7 måder at hack-bevise din smartphone og sikre dine data

Lad os se det i øjnene. Uanset hvor smarte vi er med at beskytte vores private data online, er der altid nogen smartere. Ekspert-hacker er altid på jagt efter den digitale jungel og venter på den uberørte mulighed for at slå vores fortrolige oplysninger og stjæle dem. Det stjæle, unødvendigt at sige, er enten at rydde vores bankkonti eller bøje på meget, meget fortrolige oplysninger. CIA har for nylig bevist, at ingen af ​​os er beskyttet fuldstændigt mod hackingangreb. Så dette er hvad vi skal gøre for at tage maksimal beskyttelse. Uanset om du bruger en iPhone, iPad eller Android, her er 8 måder at hack-bevis din smartphone på.


7 måder at hacke-bevise din smartphone og holde dine data sikre

7 måder at hack-bevise din smartphone på & Hold dine data sikre

Sådan hackes-bevises din smartphone

Konstant opgradering af software & Firmware

Hold styr på alle softwareopdateringer, og installer dem i overensstemmelse hermed på både din smartphone og computer. Opdatering medfører naturligvis foruroligende ændringer i din computers interface, som du har vant til. Men dateret software er netop det, hacks kigger efter og elsker. Så ikke opgradering åbner smuthuller for dem. Sørg for, at de opdateringer, du anvender, kommer fra officielle kilder.

Brug heller ikke uofficielle værktøjer til at “rodfæste” din telefon (iOS kalder det “jailbreaking”), medmindre du er helt sikker på din aktivitet. Tekniske sikkerhedsforanstaltninger kan gennemtrænges på rodfæstede telefoner, og det er let at snuppe på dine fortrolige data.

Vælg dine apps omhyggeligt

Når du installerer en smartphone-app, er du muligvis nødt til at give den tilladelse til at få adgang til dine filer, kamera eller aflytning på din mikrofon. Så tænk hårdt, før du siger ja, da disse kan blive misbrugt. Dette gælder især for Android-brugere, da app-vetting-processen er temmelig mild sammenlignet med Apples. Desuden skaber Android også en døråbning til slyngelige apps til at infiltrere din telefon med Android, så du også kan installere apps, der leveres af tredjepart. Så bare ikke installere noget fra ukendte websteder.

Gør det hårdt for indtrængende at infiltrere

Enhver, der stjæler din telefon, forårsager sandsynligvis store problemer. Så hold det låst, når du ikke bruger det. Den dybe nyhed er, at både iOS og Android kan låses via en 6-cifret kode. Alternativt kan valg som ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk kunne bruges til at beskytte dine fortrolige oplysninger. Vær også forsigtig med “smart unlock” -indstillinger, der automatisk låser op for telefonen, når du enten er derhjemme, eller når smartwatch er i nærheden. Disse gør det muligt for en tyv at omgå din personlige unlock-kode.

Lav bestemmelser til at spore & Lås din telefon

Selvom det kaldes negativ tænkning, skal du være praktisk og altid huske, at der er enhver mulighed for, at din telefon bliver stjålet. På samme tid skal du sikre dig, at de data, der er gemt i dem, er sikre, uanset hvad. Visse avancerede telefoner har denne fremtrædende funktion, hvorved alle data slettes automatisk, efter at tyven gør et par mislykkede og forkerte forsøg med adgangskoden.

En anden sterlingtjeneste leveret af både Google og Apple er “find my device”. Dette kan lokalisere din stjålne telefon på et kort, mens du også fjernlåser eller sletter dens data. Som Apple-bruger kan du få adgang til dette via iCloud-webstedet. Du kan aktivere denne service på din telefon ved at gå til Indstillinger > iCloud > Find min Iphone. Google.com/android/devicemanager er det ID, hvor Android-lånere kan få adgang til denne service.

Undlad nedladning af funktioner til automatisk login

Auto-login er sikker en praktisk funktion, fordi virtuelle tastaturer laver adgangskode til at skrive en opgave. Det stave også fare som en hacker for at få adgang til alle dine fortrolige onlinekonti, skal bare åbne din browser. Brug derfor ikke din telefons auto-login-funktioner. Hvis du overhovedet gør det, skal du bruge en app til adgangskodestyring, der bestemmer, at du regelmæssigt indtaster en hovedadgangskode igen.
Undgå også at bruge den samme adgangskode til mere end en tjeneste eller app, fordi hvis den specifikke adgangskode identificeres, kan det bruges til at få adgang til alle dine private oplysninger. Dette gælder, selv når du er helt forsigtig med at holde din smartphones sikkerhed et højt prioriteret emne, da hackere regelmæssigt infiltrerer onlinetjenester til pilfer brugeroplysninger, som derefter afprøves på andre forskellige websteder. Du kan oprette stærke tilfældige adgangskoder på få sekunder ved hjælp af dette nyttige værktøj.

Hold individuelle apps låst

En stærk adgangskode eller kode kan forhindre tyve i at komme ind i den, men skulle din telefon være fysisk stjålet, hvad gør du så? Fordelen ved Android er, at individuelle apps kan låses, hvilket sikrer, at selvom tyven kommer forbi låseskærmen, kan han ikke få adgang til din bankapp eller din e-mail uden at indtaste den anden adgangskode.

Android’s OS har ikke denne funktion, men der er ganske mange gratis apps tilgængelige, og som leverer det. AVG AntiVirus Free er en sådan app. iOS-brugere kan imidlertid ikke låse individuelle apps direkte, men kan muligvis bruge Mappelås – tilgængelig gratis i App Store – som kan give adgangskodebeskyttelse til dine mapper og dokumenter, hvilket således reducerer den samlede mængde fortrolige oplysninger, der er tilgængelig via en cyberkriminelle.

Brug VPN

VPN står for virtuelt privat netværk. Ved at oprette forbindelse til en VPN-server kan du kryptere al din Internet-trafik og beskytte dine følsomme data fra potentielle hackere og aflyttere i processen. Brug af en VPN er afgørende, hvis du ofte opretter forbindelse til offentlige WiFi-hotspots på restauranter, caféer, lufthavne, skoler eller hospitaler. Disse gratis WiFi Hotspots er især modtagelige for cyberkriminelle angreb. Du kan nemt downloade og installere en VPN-app på din iOS- eller Android-enhed. Se på de bedste VPN-tjenester for 2017 i denne omfattende gennemgang.

Sådan hackes-bevises din smartphone – Sum-Up

Den tid, vi brugte på at surfe på internettet ved hjælp af vores smartphones vokser konstant. Uanset om det er at sende e-mails, kontrollere vores sociale mediekonti eller bankbalance eller foretage onlinekøb. De fleste mennesker træffer desværre ikke de nødvendige forholdsregler for at beskytte deres data, når de bruger deres telefoner, hverken på grund af dovenskab eller uvidenhed. Ikke sæt dine følsomme oplysninger i fare. Hack-proof din smartphone ved hjælp af de tricks og tip, vi foreslåede ovenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me