Sådan installeres USTVNow på Kodi 17 Krypton

Er du træt af langsigtede kabelabonnementer? Har du lyst til stream gratis lide CBS, CWTV, CBS og PBS? Deltag derefter i 90% af Kodi brugere, der aktiverede USTVNow tilføjelse. Har du alle pumpet op, ikke? Hvis du vil komme i gang med USTVNow på Kodi, har jeg lagt alt hvad du skal gøre ved hvordan man installerer USTVNow på Kodi i denne omfattende guide.

Sådan installeres USTVNow Addon på Kodi 17 Krypton

Sådan installeres USTVNow Addon på Kodi 17 Krypton

Trin 1 – Tilmeld dig med USTVNow

Selvom kanalen giver dig adgang til dets indhold gratis, skal du stadig oprette en konto. Lad os se på, hvordan man opretter en gratis konto og opgraderer den om nødvendigt:

 1. Besøg USTVNow.
 2. Naturligvis skal du trykke på “Tilmelde”, Kontroller, hvor pilen peger. Sign_Up_USTV
 3. På næste side, registrering processen begynder.
 4. Indtast dit E-mail, navn, efternavn og adgangskode.
 5. Hit “Tilmeld dig”. Glem Facebook-login, gør det på gammeldags måde.
  Tilmeld dig med USTVNow
 6. Derefter skal du klikke på Blive ved.
 7. Bekræft, at du er amerikansk statsborger ved at markere det krævede felt og Accepterer deres vilkår og betingelser.
 8. Nu, siden din email adresse er blevet sendt, får du en e-mail at afslutte processen.
 9. Du er færdig, du har nu en USTVNow-konto.
 10. En gratis konto giver dig adgang til 5 kanaler. Hvis du vil bruge mere end det, skal du opgradere dit abonnement til en betalt.
  USTV-planer

Få USTVNow på Kodi

Nu hvor du har en USTVNow-konto, er alt det, der mangler, selve tilføjelsen. Da USTVNow er en officiel tilføjelse, ville det tage meget af din tid at installere det. Lad os se, hvordan du kan få det på din Kodi-aktiverede enhed:

 1. Aktivér din Kodi-applikation og naviger til Add-ons.
 2. Ser du det Åbnet pakke ikonet øverst til venstre? Klik på det.
  Pakke Kodi
 3. På næste side, “Installer fra depot” er hvad du leder efter.Installer fra depot USTV
 4. Giv det derefter “Kodi Add-on repository” et tryk.Kodi Add-on Repository
 5. Vælg nu “Video-tilføjelser” mulighed.Video-tilføjelser
 6. Se efter USTVNows tilføjelse og klik på det.USTV nu tilføjelse
 7. Vælg nederst til højre på skærmen Installere.Installer USTV
 8. Når download er gjort, skal du gå tilbage til Video-tilføjelser. Du finder det USTVNow der.USTV nu
 9. Start tilføjelsen og log ind med din legitimationsoplysning. Hvis du hoppede over til denne del, skal du gå tilbage og Tilmeld dig med USTVNow.Log ind på USTV
 10. Dit e-mail kræves først.
  Indtast e-mail
 11. Indtast derefter dit adgangskode.Indtast adgangskode
 12. Undertiden vil tilføjelsen bede dig om det genstart din Kodi. Gør det for at bruge det.Genstart og udført
 13. Nu kan du se gratis amerikanske tv-kanaler på din Kodi-aktiverede platform.

En VPN for Kodi?

Du ved muligvis ikke dette allerede, men det meste af Kodi-tilføjelser er regionbegrænsede. Det betyder, at de kun kan fås adgang til i bestemte lande med tilladelse fra geo-restriktioner. Lad mig forklare mere. Kun dem der bor i USA kan se USTVs indhold. Det er fordi de holder en Amerikansk IP-adresse. Hvis du dog bor i udlandet, kan du stadig hente kanalen ved hjælp af en VPN. Hvordan? Dette er, hvad en VPN kan gøre:

 • Et virtuelt privat netværk kan skjul din IP-adresse og ændre din placering med et tryk på en knap. Alt hvad du skal gøre er at vælge en server i det land, hvor du vil vises (praktisk talt), og du er der. Det skal du også få en IP-adresse i regionen i stedet for din nu påklædte. Som et resultat kan du adgang til det territoriums online indhold på trods af at være i udlandet. Hvad angår USTVNow, skal du bare oprette forbindelse til en US server.
 • Streaming kræver internethastighed, og du kan ikke få en god forbindelse, hvis din internetudbyder fortsætter throttling din internet. Det er når din internetudbyder med vilje sænker din tilslutningshastighed for at regulere netværkstrafik og minimere båndbreddestoppning. Du kan dog undgå det ved at bruge en VPN til skjul din identitet og surfe på nettet.
 • Som jeg nævnte ovenfor, en VPN kapper din identitet, hvilket betyder, at du kan gennemsøg anonymt på internettet. Det er praktisk, når du bruger Kodi, da platformen indeholder nogle ulovlige tilføjelser. Hvis tilføjelserne ikke kan skade, skal du gå videre og prøve dem, risikofri med en VPN.

Nu er det rigtige spørgsmål, hvad er det bedste VPN til Kodi? Enkel, ExpressVPN. Jeg har brugt denne udbyder i ganske lang tid nu, og min Kodi-oplevelse kunne ikke blive bedre. Det har servere i mere end 2500 lande (Fjern blokering af begrænset indhold, check), anvendelser krypteringer af militær kvalitet (Sikkerhed, check), og har en streng no-log politik (Privatliv, check). En troværdig VPN skal indeholde en nul-logging-garanti. Du ønsker ikke, at dine data skal gemmes, ikke? Tjek flere top VPN’er nedenfor.

Sådan opsættes USTVNow Addon på Kodi?

Der går du, fyre. Du ved nu, hvordan du installerer USTVNow på Kodi. Opret først din gratis USTVNow-konto. Langt om længe, installer USTVNow-tilføjelsen på Kodi. Efter det, tilmeld dig med en VPN-tjeneste for at få adgang til flere og flere tilføjelser over hele verden. Bare i tilfælde af at du har brug for hjælp til et af disse trin, skal du blot ringe til mig nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me