Sådan kontrolleres IP-adresse på Kodi

Opsætning af en VPN på Kodi er alt hvad du har brug for frigør platformens fulde potentiale. Men hvordan ved du, om det fungerer korrekt eller ikke? Jeg har brugt Kodi i ganske lang tid nu, og jeg fik et par tricks op i ærmerne. Hvis du vil se, om du har oprettet en VPN-forbindelse, bare tjek din offentlige IP-adresse. Jeg ved, det er ikke så let og alligevel ikke umuligt. Jeg har jeres bageste fyre. Denne guide viser dig nøjagtigt hvordan du kontrollerer din IP-adresse på Kodi. Lad os gå.

Sådan kontrolleres IP-adresse på Kodi

Sådan kontrolleres IP-adresse på Kodi

Privat IP-adresse vs Offentlig IP-adresse – Hvad er forskellen?

Mange mennesker forveksles mellem de to hovedtyper af IP-adresser: en offentlig og en privat IP-adresse. Din enhed privat eller intern IP-adresse er IP, som din router eller modem udsender til den enhed. Det giver hovedsageligt din enhed mulighed for at kommunikere med din router og andre enheder, du muligvis har tilsluttet den samme router i din husstand.

Dit offentlig IP, dog er IP-adresse, som din ISP (internetudbyder) udsteder til dig. EN offentlig eller ekstern IP-adresse er nødvendigt for dig at modtage og sende data til websteder eller apps. Så hvis du vil se, om a VPN skjuler din IP-adresse, dit offentlig IP er det, du skal kontrollere.

Sådan kontrolleres offentlig IP-adresse på Kodi?

Et par ting skal gøres, før du kan kontrollere din IP-adresse. Alt præsenteres i et omfattende trin for trin gennemgang. Bare rolig.

Trin 1 – Få Indigo Wizard

Lad os starte Kodi IP-adressen uden at oprette forbindelse til en VPN-server. Du skal installere Indigo Wizard som konstrueret nedenfor.

 1. Okay, lad os sparke det af ved aktivering af Kodi-appen.
 2. Derefter skal du gå over til Indstillinger. Du finder det Gearikon i øverste venstre hjørne af din skærm.
 3. Naviger til Systemindstillinger -> Ekspert tilstand, og så Add-ons.
 4. Du skal aktivere “Ukendte kilder”. Uden dette kan tredjepartsudvidelser ikke installeres.
 5. Ligesom enhver anden app eller enhed advarer Kodi dig med en anmeldelse. Klik på Ja.
 6. Gå tilbage til Kodis indstillinger.
 7. Klik på Filhåndtering og gå lige til Tilføj kilde.
 8. Tryk på Ingen, og send denne sti: ”Http://fusion.tvaddons.co/”.
 9. Omdøb det til Fusion og rammer OK.
 10. Tilbage til vores Startskærmen, Klik på Add-ons.
 11. Der er en Pakke-lignende ikon øverst til venstre på din skærm. Klik på det. 
 12. Når du er der, skal du vælge Installer fra zip-fil. 
 13. Vælg den fil, du lige har navngivet “Fusion”Og klik begynde-her.
 14. Plukke plugin.program.indigo-x.x.x.zip og hit install.
 15. Der vises en meddelelse, der informerer dig om det Tilføjelse er aktiveret.
 16. Gå tilbage til Kodis startskærm, og klik på Mine tilføjelser.
 17. Endelig skal du vælge Program tilføjelser og lancere Indigo fra listen.

Trin.2 – Hent din IP-adresse

Nu hvor du har installeret Indigo, er det tid til tjek din IP-adresse på Kodi.

 1. Lancering indigo og klik på ‘Systeminformation’.
 2. Skriv din eksterne IP-adresse ned og luk din Kodi-app.
 3. Nu oprette forbindelse til en VPN-server og genstart Kodi-applikationen.
 4. Start Indigo igen og tjek din eksterne IP-adresse under ‘Systeminformation’.
 5. Nu Sammenlign de to IP-adresser sammen.
 6. Hvis din VPN fungerer som den skal, får du se to forskellige IP-adresser, en før du bruger VPN og en efter.

At få din IP-adresse på Kodi er vil tage nogle trin, men for at få den på andre enheder er det meget enkelt. Besøg bare dette IP-id og du kan kontrollere din offentlige IP, private IP, den enhed, du bruger, og den webbrowser, du bruger.

Bedste VPN-tjenester til Kodi

For at holde det enkelt er en VPN en internet-software, der tilføjer sikkerhed og privatliv til dine internetaktiviteter. Du har et ID, ikke? Det gør alle sammen. Nå, din IP-adresse er dit internet-id, og alle kan se det. IP-adressen henter oplysninger om din placering og din internetudbyder (internetudbyder). Med en VPN kan du skjul det og gennemser anonymt. 

Derudover kan VPN’er forfalsk din placering så du kan vises forskellige steder med et tryk på en knap. Det er praktisk, når du kigger efter fjern blokering af geo-begrænset indhold. Lad os se hvad en VPN ellers kan gøre:

 • Omgå Geo-begrænsninger: Du finder måske nogle af dem Kodi-tilføjelser er ikke tilgængelige at installere. Det er fordi de fleste af dem er det områdespecifik, hvilket betyder, at de opererer i et bestemt land. Med en VPN kan du oprette forbindelse til en server i ethvert støttet land og få adgang til eksklusivt indhold på trods af at være i udlandet.
 • Tilslutningshastighed: Undertiden når du streamer en video, vidner du pludselig hastighed falder og din video begynder at buffe meget. Det er fordi din ISP throttling dit internet. Når du opretter forbindelse til en VPN-server, kan du imidlertid omgå dette problem med lethed.
 • Internet anonymitet: Du ved godt, at der er en masse ulovlige tilføjelser på Kodi højre? Forestil dig, at du har problemer med at prøve en? Ja, din IP kan spores til din faktiske placering. ”Jeg opfordrer ikke til ulovlige handlinger, men Kodi er beregnet til at blive nydt.” Med en VPN kan du skjul din IP-adresse og gennemsøg anonymt. Ingen kan vide, hvad du laver.

Med hensyn til privatliv og sikkerhed, du kan stole på ExpressVPN. Jeg har brugt det i årevis og har ikke fundet noget problem indtil videre. Prøv deres service, de tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti i tilfælde af at du skiftede mening. Tjek også følgende bedste VPN’er til Kodi.

Sådan kontrolleres privat IP-adresse på Kodi

Hvis det er din enheds private IP-adresse, du følger efter nedenstående trin. Husk, at en privat IP-adresse ikke er den IP, du ser ud til at bruge, mens du surfer på nettet.

 1. Start din Kodi-app, og vælg ’Indstillinger’.
 2. Vælg derefter ‘Systeminformation’.
 3. Her kan du se de forskellige oplysninger om den enhed, du har installeret din Kodi-app på inklusive dens private IP-adresse.

Sådan kontrolleres Kodi IP-adresse – Indpakning

Selvom Kodi kan tilpasses meget, kunne jeg ikke finde nogen anden metode, du i øjeblikket kan bruge til at kontrollere din offentlige IP-adresse på Kodi. Forhåbentlig viser guiden ovenfor dig nyttig. Efterlad en kommentar nedenfor, hvis du har brug for yderligere hjælp til Kodi eller VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me