Bedste alternativer til DramaFever

DramaFever er blevet lukket fra 16. oktober, og jeg er lige så skuffet lige så meget I alle er. I stedet for at græde over spildt mælk har jeg dog fundet et par alternativer til DramaFever, der ville give os den daglige dosis af koreansk drama, vi har brug for.


Bedste alternativer til DramaFever

Bedste alternativer til DramaFever

Bedste DramaFever-alternativer – alt sammenfattet

Her er en hurtig oversigt over vores yndlings 6 streaming-kanaler til koreansk drama og K-Pop.

 1. Viki
 2. AsianCrush
 3. Viu
 4. Kocowa
 5. Melon TV
 6. Naver TV

Hvorfor lukkede DramaFever sig?

DramaFever, streaming-videotjenesten, der er specialiseret i koreanske dramaer og anden asiatisk programmering, er blevet lukket af forskellige forretningsgrunde. Faktisk kommer beslutningen om at lukke DramaFever efter AT&T’s erhvervelse af Time Warner og dannelsen af ​​WarnerMedia. En kilde tæt på DramaFever oplyste, at licensomkostningerne for U.S.-distribution, der kræves af top K-dramaer, er steget drastisk i de senere år, hvilket gør forretningen uholdbar. Hvis du besøger det officielle DramaFever-websted, får du følgende farvelmeddelelse:

”Tak for ni gode år

Fra 16. oktober er DramaFever lukket ned.

I ni år tilbød DramaFever et sted at streame de bedste koreanske, kinesiske og japanske dramaer on-demand direkte til din enhed. Vi værdsætter vores fans passion, og det har været et privilegium at levere dig dette indhold.

Selvom denne beslutning er vanskelig, er der forskellige forretningsgrunde, der har ført til denne konklusion. Vi sætter pris på hver eneste af vores fans og deres lidenskab for indholdet DramaFever var i stand til at bringe ind i dine liv.

Vi vil gerne tage denne tid til at udtrykke vores tak og taknemmelighed til dig, vores loyale abonnenter. Vi udsteder restitutioner som relevant, og abonnenter vil modtage en e-mail fra os med detaljer i de kommende dage.

Med venlig hilsen,

DramaFever-teamet ”

Bedste DramaFever-alternativer

Mens DramaFever leverede det bedste koreanske indhold, er der andre tjenester, der med rette kan erstatte DramaFever i den henseende. Se på nogle af de bedste alternativer. Læs denne artikel for mere information om, hvordan man gør det se koreansk tv i udlandet.

1. Viki

Viki er en blanding af to ord: video og wiki. Det er et globalt tv-websted, der tiltrækker millioner af mennesker til at se og opdage globale primetime-shows og film på mere end 200 sprog.

2. Asian Crush

Se den bedste asiatiske & tv online! Du kan finde tjenesten på iOS, Android, Roku, AppleTV & mere. Se din foretrukne koreanske drama, kampsportfilm, asiatiske horrorfilm, koreanske thrillere, asiatiske actionfilm og anime.

3. Viu

Viu er en over-the-top videotjeneste, der drives af PCCW Media, et datterselskab af PCCW. Viu blev lanceret i Hong Kong og tilbyder asiatiske dramaer, forskellige programmer, anime og underholdningsnyheder.

4. Kocowa

Kocowa er et online videostreamingswebsted, der tilbyder koreanske tv-programmer uden for Sydkorea. Kocowa-appen kan findes på Android, iPhone, iPad og Chromecast.

5. Melon TV

Melon TV er en sydkoreansk online musikbutik og streaming af musik. Det er Sydkoreas største musikabonnementstjeneste med over 28 millioner abonnenter. Brugere kan streame og downloade musik og musikvideoer og oprette tilpassede ringetoner. Melon TV er kun tilgængeligt i Sydkorea

6. Naver TV

Naver TV er en sydkoreansk online platform, der kan prale med meget godt indhold som Ruby Love, Idol Fever og Three Color Fantasy. Den musik, der tilbydes af denne tjeneste, indeholder BTS, GOT7 og Wanna One. På samme måde som Melon TV kan du ikke få adgang til Naver TV i udlandet, medmindre du bruger en VPN.

Sådan ser du DramaFever-alternativer ved hjælp af en VPN

Uden at være placeret i de lande, hvor disse tjenester er baseret, kan du ikke få adgang til dem. Du har brug for en koreansk IP-adresse for at streame DramaFever’s bedste alternativer og for at gøre det har du brug for en VPN. Et virtuelt privat netværk er en sikker metode til at sende og modtage beskeder over internettet. Den forbinder din enhed til en af ​​dens servere og giver dig serverens IP-adresse. Som et resultat bliver du berettiget til at få adgang til indholdet, der findes i det land, hvor den server, du har oprettet forbindelse til, er baseret på. Sådan kan du se de bedste DramaFever-alternativer ved hjælp af en VPN:

 1. Tilmeld dig en VPN-tjenesteudbyder
 2. Download og installer VPN-applikationen på din pc, Mac, Android, iOS-enhed.
 3. Start VPN-applikationen, og log ind med din VPN-konto.
 4. Forbind nu til en koreansk server.
 5. Endelig skal du besøge tjenesternes websteder.
 6. Stream koreansk indhold, som du vil.

For at streame DramaFever-alternativer, har du brug for en pålidelig tjenesteudbyder som ExpressVPN. Det er en af ​​de bedste, du kan vælge, for det lover sikre forbindelser og leverer fremragende præstationer. Desuden anvender ExpressVPN hårde krypteringsprotokoller til at opretholde og beskytte brugernes privatliv og sikkerhed. For mere information om andre tjenesteudbydere, se tabellen herunder.

Om DramaFever

DramaFever tilbød en annoncefri premiumindstilling, der startede på $ 4,99 på månedsbasis med et sortiment på over 13.000 episoder fra 60 indholdspartnere i 12 lande. Tjenestens programmering består hovedsageligt af K-dramaer, andre asiatiske tv-shows og film og latinamerikanske telenovelas. Det har også været tilgængeligt at se på et gratis, annonceret understøttet grundlag. Tjenestens indhold blev oversat til engelsk, spansk og portugisisk og tilgængeligt online, mobile og tilsluttet tv-enheder.

Bedste DramaFever-alternativer – endelige tanker

Mens det er foruroligende at miste en underholdende service som DramaFever, er vi glade for, at vi har andre lige så underholdende tjenester til at udfylde nogle store sko. Heldigvis har vi en VPN, der giver os adgang til disse tjenester i første omgang. Så hvilket DramaFever-alternativ foretrækker du? Fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map