Anti-malware software – Hvilke ting skal du bruge?

Anti-malware-software er hurtigt blevet et vigtigt og grundlæggende aspekt af din enheds / systems sikkerhed, da malware er blevet så produktiv. Problemet er, at ikke mange mennesker ved, hvilken anti-malware de skal bruge. Læs videre for at finde de bedste anti-malware software valg, både gratis og betalt for.


Anti-malware software - Hvilke ting skal du bruge?

Anti-malware software – Hvilke ting skal du bruge?

Den bedste betalte anti-malwaresoftware

1. Malwarebytes

Malwarebytes har formået at forblive en af ​​de mest populære anti-malware-software gennem årene. De tilbyder en vidunderlig service, både til personlig brug og til virksomheder, der ikke kun kan forsvare dit system mod malware, men også rense det helt op.

Faktisk er det den eneste anti-malware-software, der modtog en fuld “fejlfri” oprydningsscore med AV-TEST.org.

Denne software skal være din løsning til problemløsning, hvis du har mistanke om en igangværende malware-angreb i dit system. Det fantastiske er, at de endda har en plan kaldet “Malwarebytes Chameleon”, der kan installeres på Windows, selvom anti-malware-installationer er blokeret. Mens den gratis version af Malwarebytes (se efter den nedenfor!) Mere er et middel til hacket systemer, er den fulde betalte version også:

 • Forebygger malware, spyware og vira.
 • Stopper ransomware-angreb.
 • Beskytter programmer og systemer fra hackere (kun tilgængelig i Windows-versionen)
 • Tillader sikker webbrowsing (kun til Windows og Android)
 • Har en standardindstilling for automatisk opdatering til kontinuerlig beskyttelse.

2. Bitdefender

Bitdefender har skaffet sig et ry for at være førende inden for anti-malware og anti-virus samfund. Du kan vælge at vælge en af ​​de 3 indbetalte muligheder: planen Internet Security 2019, planen Total Security 2019 og planen Family Pack 2019. Prisen kan måske virke lidt ekstravagant, men hvis du tænker over det i det lange løb er det helt værd. Bitdefender har også normalt tilbud, som du kan drage fordel af, alt hvad du skal gøre er at tjekke deres websted.

Hvis du er en internetbruger, der leder efter en solid anti-virus / anti-malware-software og vil nyde et par ekstra sikkerhedsfunktioner, er dette tjenesten for dig. De foreslår selv at bruge Total Security 2019-planen, som kommer med dækning for op til 5 enheder og varer i et helt år. Du kan endda afprøve tilbudet med deres 30-dages gratis prøveversion.

3. McAfee

McAfee er et meget populært internetsikkerhedsfirma, det samarbejder endda med mange computermærker, så du har muligvis allerede softwaren på dit system.

De tilbyder forskellige produkter til individuelle brugere (som de omtaler som forbrugere) og virksomheder. For den almindelige bruger har du muligheden for at vælge en af ​​tre pakker:

 • 1 Enhed McAfee Total Protection: Du får standard antivirus, anti-malware, anti-spam-beskyttelse, ransomware-beskyttelse, pc-optimeringsfunktion, en pc-booster, firewall og netværksovervågning, mobil sikkerhed (hvis du vælger at bruge den på din mobile enhed) , og en filkryptering.
 • 5 enheder McAfee Total Protection: Du får en ID-tyveribeskyttelsesfunktion oven på standardfunktionerne nævnt ovenfor. Du kan også bruge softwaren på 5 enheder samtidigt.
 • 10 enheder McAfee Total Protection: Du får ID-tyveribeskyttelsesfunktionen, standardfunktionerne nævnt ovenfor og er i stand til at sikre enhederne i hele din familie.

Priserne varierer naturligvis pr. Pakke: henholdsvis $ 59,99, $ 89,99 og $ 99,99. Kontroller webstedet, hvis du planlægger at bruge denne service, da de normalt har tilbud og rabatter, du kan drage fordel af. Du kan endda tilmelde dig deres gratis prøveperiode for at teste det ud for dig selv.

4. Norton

Et andet husstand navn, Norton er kendt vidt og bredt for deres internet sikkerhedspakker. De har mange forskellige planer for virksomhedsbrugere, der kræver komplekse sikkerhedsløsninger, men de tilbyder 4 forskellige pakker til den daglige bruger. Hver pakke har mulighed for et abonnement på et år eller to år:

 • Standard pakke: Denne pakke kan forsvare mod vira, spyware, malware og online trusler. Det beskytter også dine personlige oplysninger og transaktioner. Du kan kun bruge denne pakke på en enhed.
 • Deluxe-pakke: Denne pakke kan bruges på op til 5 forskellige enheder. Du får de samme funktioner i Standardpakken med og tilføjet brugervenlig Webportal, der hjælper dig med at administrere alle 5 enheder.
 • Premium pakke: Denne pakke kan bruges på op til 10 forskellige enheder. Du får de samme funktioner som med Deluxe-pakken og 25 GB sikker online lagerplads.
 • Delux med LifeLock-pakke: Dette er dybest set Deluxe-pakken med LifeLock Identity Theft Protection, så 2 tjenester i én. Dette er en fantastisk mulighed for brugere, der er bekymrede for, at deres identitet bliver stjålet online.

