10 Netflix-alternativer, som du ikke vidste om

I de sidste par år har midlerne til at søge underholdning ændret sig på en hidtil uset måde af mange årsager. Valgmuligheder for internetadgang er steget, ligesom gennemsnitlige hastighedsgrænser for webadgang har gjort information tilgængelig ved et klik på en knap som aldrig før. Spredningen af ​​hurtigt LTE-netværk kombineret med stigningen i streamingtjenester har sikret let medieindholdstilgængelighed for hundreder af millioner af mennesker over hele verden.

I dag kan du bruge et antal online streamingtjenester til at se film og tv-shows efter eget valg, såsom Chappie, Bosch, Transformers, James Bond: Skyfall, og så videre. Der er både gratis såvel som betalte streamingtjenester, som du kan vælge imellem. Netflix er en af ​​de mest populære streamingtjenester. Du kan dog også vælge fra flere alternativer, der har vist sig i horisonten. Mens der er mere populære Netflix-alternativer som HBO GO, Hulu, Showtime eller Amazon Prime, er denne artikel hovedsageligt bekymret for mindre kendte Netflix-erstatninger.

10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

10 Netflix-alternativer, som du ikke vidste om

10 Netflix-alternativer, som du ikke vidste om

Nedenfor er listet nogle værdige alternativer til Netflix, du bestemt skal tjekke snart.

Acorn.tv

Acorn TV - 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Acorn TV – 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Dem med en tilbøjelighed til britisk tv-pris som “Jeeves and Wooster” eller Helen Mirren medvirkede til premiermistemod, bør vælge Acorn TV. Det koster kun $ 5 om måneden. Acorn TV er tilgængeligt på et stort antal enheder, inklusive populære enheder som iPads, iPhones, Apple TV Boxes, Samsung Smart TVs og Roku. Det er kompatibelt med Chrome-browser.

MUBI

MUBI - 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

MUBI – 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Det er en unik streamingtjeneste, der tilbyder dig 30 film om måneden, en, der tilbydes hver dag i måneden. Efter måneden forsvinder listen. Udvalget af film vist af Mubi er virkelig imponerende. Nogle glemte perler vises også fra tid til anden, herunder klassiske stille ærafilm. Det koster også seerne 5 dollars om måneden. Det er nu kun USA og understøtter Mac, PC, Apple mobile enheder og Android.

Crackle

Crackle - 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Crackle – 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Crackle har eksisteret i over et årti. Det blev lanceret tilbage i 2007 som et online bibliotek med Sony-film og tv-shows. Det er dybest set en gratis, omend reklamestøttet, streamingtjeneste, der tilbyder både originalt indhold en Hollywood-film. Du kan se Crackle på pc, Mac, iPhone, iPad, Android, Fire TV, PS4 og mange andre streaming platforme. Hvis du aldrig har tjekket det ud før, er det bestemt værd at prøve.

Fandor

- 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

– 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Fandor begyndte sin rejse inden for streamingtjenester ved at vise mest festivalbaserede og kultfilm. Imidlertid er deres database over film udvidet over tid, hvilket er meget prisværdigt. Nu inkluderer de over 6.500 flicks og sortiment også bemærkede dokumentarer og klassikere. Det koster dig $ 10 pr. Måned. Du kan også oprette filmlister og derefter dele med venner. Det er tilgængeligt på pc, Mac, Apple TV, Roku og Chromecast.

Crunchyroll

Crunchyroll - 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Crunchyroll – 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Hvis du er fan af anime, manga og anden asiatisk tv-billetpris, skal du allerede have hørt om Crunchyroll.com. Der er to Crunchyroll-versioner: En gratis annonce-understøttet version, og en, der koster $ 7 per måned. Premium-versionen er bestemt værd at have penge med adgang til alle de populære japanske shows inklusive Naruto Shippuden og Sailor Moon i HD.

