TVAddons torna a estar en línia: Fusion Returns

En els darrers dos dies han aparegut grans novetats. TVAddons està de nou en línia. El repositori de tercers més famós de Kodi ha retornat sota un nou domini. Després que TVAddons es tanqués misteriosament fa diverses setmanes, ara es torna a connectar a Internet, encara que sota un domini nou. En lloc de TVAddons.ag, el propietari del lloc ara utilitza TVAddons.co. Sembla que diverses empreses canadenques demanden TVAddons per la suposada distribució il·legal de complements de programari Kodi. Més informació sobre aquest tema a continuació.


TVAddons torna: Fusion Returns

TVAddons torna: Fusion Returns

TVAddons està de tornada

TVAddons es va desconnectar al juny. Ningú no sabia de veritat el veritable motiu de la sobtada desaparició, però hi ha moltes especulacions que la demanda nord-americana era el principal factor de l’aturada. Ara, gairebé dos mesos després, finalment es revela la veritat. Segons TorrentFreak, l’apagada de TVAddons no tenia res a veure amb l’acció dels Estats Units i tot el que tenia a veure amb una demanda separada presentada al Canadà. A la reclamació es detallen un total de 18 complements principals, inclosos 1Channel, Èxode, Fènix, Transmet totes les fonts, SportsDevil, cCloudTV i Alluc, per anomenar-ne uns quants. Les empreses canadenques darrere de la nova demanda són Bell Canada, Bell ExpressVu, Bell Media, Videotron, Groupe TVA, Rogers Communications i Rogers Media.

Ara què?

Adam Lackman, el propietari de TVAddons, va dir a TorrentFreak que no té més remei que lluitar contra les empreses de telecomunicacions, ja que no fer-ho comportaria una pèrdua per decisió per defecte. A l’esperança d’aconseguir suport financer, ha llançat una campanya de captació de fons i una nova versió del lloc que podeu visitar a TVAddons.co.

Què significa això per als usuaris de Kodi que utilitzen Fusion?

La denúncia legal afirma que “Aproximadament 40 milions d’usuaris únics ubicats a tot el món estan utilitzant activament Addons infringents allotjats per TVAddons cada mes, i aproximadament 900.000 llars canadencs utilitzen complements infractors per accedir a continguts de televisió. La quantitat d’usuaris de complements infringents allotjats TVAddons està en constant augment. “

No es coneixen exactament com es van trobar aquestes xifres a les empreses canadenques. Tanmateix, podem suposar amb seguretat que ells i altres segueixen constantment els usuaris de Kodi que utilitzen addons no oficials per veure pel·lícules, programes de televisió i transmissions en directe en els seus dispositius FireStick, PC, Mac i Android..

La demanda canadenca també afirma que TVAddons va comunicar programes de TV amb drets d’autor inclosos Game of Thrones, Prison Break, The Big Bang Theory, America’s Got Talent, de mantenir-se al dia amb els Kardashians i molts altres al públic incomplint el copyright.

Com mantenir-se al costat segur quan feu servir addons de tercers?

És extremadament important utilitzar una VPN sempre que es reprodueixi contingut a Kodi. D’aquesta manera, podeu ocultar la vostra adreça IP real i evitar que els proveïdors d’identificació intel·lectual i els trolls de drets d’autor espionin allò que feu en línia. Tot el vostre trànsit a Internet es xifrarà de forma segura un cop estigueu connectat a un servidor VPN. Aquí teniu el que heu de fer.

 1. Dirigiu-vos a ExpressVPN i registreu-vos a un compte VPN.
 2. Descarregueu / instal·leu el fitxer Programari VPN al dispositiu Kodi.
 3. Després d’obrir l’aplicació VPN, connectar-se a un servidor VPN.
 4. Finalment, obriu Kodi i mireu qualsevol pel·lícula, programa de TV o emissió en directe completament anònima.

ExpressVPN són el millor servei de VPN de Kodi que podeu utilitzar per transmetre de forma anònima contingut des de complements no oficials de Kodi. Això es deu principalment a que les seves aplicacions VPN estan optimitzades per treballar amb Kodi. Tanmateix, també podeu registrar-vos amb altres proveïdors VPN.

Com instal·lar el nou dipòsit Fusion

En cas que vulgueu instal·lar la nova Fusion repo a Kodi 17.3 Krypton, seguiu aquests passos.

 • El primer que heu de fer després de llançar Kodi Krypton és fer clic a la secció Configuració Icona a la cantonada superior esquerra.
 • Després, aneu a Ajustos del sistema -> Mode expert -> Addons.
 • Assegureu-vos que activeu ‘Fonts desconegudes.’ En cas contrari, no podreu instal·lar complements de tercers.
 • Quan apareix la caixa d’avís, feu clic a “Sí”.
 • Ara torneu a la pantalla d’inici de Kodi i feu clic a la icona “Configuració”.
 • Des d’aquí, aneu a Gestor d’arxius -> Afegeix font.
 • Seleccioneu Cap i, a continuació, introduïu la ruta següent sense les cometes “Http://fusion.tvaddons.co”.
 • Poseu un nom a “Fusion” i feu clic a “D’acord”..
 • A la pantalla d’inici de Kodi, seleccioneu Addons.
 • Feu clic a Icona del paquet instal·lador a la cantonada superior esquerra.
 • Tria “Instal·la des del fitxer Zip” -> Fusió -> Kodi Repos -> Anglès
 • Selecciona repositori.xbmchub-x-x-x.zip i instal·lar-lo.
 • Espereu fins que vegeu la notificació activada al dipòsit de TVAddons.
 • Ara, selecciona Instal·leu des del repositori.
 • Tria Repositori de complements de TVAddons.co per obrir-lo.
 • Fer clic a Complements de vídeo -> USTVNow Plus i premeu Instal·la.
 • Espereu fins que vegeu la notificació activada per a Addon USTVNow Plus.
 • Ara torneu a la pantalla inicial de Kodi i seleccioneu la pestanya “Addons” a la columna de l’esquerra.
 • Tots els complements de vídeo que instal·leu, inclòs USTVNow Plus, apareixeran aquí.

TVAddons està enrere: reflexions finals

En comparació amb milers de complements de tercers, al nou dipòsit de TVAddons només hi ha un munt de complements. Podeu fer una ullada seguint la guia d’instal·lació anterior. Però recordeu no assumir cap risc innecessari. Connecteu-vos sempre a un servidor VPN abans d’utilitzar Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me