5 mest sikre sociale medieplatforme i verden

Sociale medier er en integreret del af det moderne liv. Med alle fordelene, som sociale medier bringer os, tager det noget betydeligt væk. Sikkerhedsmæssige bekymringer, der drejer sig om sociale medier, er vokset lige siden de ankom på Internettet. Lige inden for dette årti har der været mange større kontroverser om sociale mediernes privatliv. Så det giver mening at beskytte ens online identitet og få mest muligt ud af, hvad sociale medier har at tilbyde. Med det sagt er her 5 af bedste sikre sociale medier platforme lige nu:


Bedste sikre sociale medier platforme

5 sikre sociale medier-platforme, du bruger lige nu

Hvis du går ud af dit hjem, kunne du næppe finde nogen, der ikke har en konto på Facebook og Twitter. Instagram er store penge for marketingfolk og modeller, og du kan endda gøre en karriere ud fra dem. Justin Bieber er ikke den eneste Youtube stjerne for at ramme industrien stort! 

Populære platforme som Facebook bringer måske dit online privatliv i fare. På det seneste er det rapporteret, at Facebook bruger dit kamera til at invadere det elskede privilegium. Og lad os ikke glemme det skandale tilbage i 2018.

Linkedin

Linkdin-ikonLinkedIn er uden tvivl den mest populære fagfolk ‘sociale medieplatform i verden i dag. Det tilbyder begge dele gratis og betalte kontoindstillinger og bruges af utallige fagfolk over hele verden. For at være nøjagtig kan du forvente mere end 575+ millioner brugere globalt.

Fordi netværket henvender sig til fagfolk og virksomheder, har det en ret robust sikkerhedsmekanisme. Det giver også rekrutterere at nå ud til potentielle ansættelser gennem sine aktive jobmuligheder. 

Med alt det samme går LinkedIn glip af nogle meget vigtige funktioner. Krypteret besked er stadig ikke tilgængeligt på hjemmesiden og appen. Dette kan kompromittere potentielt fortrolig kommunikation mellem to parter.

Desuden har den en temmelig detaljeret datanvendelse funktion til beskyttelse af personlige oplysninger. De fleste vil vælge ikke at gennemgå det. Så du har mennesker der, der muligvis ikke kender hvordan deres data bruges.

Twitter

Twitter-ikonTwitter er blandt de Stor 3 af de sociale mediers verden og blandt de sikreste. Fra og med 2019 har platformen mere end 321 millioner aktive brugere. Det har også konsekvent været at hæve stangen på privatliv såvel som online rettigheder for brugere, siden det startede.

Som med andre sociale medier, kan du ikke virkelig få nogen af ​​de tweets, du har oprettet. Det er muligt, at dine tweets aldrig bliver slettet. Nogle tilfælde har vist, at tweets fra over et årti var det opbevares i cacher.

Når det er sagt, tilbyder Twitter for den grundlæggende bruger en høj grad af sikkerhed og masser af indstillinger for sikkerhed og privatliv. Disse klarer sig ikke altid godt mod adskillige angreb lavet af hackere, men det gør stadig et anstændigt job. Det sagt, brugernes skøn rådes, når du er på denne sociale medieplatform.

Reddit

Reddit ikonHvis Facebook er højdepunktet på globale sociale medier, Reddit er online underbelly. Dette spredte netværk af tråde indeholder utallige bits af kritisk information, udtalelser og indsigt findes intet andet sted. Med over 330 millioner månedlig aktiv Brugere, der er ikke noget stykke information, der muligvis undgår dig.

Den bedste funktion ved Reddit er, at den er næsten anonym. Mens det ikke tilbyder nogen form for kryptering, at spore en plakats identitet er ikke en let opgave. 

Samtidig kan Reddit være et sted, hvor du kan støde på giftig adfærd. De fleste mennesker, der ikke kender deres vej rundt på internettet, finder Reddit svært at navigere.

Stadig, hvis du leder efter en sikret, usporet og åben platform for sociale medier, Reddit er, hvor du vil være.

Whatsapp

WhatsApp-ikonMens teknisk set er en messaging-app, kan Whatsapp også fungere som en social medieplatform.

Til dette formål tilbyder det stærk P2P-kryptering, indbygget sikkerhedsfunktioner, nul dataindsamling, og flere andre fordele.

Det er helt åbenlyst, hvorfor denne app skal være så højt oppe i sikkerhedsafdelingen. WhatsApp har mere end 1,5 milliarder aktive brugere månedligt, hvilket gør det til den mest populære mobile messenger-app verden over.

På flipsiden bruger den ens telefonnummer, hvilket kan være en stor afsløring for enhver vil-hacker. Nu har Whatsapp for nylig lavet bindinger med Facebook, og dette kan føre til nogle sikkerhedsmæssige problemer. Hvilket bringer os til den seneste skandale, som WhatsApp var nødt til at gennemgå det sidste år.

Mere end 1400 WhatsApp-brugere begyndte at få ondsindede telefonopkald. Disse brugere inkluderer en “betydelig” del af den højt profilerede regering og militære embedsmænd spredt over 20 lande. Det er rapporteret, at deres telefoner er blevet hacket ved hjælp af en slags datafangende malware solgt af NSO Group, et israelsk cybervåbenfirma.