Du kan teste alle deres tjenester med deres gratis prøveversion, som du kan finde her. Når du planlægger at købe en pakke, skal du sørge for at tjekke deres Norton Deals-side for alle de tilbud og rabatter, de har.

5. Kaspersky

Endelig er Kaspersky et andet internetsikkerhedsfirma, der er kendt for sin dedikation til at bekæmpe onlinetrusler. Kaspersky har en meget robust liste med tilbud, med 3 forskellige pakker at vælge imellem, du kan tilpasse dit abonnement til at matche dine behov baseret på hvor mange enheder du vil dække og hvor mange år du gerne vil have, at abonnementet skal køre. Du kan tjekke de forskellige tilpasninger her. Pakkerne, der tilbydes, er:

 • internetsikkerhed (For en bestemt enhed).
 • internetsikkerhed (mere end 1 enhed).
 • Total sikkerhed (op til 10 enheder og 2 brugerkonti).

Alle pakker tilbyder anti-malware, anti-virus, pro-privacy funktioner. De har også alle en online bankbeskyttelsesfunktion til dine transaktioner. Funktionen Total Security adskiller sig ved at tilføje en Parental Control-funktion til dine børn. Du kan tjekke alle deres produkter her.

Den bedste gratis anti-malware software

1. Kaspersky

Kaspersky Labs tilbyder en gratis anti-malware software oven på deres prisbelønnede betalte versioner. Produktet er helt gratis og beder dig ikke om at abonnere på noget efter en periode. Du får den samme prisvindende teknologi, der beskytter dit system mod almindelige vira, malware, mistænkelige websteder, inficerede filer og farlige applikationer. Når det kommer til gratis software, skal du sørge for, at du kun downloader dette program fra Kasperskys officielle websted. Brug ikke tredjepartswebsteder til denne download, du kan muligvis ende med at skade dit system i stedet for at hjælpe det.

Den triste ting her er, at denne service kun er tilgængelig for Windows-brugere. Kaspersky har ikke en mobil- eller MacOS-version af denne gratis anti-malware-software.

2. Malwarebytes

Hvis du finder ud af, at du er blevet hacket eller inficeret med malware, er den bedste og nemmeste måde for dig at løse dette problem på at få dig selv Malwarebytes. Mens de har en fantastisk betalt for anti-malware-software, tilbyder de også en gratis malware-remover-software.

Den gode del er, at du kan sikre dig, at du forhindrer hack eller malware i at gøre noget, der virkelig er skadeligt for dit system og dine data. Denne version af Malwarebytes fungerer imidlertid ikke som en anti-malware-software fra et forebyggende synspunkt. Det renser infektioner, men det fanger dem ikke. Brug dette, hvis du vil rense dit system, men overvej at gå den ekstra mile for deres betalte planer for at garantere, at der ikke er malware-infektioner i fremtiden.

3. Avast

Avast er et navn, som du sandsynligvis har hørt om, i betragtning af dens enorme popularitet hos daglige internetbrugere. De tilbyder en betalt version for deres anti-malware-software, men desværre gjorde det ikke rigtig vores liste over de bedste 5 ovenfor.

Den gratis version er imidlertid en fantastisk mulighed for alle, der ønsker beskyttelse mod malware, ondsindede links, downloads og vira. Det scanner endda dit Wi-Fi-netværk (og alle tilsluttede enheder) for at sikre dig, at du ikke har nogen sårbarheder, du har brug for at bekymre dig om.

4. Avira

Avira er en anden fantastisk mulighed for gratis anti-malware-software. Faktisk tilbyder Avira en række gratis produkter, inklusive en gratis VPN. Jeg vil dog ikke foreslå, at du bruger det, da gratis VPN’er kan være utroligt farlige.

Deres gratis anti-malware er imidlertid en god mulighed for folk, der ønsker beskyttelse mod malware, vira, inficerede links, adware og spyware. Du kan få anti-malware-softwaren her. Samme som med Avast, skal du kun downloade denne software fra Aviras officielle websted.

5. Microsofts værktøj til fjernelse af ondsindet software

Hvis du har en pc, der stadig bruger Windows 7, Vista, 2003, 2008 eller Windows XP, kan det meste af den software, jeg har beskrevet ovenfor, muligvis ikke fungere for dig.

Microsoft har dog et flot værktøj til fjernelse af ondsindet software, som du kan bruge til at hjælpe dig med at holde ældre OS-modeller opdateret.

Advarsel: Risici med gratis anti-malware software

Som med alt gratis online, skal du være lidt forsigtig. Nogle gange er en gratis software bare malware i forklædning (ja, endda gratis anti-malware-software). For at være sikker på, at du ikke downloader noget, der kan skade dig senere, skal du kun bruge betroede websteder til dine downloads. Sørg for, at du får softwaren fra udviklerne selv, ikke fra et tredjepartswebsted.

Anti-malware software – endelige tanker

Der har du det, vores bedste valg til Betalt og gratis anti-malware-software. Husk kun at downloade software fra betroede websteder for ikke at blive offer for inficerede links og filer. Som tommelfingerregel skal du forsøge kun at downloade software fra udviklerens officielle websted. Det har naturligvis alt at gøre med, hvem udvikleren er. Fortæl mig, hvilken anti-malware-software du bruger i kommentarfeltet nedenfor! Er der noget, du tror, ​​at vi gik glip af i denne artikel?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map