvikler’ -meddelelse muligvis dukke op. Ignorer dette ved at trykke på Annuller. Efter dette, gå til Indstillinger>Enhedshåndtering>Udviklerapp og vælg at stole på “[kontonavn].” Tryk på Tillid igen, så får du aldrig meddelelsen om ikke-betroet udvikler igen.
 12. Du er færdig! Gå tilbage til din startskærm, og tryk på ikonet for at køre appen.

Installer Kodi på iOS 10 – Endelige tanker

Hvis du følger disse instruktioner, kan du nemt installere Kodi på din iPhone eller iPad og nyde de mange kanaler, det har at tilbyde. I tilfælde af problemer, skal du efterlade en kommentar nedenfor med din forespørgsel, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me