WhatsApp anlagde en retssag mod hackingværktøjet oprettet af det israelske firma. Men for nu skal du være forsigtig, før du besvarer opkald eller deler unødvendig besked med dine venner.

Kombination af profiler på sociale medier med tal er en forholdsvis omfattende indsigt i enhver person. Så der er noget behov for at bruge Whatsapp med forsigtighed, især hvis du forbinder det med din FB-konto.

Telegram

Sikre platforme for sociale medier - Telegram IconHvis du tog Whatsapp og udbedrede det med sikkerhedsfunktioner for privatlivets fred, får du Telegram. Fra 2018 var den skybaserede mobile messaging-app Telegram overstået 200 millioner aktive brugere månedligt i hele verden

Denne messaging-app betragtes som en af sikresteiOS og Android app butikker. Bortset fra at tilbyde stort P2P-kryptering, det giver også masser af tekstindstillinger.

Blandt de vigtigste er mulighed for selvdestruktion, som giver dig mulighed for at indstille en timeren på beskeden. Når timeren slukker, er beskeden slettes og bliver uoprettelige.

Som med Whatsapp, har Telegram brug for dit telefonnummer for at forbinde dig med kontakter. Når du først har fået det, er der imidlertid ingen dataindsamling ud over det blotte minimum. Nu bruger du brænder SIM’er eller endda Burner.com at bruge engangsforbindelser og bruge Telegram sikkert.

Sådan bruges sociale medier sikkert?

Der er så mange forskellige metoder til beskyt din sociale mediekonto. Men for at gøre det, skal du målrette mod de vigtigste faktorer, der kan risikere dit privatliv. Nedenfor finder du de vigtigste dele på din konto, der skal beskyttes og beskyttes. Her er de.

Adgangskode

Din adgangskode er den første og vigtigste forsvarslinje på din online konto. Du skal sæt en stærk adgangskode for alle sociale medier.

Ideelt set dig skal have en separat adgangskode for hver konto. Dette kan blive svært at huske, så brug af en password manager kan muligvis fungere. Også adgangssætninger, der indeholder ting som tal og symboler er normalt meget sikrere end bare brevbaserede.

Nogle gange kan du ikke finde ud af, hvilken adgangskode du skal vælge eller oprette. Dette er grunden til at du har applikationer og værktøjer til at udføre opgaven for dig. Jeg taler om Stærke kodeordgeneratorer.

Du kan bruge dette værktøj til at tildele dig selv en dækning af en stærk adgangskode for dine konti, hvilket gør det næsten umuligt for nogen hacker at gøre det gæt og erhverv dit svært at afkode adgangskode.

E-mail

Det er nemt at hacke e-mails, og hvis du har en link til en social mediekonto, skal du være forsigtig. Phishing-e-mails poserer som din FB eller Instagram e-mail vises muligvis i din indbakke.

Den bedste måde at håndtere disse på er blot at finde ud af, hvad man skal kigge efter i phishing-e-mails. Hvis du ved, hvordan du finder dem, kan du gøre det undgå dem med relativ lethed.

En anden måde at undgå sådanne ordninger er at besøg selve den officielle side. Hvis du fik en e-mail fra din sociale mediekonto, klik ikke på linket præsenteret inde. Bare gå over til den officielle side med sociale medier og tjek den der.

Beliggenhed

Placering-baserede tjenester er blevet en hjørnesten i sociale medier i dag. De udgør dog en betydelig trussel mod din sikkerhed og privatliv.

Generelt set er det bedst at beholde dine sociale medier placeringstjenester slukket. Dette kan til tider være svært, men det forhindrer dig i at blive sporet overalt. Plus, du kan også beskyt dine venner og familie ved at gøre det.

Sociale medie-apps, du bør undgå

Mens topene ovenfor er mere end nok til at sikre dine sociale mediekonti, vil jeg gerne tale om de platforme, du har brug for for at se den anden vej, når det nævnes. Nogle af dem er meget populære som Snapchat.

Denne sociale medie-app er meget sjov at bruge, men den kommer ikke uden visse sikkerhedsbrud. Tilbage i 2014 blev appen hacket for at lække private fotos af brugere. Resultatet var ødelæggende som 90.000 eksplicitte fotos blev høstet. Dette er bare et eksempel. Lad mig nu vise dig hvilke sociale medie-apps du skal undgå for at beskytte dit privatliv og i nogle tilfælde dig selv:

  • snapchat
  • tinder
  • Hviske
  • omegle
  • Blendr
  • Hus fest
  • tumblr
  • Bigo Live

Hvad har sociale mediers fremtid for individuelt privatliv?

Sociale medier er en iboende del af vores liv nu. Det er det usandsynligt online sikkerhed vil blive mere robust uden at du giver det dit direkte og konstant opmærksomhed. Sørg for, at du ved, hvordan du gør det beskyt dig selv online og træffe de rigtige foranstaltninger for at sikre din online privatliv.

Sig mig nu, har jeg gået glip af noget? Er der nogen apps til sociale medier vil du have mig til at tilføje? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me