Sådan ser du film på Kodi 17 – Bedste film-tilføjelser afsløret

Sådan streames film på Kodi gratis? Kodi er et fantastisk multimedieunderholdningscenter. Det giver dig mulighed for at se film, tv-shows og endda live-kanaler fra hvor som helst i verden. For at få mest muligt ud af din Kodi, skal du installere en officiel Kodi-film tilføjelser såsom Crackler, PS Vue, iPlayer WWW, ITV eller Popcornflix. I denne guide viser jeg dig, hvordan du installerer disse officielle plugins og streamer film på Kodi i HD. Vejledningen nedenfor fungerer på alle Kodi-aktiverede enheder inklusive PC, Mac, Android, FireStick, Chromecast, Nvidia Shield, og Hindbær Pi. Her er de bedste tilføjelser til at se film på Kodi.

Sådan streames film på Kodi gratis?

Sådan kan du se film på Kodi gratis?

Fjern blokering af mere indhold – Brug VPN

Mange Kodi-tilføjelser fungerer kun i visse regioner, f.eks USA, UK, Canada, Australien og Tyskland. For at omgå disse regionale begrænsninger og se live og on-demand indhold på ethvert Kodi-plugin, du ønsker, hvor som helst, du ønsker, skal du forfalsk din placering online vha. VPN. Nedenfor er nogle af de fordele, du får, når du bruger VPN med Kodi.

 • Fjern blokering af Geo-begrænsede Kodi-tilføjelser: Der er mange Kodi-tilføjelser, som du kun kan bruge i visse regioner. Med VPN kan du omgå regionale begrænsninger.
 • Omgå ISP Throttling: Har du nogensinde bemærket, at din internethastighed er anstændig, hvis du gennemser websteder, men pludselig falder, når du ser videoer online? Hvis dette er tilfældet, er din internetudbyder sandsynligvis en smule med din internethastighed. Brug af VPN giver dig grundlæggende mulighed for at undgå, at det sker.
 • Ultimate Privacy: Tilføj et ekstra lag af privatliv og sikkerhed til alle dine online aktiviteter.
 • VPN-applikationer: Du behøver ikke at være en teknisk freak for at opsætte en VPN-forbindelse takket være brugervenlige VPN-apps på pc, Mac, Android, iOS og FireStick.

Fra personlig oplevelse, ExpressVPN er den bedste VPN-tjeneste, du kan bruge med Kodi. De har optimeret deres VPN-apps til at arbejde bedre med Kodi-tilføjelser og har en politik uden no-logs. Se vores liste over de bedste Kodi VPN’er i 2017. For en dybdegående guide til hver af disse tjenester, se denne anmeldelse.

Sådan ser du film på Kodi – Bedste officielle filmudvidelser

Nedenstående liste inkluderer de bedste tilføjelser til film, du kan installere på Kodi for at se film på Kodi 17.4 Krypton. Alle disse plugins findes i det officielle Kodi Add-on-arkiv. Det betyder, at de er både lovlige og sikre at bruge.

Top Kodi Movie Addons

 • Crackler
 • Popcornflix
 • PS Vue
 • FilmRise
 • Plex
 • iPlayer WWW
 • Youtube
 • SnagFilms
 • VIEWSTER

Sådan ser du film på Kodi 17 Krypton

Følg nedenstående trin til installer Crackler på Kodi 17 Krypton. Derefter vil du være i stand til stream gratis film på Kodi.

 1. Gå over til Crackle-webstedet, og opret din gratis konto, hvis du ikke allerede har en.
 2. Start din Kodi-app, og gå til ‘Addons’.
 3. Vælg Pakkeinstallatørikon i øverste venstre hjørne.
 4. Derfra skal du klikke på ‘Install from Repository’ -> Kodi Add-on Repository -> Video Addons.
 5. Klik på Crackler -> Installere.
 6. Vent, indtil du ser en anmeldelse af Crackler Addon-aktiveret.
 7. Gå nu tilbage til Kodi-hjemmeskærmen og vælg fanen ‘Addons’ fra venstre kolonne.
 8. Klik på Video Addons.
 9. Alle de videoudvidelser, du installerer, inklusive Crackler, vises her.
 10. Start Crackler-tilføjelsen og se gratis film og tv-shows på Kodi.

Sådan installeres Kodi 17 Krypton?

I tilfælde af at du er en Kodi-newbie, skal du bruge vejledningerne nedenfor til at installere Kodi 17-appen på din foretrukne streamingenhed.

 • Windows-pc
 • Mac OS X
 • Android
 • Hindbær Pi
 • Chromecast
 • Amazon FireStick

Er Kodi lovlig og sikker at bruge?

Jeg har behandlet de juridiske spørgsmål vedrørende Kodi i detaljer. Kort sagt, hvis du ønsker ikke at komme i juridiske problemer, og bliv på den sikre side, skal du enten bruge officielle Kodi-plugins eller se anonymt via film og tv-shows via Kodi. Den eneste måde at opnå dette på er ved at bruge et virtuelt privat netværk a.k.a VPN.

Sådan streames film på Kodi? Oppakningen

Så installer Kodi-appen, hvis du ikke allerede har gjort det. Derefter skal du konfigurere de officielle tilføjelser, vi har foreslået ovenfor. Endelig kan du se film på Kodi gratis. Husk ikke at forlade dit privatliv, når du bruger tredjeparts-tilføjelser. Sørg for, at du altid er tilsluttet en VPN-server for at beholde, hvad du laver online til dig selv. Bare i tilfælde af at du har brug for yderligere hjælp til at konfigurere det hele, lad en kommentar nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me