Crunchyroll er tilgængeligt på de fleste streaming-enheder. Dette inkluderer Android, iPhone, iPad, Xbox, PS4, PS3, Nintendo, Apple TV, Roku og Chromecast.

Sundance NU

SundanceNow - 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

SundanceNow – 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Denne service er fokuseret på amerikanske indie- og dokumentarfilm. Imidlertid vokser udvalget til også at omfatte andre typer film. Der er månedlige og årlige abonnementspakker. Du kan se SundanceNow på din pc, Mac, iOS, Android, Roku eller Chromecast-enhed.

gyse

Rystelse - 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Rystelse – 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Du har sandsynligvis allerede gættet det. Rystelse, som det fremgår af navnet, henvender sig til behovene hos horror flick elskere. Du kan få din dosis af de ryggenafkølende skråstikker her. Igen får du årlige eller månedlige abonnementsplaner. Du kan også søge efter vintage horror flicks og deres nylige remakes. Det er tilgængeligt på nogle iOS- og Android-enheder. Du kan også søge efter undergenrer inden for rædsel, såsom zombie- eller vampyrbaserede film.

Le Cinéma Club

Le Cinema Club - 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Le Cinema Club – 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Hvis du havde ønsket en gratis filmstreaming og ingen problemer, er det dette, du har brug for. Her får du en film hver søndag og derefter kan se den i den uge. Le Cinema Club udsender en række film hele året rundt. Omkostningerne er nul, og du får vist dokumentarer og kortfilm.

FilmStruck

FilmStruck - 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

FilmStruck – 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Criterion Collection og Turner Classic Movies gik sammen om at oprette streamingtjenesten ved navn FilmStruck. Du får en dejlig blanding af klassisk kunsthus og moderne film. Det viser film af stalwarts som Akira Kurosawa og Ingmar Bergman. Det tilbyder nu support til Android, Fire TV og iOS, men de understøttede platforme stiger med tiden. Der er to månedlige abonnementsplaner sammen med en årsplan.

Tubi TV

Tubi TV - 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Tubi TV – 10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om

Det findes i både gratis og betalte versioner. Den annoncebaserede gratis service har en database, der består af 40.000 film. Tubi TV kører på pc eller Mac, Amazon Fire TV, Roku og Android-mobilenheder. De betalte planer begynder ved $ 10 / måned. Det er dit valg!

10 Netflix-alternativer, du ikke vidste om – Brug VPN

De fleste af de streamingtjenester, vi har nævnt ovenfor, er desværre kun tilgængelige i USA. Hvis du tidligere har haft adgang til amerikanske Netflix i udlandet, er du sandsynligvis allerede klar over, at du er nødt til at maskere din IP-adresse og få en amerikansk IP til at fjerne blokering af amerikanske kanaler i Storbritannien, Canada, Australien eller andre steder i verden.

Hvis du vil prøve nogen af ​​vores 10 Netflix-alternativer i udlandet, kan du tilmelde dig en af ​​de bedste VPN-udbydere fra nedenstående tabel først.

10 Netflix-alternativer – opsummer det

Dette er dybest set filmstreamingtjenester, der serverer specifikke nicher i stedet for at udrulle en enorm samling af film, der er rettet mod masserne (The Equalizer hele vejen til Moneyball). Fra horror- og actionfilm til dokumentarfilm har hver genre fået en service. De fleste af dem er ikke gratis, men du kan vælge fra deres planer.

Mange af dem giver dig mulighed for at prøve pakkerne gratis i en begrænset periode, hvilket er godt. Naturligvis skal du også kontrollere platform- og enhedskompatibilitet, før du betaler et abonnement på nogen af ​​disse tjenester. Du kan også gennemgå anmeldelser af disse tjenester, før du nullægger en, som du kan lide. Ligesom at vælge en fantastisk kinesisk restaurant!

Er du klar over eventuelle Netflix-alternativer, som du synes burde have lavet vores liste? Efterlad en kommentar for at give os besked.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me