TVAddons er tilbage online – Fusion vender tilbage

Der er kommet store nyheder i de sidste par dage. TVAddons er tilbage online. Kodis mest berømte tredjepartslager er vendt tilbage under et nyt domæne. Efter at TVAddons mystisk blev lukket ned for flere uger siden, er det nu online igen, skønt under et nyt domæne. I stedet for TVAddons.ag bruger webstedets ejer nu TVAddons.co. Det ser ud til, at flere canadiske virksomheder sagsøger TVAddons for den påståede ulovlige distribution af Kodi-software-tilføjelser. Mere om denne sag nedenfor.


TVAddons er tilbage - Fusion vender tilbage

TVAddons er tilbage – Fusion vender tilbage

TVAddons er tilbage

TVAddons gik offline tilbage i juni. Ingen vidste virkelig den egentlige årsag bag den pludselige forsvinden, men der var masser af spekulationer om, at en amerikansk retssag var hovedfaktoren bag lukningen. Nu næsten to måneder senere afsløres sandheden endelig. Ifølge TorrentFreak havde nedlukningen af ​​TVAddons intet at gøre med den amerikanske handling og alt at gøre med en separat retssag indgivet i Canada. I alt 18 større tilføjelser er beskrevet i klagen inklusive 1 Kanal, Exodus, Phoenix, Stream alle kilder, SportsDevil, cCloudTV og Alluc, for at nævne et par stykker. De canadiske virksomheder bag den nye retssag er Bell Canada, Bell ExpressVu, Bell Media, Videotron, Groupe TVA, Rogers Communications og Rogers Media.

Hvad nu?

Adam Lackman, ejeren af ​​TVAddons fortalte TorrentFreak, at han ikke har noget andet valg end at bekæmpe teleselskaberne, da det ikke ville resultere i et tab ved standard dom. I håb om at få økonomisk støtte har han lanceret en fundraiser-kampagne samt en ny version af webstedet, som du kan besøge TVAddons.co.

Hvad betyder dette for Kodi-brugere, der bruger fusion?

Den juridiske klage hævder, at ”Cirka 40 millioner unikke brugere i hele verden bruger aktivt krænkende Addons, der er vært af TVAddons hver måned, og cirka 900.000 canadiske husholdninger bruger krænkende tilføjelser til at få adgang til tv-indhold. Mængden af ​​brugere af krænkende tilføjelser, der hostes TVAddons, stiger konstant. ”

Præcis hvordan de canadiske virksomheder kom med disse tal vides ikke rigtig. Vi kan dog med sikkerhed antage, at de og andre konstant overvåger Kodi-brugere, der bruger uofficielle tilføjelser til at se ‘piratkopierede’ film, tv-shows og live-streams på deres FireStick-, PC-, Mac- og Android-enheder.

Den canadiske retssag hævder også, at TVAddons kommunikerede ophavsretligt beskyttede tv-shows inklusive Game of Thrones, Prison Break, The Big Bang Theory, America’s Got Talent, Holde op med Kardashians og mange andre for offentligheden i strid med ophavsretten.

Sådan forbliver du på den sikre side, når du bruger tredjeparts addons?

Det er ekstremt vigtigt at bruge en VPN, når du streamer indhold på Kodi. På den måde kan du skjule din rigtige IP-adresse og forhindre internetudbydere såvel som copyright-trold i at spionere på det, du laver online. Al din Internet-trafik bliver krypteret sikkert, når du er tilsluttet en VPN-server. Her er hvad du skal gøre.

 1. Gå over til ExpressVPN og tilmeld dig en VPN-konto.
 2. Download / installer VPN-software på din Kodi-enhed.
 3. Efter at have åbnet VPN-appen, oprette forbindelse til en VPN-server.
 4. Til sidst skal du åbne Kodi og se enhver film, tv-show eller live stream fuldstændig anonym.

ExpressVPN er den bedste Kodi VPN-tjeneste, du kan bruge til at streame indhold fra uofficielle tilføjelser til Kodi anonymt. Dette skyldes hovedsageligt, at deres VPN-apps er optimeret til at arbejde med Kodi. Du kan dog også tilmelde dig med andre VPN-udbydere.

Sådan installeres det nye fusionslager

Hvis du vil installere den nye Fusion-repo på Kodi 17.3 Krypton, skal du følge disse trin.

 • Den første ting du skal gøre efter lanceringen af ​​Kodi Krypton er at klikke på Indstillinger Ikon i øverste venstre hjørne.
 • Gå derefter til Systemindstillinger -> Ekspert tilstand -> Addons.
 • Sørg for at tænde ‘Ukendte kilder.’ Ellers kan du ikke installere tilføjelser fra tredjepart.
 • Når advarselsfeltet vises, skal du klikke på ‘Ja’.
 • Gå nu tilbage til Kodi-startskærmen, og klik på ikonet ‘Indstillinger’.
 • Gå herfra til File Manager -> Tilføj kilde.
 • Vælg Ingen, og indtast derefter følgende sti uden anførselstegn ”Http://fusion.tvaddons.co”.
 • Navngiv det ‘Fusion’, og klik på ‘OK’.
 • Vælg Addons på Kodi-startskærmen.
 • Klik på Pakkeinstallatørikon i øverste venstre hjørne.
 • Vælge ‘Installer fra zip-fil’ -> Fusion -> Kodi Repos -> engelsk
 • Vælg repository.xbmchub-x-x-x.zip og installer det.
 • Vent, indtil du ser en meddelelse om aktiveret TVAddons Repository.
 • Vælg nu Installer fra depotet.
 • Vælge TVAddons.co Add-On Repository for at åbne den.
 • Klik på Video-tilføjelser -> USTVNow Plus, og tryk på installation.
 • Vent, indtil du ser meddelelsen USTVNow Plus Addon-aktiveret.
 • Gå nu tilbage til Kodi-startskærmen og vælg fanen ‘Addons’ i venstre kolonne.
 • Alle de videoudvidelser, du installerer, inklusive USTVNow Plus, vises her.

TVAddons er tilbage – endelige tanker

Sammenlignet med tusinder af tredjepartsudvidelser er kun en håndfuld plugins inkluderet i det nye TVAddons-arkiv. Du kan tage et kig ved at følge installationsvejledningen ovenfor. Men husk ikke at tage unødvendige risici. Opret altid forbindelse til en VPN-server, før du bruger Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me