10 Netflix-hemmeligheder, du ikke vidste

Hvordan udviklingen af ​​internet og relaterede teknologier ændrer den måde, folk søger underholdning på, er forbløffende. For at se film efter eget valg er det ikke længere nødvendigt at gå i et teater eller stole på den såkaldte idiotkasse. Med stigningen i streamingtjenester som Netflix er det at se de mest populære film eller ramme tv-udsendelser blevet et cakewalk. Fra sin ydmyge begyndelse som en DVD-udlejningstjeneste er den vokset fra styrke til styrke og har diversificeret sig til tv- og filmproduktion. Mens Netflix bruges af millioner af brugere over hele kloden, er de færreste af dem opmærksomme på nogle interessante fakta om streamingtjenestegiganten. Lad os se på 10 Netflix-hemmeligheder du kan, eller måske ikke, vide om.


10 Netflix-hemmeligheder, du ikke vidste

10 Netflix-hemmeligheder, du ikke vidste

10 Netflix-hemmeligheder, som du ikke vidste om Netflix

Nedenfor er nævnt nogle stort set ukendte fakta om Netflix:

Netflix lagerhuse

10 Netflix-hemmeligheder, du ikke vidste

Netflix har flere lagre, men meget få mennesker er opmærksomme på placeringen af ​​disse lagre, som det er. De kan ikke spores med almindelige kortlægningsapps. Selv firmaets leveringsbiler er forklædt meget godt. Årsagen til et så ekstremt hemmeligholdelsesniveau og privatlivets fred er de diske, som virksomheden besidder, er meget dyre, og de har ikke råd til at miste dem til enhver pris. Derfor sikrer virksomheden, at de ikke kan blive forlagt eller stjålet under transit.

Netflix vs Blockbuster

Netflix vs Blockbuster - 10 Netflix-hemmeligheder, du ikke vidste

Netflix vs Blockbuster – 10 Netflix-hemmeligheder, du ikke vidste

Har du nogensinde tænkt på, hvordan de mennesker, der oprettede Netflix, først fik ideen! Reed Hastings, administrerende direktør for virksomheden, udviklede ideen i 1997. Han blev efter sigende opkrævet af Blockbuster, dengang en førende virksomhed, på $ 40 som et sent gebyr. Dette fik ham til at oprette et firma. Det er måske, at ingen kunne forestille sig, at hans indsats vil vise sig at være så succesrig. Blockbuster ville heller ikke acceptere betalingskort, ikke klogt!

Netflixs bedst bevarede hemmeligheder

10 Netflix-hemmeligheder, du ikke vidste

Netflixs bedst bevarede hemmeligheder

Der er flere organisationer, herunder MNC’er i verden, der har strenge medarbejderpolitikker. For at opretholde virksomhedshemmeligheder og indvendige fakta, får organisationerne de ansatte til at underskrive aftaler og vilkår. Netflix får medarbejderne til at sværge for den største hemmeligholdelse for DVD-lagerlokaler. Det er faktisk ganske logisk, da brud på oplysninger kan føre til alvorlige konsekvenser.

Krig mod pirateri

10 Netflix-hemmeligheder, du ikke vidste

Netflix-krigen mod piratkopiering

For streaming af giganter som Netflix eller enhver anden enhed, der leverer indhold via nettet, forbliver piratkopiering Achilles ‘hæl. Top filmproduktionshuse mister millioner af dollars på grund af ulovlig download, Torrent-websteder og piratkopieringsweb. For at slå ned på piratkopieringsnetværk, der stjæler dets indhold, holder Netflix fanen på Bittorent og lignende websteder. Dette forklarer, hvorfor Netflix-indhold fra tid til anden bliver utilgængeligt på P2p-websteder og VPN-apps.

Rektangulære konvolutter?

