Sådan skjules IP i Android TV Box Tutorial

Sådan skjules IP på Android TV Box


Sådan skjules IP på Android TV Box

Men først!!

Der er et par krav, du har brug for, før du kan gå videre med processen. Jeg vil ikke angive det indlysende, men du har brug for dine egne Android TV Box som det vigtigste værktøj. Sæt det i, og sæt det hele op. Den anden ting du har brug for er en internetforbindelse. Ellers er hele denne proces intet.

Endelig skal du abonnere på en VPN-service før vi begynder. Teknisk set er VPN den eneste måde at skjule din IP-adresse på. Så gå videre og tilmeld dig med en troværdig VPN-tjeneste. Men inden du gør det, skal du sørge for at finde en dedikeret app til din TV-boks i Google Play Store.

Kompatible Android TV-bokse

Bare for at fortælle dig det, inden du fortsætter, er de enheder, jeg nævnte nedenfor, ikke de eneste, der er kompatible med en VPN. Du finder snesevis af andre navne derude, jeg siger bare dem, som jeg syntes var de bedste, da jeg prøvede dem.

 • Android 9 TV Box, Leelbox Q2 PRO S
 • EASYTONE Android 7.1.2 TV Box
 • SkyStream Three
 • NVIDIA SHIELD TV Gaming Edition
 • MINIX NEO U1
 • G-Box Q3 Plus TV-boks
 • Q Plus Android 9.0 TV Box
 • T95Z Plus Android TV Box
 • Dolamee X2 A95X Maks
 • VANKYO TB80 4K Android 7.1 TV Box
 • HAOSIHD T9 Android 8.1 TV Box

Anbefalet: Top 5 Kodi Streaming Devices Review.

Bedste VPN til Android-bokse

Masser af fisk i havet faktisk. Denne del af artiklen kaster mere lys over, hvilke VPN’er man skal vælge, og hvilke man skal undgå. Først, har ikke tillid til en VPN, der tilbyder tjenester gratis, tro mig, det er til din egen bedste. Du aldrig hvad der sker med dine data, når de får fat i dem. Sælg det til søsterselskaber? Giv information til regeringen?

Hvad angår en premium VPN, skal du overveje, hvad der passer bedst til dig. Det hele afhænger af dine behov i sidste ende. Nogle af de store VPN-udbydere inkluderer muligvis ikke de funktioner, du leder efter. Det er derfor, jeg har anført nedenunder top 4 VPN’er til Android TV at hjælpe dig med videostreaming, fjerne blokering af geo-begrænset indhold og hæve din sikkerhed. Tjek dem ud, du vil være tilfreds, jeg er sikker.

Hvorfor skjule IP-adresse på Android TV Box??

Det er et vigtigt spørgsmål at stille. Hvis du vil gennemgå alle disse problemer, er det din ret til at vide, hvad du får ved slutningen af ​​linjen. Hvis du ikke kender begrebet, hvad en VPN kan gøre, så lad mig oplyse dig:

 • Først kan en VPN ændre din butiks placering til et andet land. Tving stop det, ryd cache, og opret forbindelse til en VPN-server i USA, for eksempel, og du kan downloade dem som Hulu på dit område.
 • En anden fordel kommer i form af adgang til blokerede streamingkanaler. Android TV-bokse kan hæve din streamingoplevelse til et helt nyt niveau. Med en VPN får du adgang til streamingtjenester, der kun opererer i bestemte regioner. Tag mig som det ultimative eksempel. Jeg kan streame BBC iPlayer, ITV, US Netflix, og så mange flere, siden jeg har en VPN på min TV Box.
 • Download af torrenter har aldrig været lettere og sikrere, når du opererer med en VPN. Med en skjult IP-adresse får du anonymt surfe på Internettet.
 • Du ved, at din IP kan give væk din faktiske placering, ikke? Det er ikke et problem længere. Når du kappe din IP-adresse, ikke engang din internetudbyder (internetudbyder) kan finde ud af, hvor du er, og hvad har du været med på det sidst online.

Dæk din IP-adresse på Android TV – metode én

Så dette er den nemmeste måde at indstille en VPN på din Android TV. For at skjule din placering og IP-adresse, har du brug for en VPN-klient i din boks. Nå, det er som at downloade noget andet på Android, bare gå til din Legetøjsbutik. Se på, hvad du skal gøre i følgende:

 1. Først skal du tænde din kasse og gå over til Legetøjsbutik.
 2. Efter dette skal du kigge efter den VPN, du ønsker at downloade. Jeg kan varmt anbefale ExpressVPN da det er en af ​​de bedste til Android TV.
 3. Når navnet først dukker op, skal du trykke på download-knappen, og installationen begynder.
 4. Imens, tilmeld dig deres service og log ind med din legitimationsoplysning, når appen er installeret.
 5. Du bliver måske bedt om en verifikationskode. Gå til din e-mail og tjek den derude.
 6. Vælg en VPN-server fra dens dedikerede liste i henhold til hvilket land du ønsker, at din IP-adresse skal skifte til.
 7. Når forbindelsesknappen bliver grøn, skal du se på vores IP-verifikator for at teste, om der blev oprettet en forbindelse.
 8. Du har nu officielt en anden IP-adresse i stedet for din nu tilsluttede adresse.

Sådan skjules IP på Android TV Box – Vejledning to

Mens der er masser af fisk i havet, svømmer nogle af dem måske ikke din vej. Nogle VPN’er har ikke klienter til Android TV Boxes af uanset årsager. Kompatibiliteten afhænger i vid udstrækning af tv’ets funktioner.

Det behøver dog ikke forhindre dig i at sikre din forbindelse og omgå regionale begrænsninger. Der er altid en plan B, og jeg vil dele den ud til dig med et smil på mit ansigt. Lad os begynde, skal vi?

 1. Hvis du ikke har ES File Explorer på dit Android TV, skal du downloade det nu.
 2. Brug derefter din boks og kør videre til ’Indstillinger’ -> ‘System’ -> ‘Udvikler muligheder.’
 3. Aktivér nu Ukendte kilder.
 4. Aktivér ES File Explorer og klik på Værktøj -> Download Manager
 5. Tryk på + Ny mulighed i menuen.
 6. Send nu følgende som “Sti”: https://thevpn.guru/ipvanish.apk. Færdig? Hit Okay.
 7. Downloaden starter straks.
 8. Åbn derefter den fil, du har hentet til start din installation.
 9. Når først det er gjort, skal du starte applikationen, som du finder på din TV-boksens startskærm.
 10. Log ind med din VPN-konto og opret forbindelse til den server, du ønsker.
 11. Du har nu en skjult IP-adresse på din Android TV Box

Sådan skjules IP-adresse på Android TV Box

Som du kan se fra guiden ovenfor, konfiguration af VPN på dit Android TV kræver ingen teknisk know-how. Faktisk adskiller hele processen sig ikke meget fra at installere nogen anden Android-app. Derfor har du ingen undskyldning for ikke at gøre det skjul din IP og krypter al din Android TV Box Internet-trafik, især hvis du bor i lande, hvor internetudbydere konstant sender meddelelser om krænkelse af ophavsret til deres brugere. Bare i tilfælde af at du har brug for yderligere hjælp under installationen ExpressVPN på din Android TV Box, Giv mig et råb i kommentarsektionen nedenfor hjælper jeg dig med mere.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me