Sådan ser du NFL på Kodi Live – Bedste NFL-tilføjelser i 2019/2020

2019 National Football League sæson er lige rundt om hjørnet, og du ved stadig ikke, hvad Kodi-tilføjelse du vil se det på. Der er ingen mangel i antallet af Kodi-addons / streaming-kanaler, der sender NFL live online. Men problemet er, at mange af dem er geo-blokeret uden for deres respektive lande.

Alt hvad du skal gøre er at lære, hvordan du kan stream NFL-sæsonen på nogle af Kodis bedste tilføjelser. Jeg har lavet en liste over alle bedste NFL addons du kan bruge til at se spilene på Amazon FireStick, PC, Mac, Android, OSMC, OpenElec eller enhver anden enhed.

Sådan ser du NFL på Kodi Live - Bedste NFL-tilføjelser i 2017: 2018

Sådan ser du NFL på Kodi Live – Bedste NFL-tilføjelser i 2018: 2019

Hent NFL GamePass Addon på Kodi

NFL GamePass-tilføjelsen er din bedste mulighed, når det kommer til at se fodboldkampe på Kodi. Husk, at du har brug for det et NFL GamePass-abonnement at gennemgå med loginprocessen. Det er vigtigt, at du ved, at før du dybt ned i detaljerne om, hvordan du opretter NFL Kodi-addon.

NFL-addon tilbyder den internationale NFL GamePass-version, som kan ikke fås uden for USA. Som amerikansk bosiddende kan du imidlertid vælge det NFL-netværk, der tilbyder dig fodboldreprospekt.

Nu, hvis du er uden for USA, dig vil ikke være i stand til at streame live-spil på International NFL GamePass. I stedet skal du Brug en VPN og opret forbindelse til en af ​​dens servere i USA. Du kan finde NFL GamePass-tilføjelse i Kodis officielle arkiv. Sådan udføres processen:

 1. Aktivér din Kodi-applikation, og vælg ‘Addons’.
 2. Klik på pakkeinstallationsikonet i venstre hjørne.
 3. Derefter, Klik på ‘Install from Repository’ -> Kodi Add-on Repository.
 4. Nu, Klik på NFL GamePass -> Installere.
 5. NFL GamePass Addon-aktiveret anmeldelse vises.
 6. Når du ser appen, gå tilbage til Kodi-startskærmen.
 7. Vælg ‘Addons’ fanen fra venstre kolonne.
 8. Efter det, Klik på Video Addons.
 9. NFL GamePass vises på din startskærm.

Du kan også download den officielle Kodi NFL GamePass-tilføjelse her og sæt den derefter op ved at vælge ‘Installer fra zip-fil’ i stedet for ‘Installer fra depot.’

Fjern blokering af NFL GamePass Addon i USA – VPN

Medmindre du er en lokal lokal i USA, kan du ikke se live fodboldkampe via NFL GamePass-tilføjelsen. Din anden mulighed ville være at oprette forbindelse til en VPN til geo-spoof din nuværende placering. Dermed forhindrer du indholdsudbydere i opdage din rigtige geo-placering. Ved hjælp af en VPN får du forbindelse til ethvert lands server og få det lands IP-adresse. På den måde kommer du til få adgang til alle mulige indhold fra det land, du ønsker. Her er et par funktioner, du kan få ved hjælp af en VPN med Kodi.

 • Fjern blokering af Kodi-tilføjelser: Nogle Kodi-tilføjelser kan ikke bruges uden for deres specifikke regioner. Men hvis du opretter forbindelse til en VPN-server, kommer du til at omgå restriktionerne, der er pålagt disse tilføjelser.
 • Omgå ISP Throttling: I de fleste tilfælde bremser din internetudbyder din forbindelse, når du bruger meget båndbredde. Når du er tilsluttet en VPN-server, behøver du dog ikke bekymre dig om det længere.
 • Ekstremt privatliv: Takket være krypteringsprocesserne er dine data sikre og beskyttet mod tredjeparts snooping og ondsindede angreb.
 • VPN-applikationer: Du kan nemt konfigurere en VPN-forbindelse ved hjælp af brugervenlige VPN-apps på pc, Mac, Android, iOS og FireStick.

ExpressVPN ville være en fantastisk VPN at bruge sammen med Kodi. Jeg anbefaler ExpressVPN til dets hurtigt server netværk hvilket betyder det fremragende til streamingaktiviteter. Virksomheden leverer en 30-dages pengene-tilbage-garanti Hvis du ikke er for tilfreds med tjenesterne, kan du altid få en refusion. 

NFL-hold 2019/2020

AFC
ØST
 Buffalo Bills
 Miami Dolphins
 New England Patriots
 New York Jets
NORD
 Baltimore Ravens
 Cincinnati Bengals
 Cleveland Browns
 Pittsburgh Steelers
SYD
 Houston Texans
 Indianapolis Colts
 Jacksonville Jaguars
 Tennessee Titans
WEST
 Denver Broncos
 Kansas City Chiefs
 Los Angeles opladere
 Oakland Raiders-plan
NFC
ØST
 Dallas Cowboys
 New York Giants
 Philadelphia Eagles
 Washington Redskins
NORD
 Chicago Bears
 Detroit Lions
 Green Bay Packers
 Minnesota Vikings
SYD
 Atlanta Falcons
 Carolina Panthers
 New Orleans Saints
 Tampa Bay Buccaneers
WEST
 Arizona Cardinals
 Los Angeles Rams
 San Francisco 49ers
 Seattle Seahawks

Stream NFL 2019 på Kodi – Bedste NFL Addons

Det er alt sammen! Nu kan du nyde at se fodbold fra komforten i dit eget hjem ved hjælp af de bedste NFL-addons til Kodi. Der er uofficielle Kodi-addons derude, der også sender live fodboldstrømme, men deres streamingkvalitet er normalt ret dårlig. Du kan også komme i juridiske problemer for at bruge dem.

Efter at have læst denne guide, vil jeg gerne vide dine tanker om hele processen. Kommentar nedenfor, hvilken tilføjelse du synes er den bedste til NFL-streaming i udlandet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me