10 Netflix-hemmeligheder, du ikke vidste

Netflix rektangulære konvolutter

Netflix sender rektangulære konvolutter til kunder. Har du nogensinde tænkt på, hvorfor de ikke bruger firkantede? Dette er ikke et stort problem, men den faktiske årsag er reduktion af omkostningerne. Budfirmaerne betaler mere for de firkantede konvolutter. I betragtning af den enorme og stadigt voksende kundebase af Netflix vil selv en lille forskel i pakkeomkostninger vise sig at være et enormt beløb for virksomheden.

Første nogensinde til..

Skuespillere, instruktører, sangere og teknikere vinder prestigefyldte filmpriser som Golden Globes, som nogle stadig ser, men mange andre ikke. Men vidste du, at Netflix er den første nogensinde online programmeringstjeneste, der har fået en tv-pris via Golden Globes! Det gik videre med at vinde tre Golden Globes faktisk. Ikke mange online streamingtjenester kan matche denne post, ikke? Hvis Golden Globes bare kunne stoppe med at hate på de fleste amerikanere, ville det være fantastisk!

Ydmyg Begynder

Netflix begyndte ikke sin rejse som en webbaseret streamingtjenesteudbyder. Det var i 2007, at det turde ind i webbaseret videostreaming. DVD-service abonnenter fik begrænset digital streamingomfang baseret på deres planer. Virksomhedens digitale katalog havde kun 1.000 titler på det tidspunkt.

High Def!

10 Netflix-hemmeligheder, du ikke vidste

Kan Netflix være langt bagefter med de fleste studios, der skifter til FullHD og endnu højere opløsning? Selvfølgelig måtte virksomheden hoppe på HD-båndvognen. I øjeblikket er mere end 85 procent af shows og næsten 90 procent af filmene i dens samling 1080p indhold. Med tiden vokser indholdet af 4K-kvalitet også. Hvem vil alligevel se almindeligt tv??

Netflix-opkald

10 Netflix-hemmeligheder, du ikke vidste

Netflix-opkald

Det lyder måske temmelig utroligt eller lidt morsomt for dig, men i slutningen af ​​1990’erne foretog Netflix-personale husopkald. Dette blev gjort for at vurdere, hvordan kunder interagerede med dets apps for at vælge titler. De stillede kunder i nærheden af ​​virksomhedens Californiens lokalitetsspørgsmål over telefonen, og kunderne samarbejdede det meste af tiden. Det er ikke, hvad mange nystartede virksomheder ville gøre i dag, men dette viser, at det kan være nyttigt til tider at gå ud af vejen.

Netflix-hemmeligheder, du burde vide

Selvom Netflix nu er en global streamingtjeneste, varierer det indhold, du får at se, stort set afhængigt af hvor du i øjeblikket bor. Mens amerikanske Netflix-abonnenter har adgang til nogle af de bedste film og tv-shows, er Netflix-binge-watchere i Indien for eksempel ikke så heldige. Hvad de fleste ikke ved, er, at du kan ændre din online placering vha VPN. Dermed, fjern blokering af amerikansk Netflix selvom du i øjeblikket bor i England, Australien, Canada, Mexico, Tyskland, eller andre steder i verden.

Læs vores bedste 4 Netflix VPN-gennemgangsvejledning for at få en bedre idé om, hvordan man gør det omgå regionale begrænsninger.

10 Netflix-hemmeligheder, som du ikke kendte – opsummer det

Netflix, de populære online streamingtjenester har nogle interessante nuancer, som få kender i dag. Det har mange fjer i hætten, inklusive en Golden Globe-gevinst og et stort bibliotek med HD-kvalitet. Virksomheden tager også hensyn til hemmeligholdelse på øverste niveau for at beskytte dets værdifulde aktiver og indhold. Netflix vil sandsynligvis ikke ansætte Hillary Clinton for at holde sine hemmeligheder sikre! Hvis der er Netflix-hemmeligheder, som du tror, ​​vi har gået glip af, bedes du venligst fortælle os det ved at give en kommentar nedenfor. Vi ville meget gerne høre dine tanker.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map