De bedste apps til Apple TV, som du bare har brug for lige nu

Apple TV har invaderet stuer siden lanceringen, og vi forstår svært at det kan være at vide, hvor man kan komme i gang med Apple TV’s App Store. Derfor har vi valgt nogle af vores favoritter, som du kan prøve. Her er nogle af de bedste apps til Apple TV.


Bedste apps til Apple TV

Bedste apps til Apple TV

Bedste apps til Apple TV – opsummeret

Her er en kort oversigt over de bedste apps til Apple TV. De apps og kanaler, vi har anført nedenfor, dækker en bred vifte af smag. Du kan bruge dem til at se film, tv-shows, live-kanaler, de seneste nyheder og endda lytte til dine yndlingssange.

 1. Netflix
 2. Hulu
 3. Amazon Prime Video
 4. Youtube
 5. BCC iPlayer
 6. TV-afspiller
 7. Pluto TV
 8. Reuters TV
 9. FuboTV
 10. Vimeo

Bedste apps til Apple TV

Selvom Apple TV er den bedste mediestreamingsenhed derude, er streaming af film og shows ikke det eneste, du kan komme ud af det. Faktisk kan du lytte til podcasts, se nyhederne, følge med i store sportsbegivenheder og så meget mere. Her er nogle af de bedste apps, du skal have på din Apple TV.

Netflix

Dette er måske den første app, som nogen downloader på en streaming-enhed. Netflix simpelthen er et must-have. Det er verdens førende internetunderholdningstjeneste; et sted, hvor du kan se dine foretrukne tv-shows og film. Med denne streamingtjeneste får du udforske Netflix ‘massive bibliotek i vidunderlige 4K, ligesom Netflix originale Stranger Things.

Hulu (US)

Hulu er et amerikansk underholdningsfirma, der leverer over-the-top medietjenester. Det er det perfekte sted at se det nyeste tv en dag efter, at det udsendes. Med et Hulu-abonnement kan du se hele sæsoner og aktuelle løbende episoder med hitshows som This is Us, Empire, Power, Black-ish, Brooklyn Nine-Nine og så meget mere.

Amazon Prime Video

Amazon havde ikke en app til Apple TV, og mange fans var oprørte over ikke at kunne abonnere på en af ​​de bedste streamingtjenester derude. Det var dog tidligere, da du nu kan få adgang til Prime Video fra dit Apple TV. Denne service tilbyder 4K-streaming, så gør dig klar til at se dit yndlingsindhold på den bedst mulige måde.

Youtube

Youtube er din bedste mulighed for at få internet-tv i stedet for kabel og satellit. For $ 40 om måneden får du over 40 kanaler. Den bedste funktion ved YouTube TV er ubegrænset cloud DVR. Plus, vil YouTube automatisk downloade og gemme episoder af dine foretrukne shows, så du kan se dem engang senere.

BBC iPlayer (UK)

BBCs iPlayer -app blev kun tilgængelig på 4. generation af Apple TV’er, hvor de kom sammen med de andre streaming set-top-bokse som Roku, Google Chromecast og Amazons Fire TV. BBC iPlayer bringer dig de nyeste og tv-serier og kassesæt fra BBC. Med denne app kan du se live, on-demand eller downloade for at fjerne dig.

TV-afspiller (UK)

TVPlayer giver dig mulighed for gratis at se over 60 live tv-kanaler på din iPhone, iPad og AppleTV. Du kan prøve TVPlayer Plus for at få adgang til over 35 premiumkanaler. Med dette abonnement får du se MTV, E !, Comedy Central, Universal, Syfy, Discovery, Lifetime HD, Comedy Central Extra, TLC, History HD, Investigation Discovery.

Pluto TV (USA)

Med dette abonnement får du gratis tv og film på din iPhone, iPad og Apple TV gratis. Pluto TV har over 100 live-kanaler og 1000 film fra de største navne som NBC, CBS, Bloomberg, Paramount og Warner Brothers. Du kan også få eksklusive kanaler som Pro Wrestling Channel, Anime All Day, Food TV og den nyeste live college sportskanal.

Reuters TV

Reuters TV stiller sine brugere et simpelt spørgsmål: “Hvor lang tid har du til at se nyhederne?” Alt hvad du skal gøre er at besvare det spørgsmål, og appen tilpasser et nyhedsprogram specielt til dig. Det vil være pakket med al den information og analyse, du har brug for at vide på det tidspunkt, du valgte.

FuboTV (US)

Se alle dine yndlingssport for de mindst penge med fuboTV. Få over 75 kanaler med fulde live-spil fra alle de bedste ligaer. Få NFL, MLB, NBA, NHL, college fodbold, europæisk og MLS fodbold med mere. Plus, se anerkendte tv-serier, live nyheder og prisvindende film.

Vimeo

Med Vimeo får du opdage fantastiske videoer og uploade dine egne i den bedst mulige kvalitet. Følg verdens bedste skabere, og fyld dit feed med fantastiske ting dagligt i 4K Ultra HD.

Sådan ser du Apple TV-apps ved hjælp af en VPN

De fleste af de tjenester, vi har nævnt ovenfor, er geobegrænset. Synes godt om BBC iPlayer og Hulu er begrænset til henholdsvis britisk og amerikansk seerskab. Uanset hvad betyder det ikke, at du ikke har adgang til nogen af ​​dem, hvis du ikke er i hverken Det Forenede Kongerige eller USA. Alt hvad du skal gøre er at omgå begrænsningerne, der er pålagt disse apps, og så kan du bruge dem alt, hvad du ønsker, så længe du vil. For at gøre det skal du abonnere på en VPN-tjenesteudbyder.

Et virtuelt privat netværk er en software, der opretter en digital tunnel, gennem hvilken din enhed får adgang til Internettet. VPN omdirigerer din forbindelse via en udpeget server i det land, du vælger, og giver dig et niveau af online privatliv og sikkerhed. Som et resultat erstattes din IP af serverens placering i det land, du har oprettet forbindelse til. Derfor vil du kunne få adgang til alt indhold, der er baseret i dette land. Mere om en VPN-fordel her.

 • Fjern blokering af geobegrænset indhold: En VPN omgår geo-begrænsninger og giver dig adgang til blokeret indhold.
 • Omgå ISP Throttling: En VPN forhindrer din internetudbyder i at throttle din forbindelse.
 • Undgå Blackout-begrænsninger: En VPN skjuler din rigtige placering og gør dig anonym online.
 • VPN-applikationer: VPN’er tilbyder brugervenlige apps, der er kompatible med alle platforme som pc, Mac, Android, iOS og FireStick.
 • Ultimate Privacy: En VPN krypterer dine data og beskytter dem mod nysgerrige øjne, overvågning og tredjepart.

ExpressVPN er uden tvivl en af ​​de bedste og mest sikre tjenester derude. Denne udbyder er et must-try! Selvom det er dyrt, er det hver øre værd. Det giver dig ultimativ sikkerhed og anonymiserer din identitet, så du kan surfe på internettet frit og uden begrænsninger.

Bedste apps til Apple TV – endelige tanker

Fra apps, der bringer dig online underholdning til dem, der lader dig binge på film og tv-shows, dette er de bedste Apple TV-apps, du muligvis kunne have. Denne liste er alt hvad du har brug for for at gøre din Apple TV til en alt-i-en underholdningsenhed. Fortæl os dine valg i kommentarafsnittet nedenfor. For mere information, se vores anmeldelse på bedste VPN til Apple TV.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me