De mest sikre messaging-apps hele tiden

Hvad er de mest sikre messaging-apps til privat sms? Antallet af gange, vi hører om personlige beskeder og e-mails, der bliver hacket, er nu på et hele tiden højt takket være den unødige appetit, som skrupelløse hackere nu har for brugernes private oplysninger. Uanset om disse hackere handler uafhængigt eller ud fra statlig sponsorering, er mekanismerne, de bruger for at få adgang til folks private korrespondance, stadig mere avancerede. Dette opfordrer til, at brugerne skal være under opmærksomhed og vedtage sikkerhedsforanstaltninger, der giver dem mulighed for at beskytte deres private data.


De mest sikre messaging-apps fra 2017

De mest sikre messaging-apps

En af måderne, som en bruger kan være i stand til at gøre dette på, er ved at sikre, at den messaging-app, de bruger til at kommunikere, indeholder et vist niveau af kryptering; sådan at deres private beskeder ikke er modtagelige for at falde i de forkerte hænder.

Du spekulerer sikkert på, hvilke produkter skal du bruge til at forbedre dit privatliv? Lad os lave en oversigt over de mest populære forbrugermeddelelsestjenester for at give dig en idé om det beskyttelsesniveau, du burde forvente.

Hvor privat er din meddelelsesapp?

Hvad du skal huske her er, om din meddelelsestjeneste er “Ende til ende krypteret”. Dette er den slags kryptering, hvor din tjenesteudbyder ikke virkelig gemmer kopier af de meddelelser, du sender på deres servere. Det forhindrer indberetning af meddelelser fra retshåndhævende myndigheder eller endda annoncører. Det, du sender, kan kun læses på afsenderens og modtagerens enheder.

Hvilke messaging-apps tilbyder ende-til-ende-kryptering?

Hvilke messaging-apps tilbyder ende-til-ende-kryptering?

Populære messaging-apps og ende-til-ende-kryptering

Her er nogle af de mest anvendte apps / tjenester, og hvad de har at tilbyde med hensyn til privatliv.

  1. Messenger: Som Facebooks svar på WhatsApp giver Messenger dig mulighed for at tænde ende-til-ende-kryptering ved at specificere, at de meddelelser, du skriver, sendes i “hemmelighed”. Det aktiveres dog ikke som standard.
  2. iMessage: Den enormt populære iPhone-messaging-service tilbyder kun ende-til-ende-kryptering, når både afsender og modtager er iPhone-brugere. Tekster, du sender til Android-brugere, er ikke rigtig krypterede. Husk også, at hvis du bruger iCloud til at sikkerhedskopiere dine oplysninger, gemmes de meddelelser, du sender, på Apple-servere. Sluk for denne indstilling for at sende dine meddelelser sporløst.
  3. Skype: Når det kommer til meddelelser, er Skype et af de ældste navne der findes. Med hensyn til privatliv tilbyder Skype ikke ende-til-ende-kryptering.
  4. snapchat: Denne messaging-apps popularitet har skyrocket i de sidste par år. Desværre tilbyder Snapchat ikke ende-til-ende-kryptering.
  5. Hangouts: Googles velkendte videochat og messaging-tjeneste er kendt for kun at slette beskeder fra din historie gennem funktionen “off-the-record”, men de forbliver stadig på virksomhedens servere.
  6. Signal: Med høje henstillinger fra venstre, højre og centrum er brugen af ​​denne app vokset støt lige siden Donald Trump blev præsident. Det er kendt, at Edward Snowden sammen med andre eksperter har talt med ros for denne app, måske fordi kildekoden er open source og kan undersøges for ethvert sikkerhedsløjfe af stort set alle med en god programmeringsbaggrund.
  7. Telegram: Telegram er også meget populær i USA og tilbyder dig en funktion, der giver dig mulighed for at aktivere kryptering fra ende til ende gennem “hemmelige chats”. Det er dog ikke slået til som standard.
  8. Betro: Sandsynligvis ikke verdens mest populære messaging-app. Imidlertid, Virksomhedens websted angiver klart, at deres app tilbyder ende-til-ende-kryptering som standard.
  9. Whatsapp: Gutterne på WhatsApp skiftede virkelig deres spil efter overtagelsen af ​​Facebook, da før bød de ikke rigtig ende-til-ende-meddelelseskryptering, som de gør nu.
  10. Tekstbeskeder: Almindelige tekstmeddelelser kan normalt antages til behandling af domstolen, og for at bruges sådan, betyder det, at de ikke rigtig er krypteret.

VPN – Et ekstra lag med privatliv

Hvis du vil sikre dig, at ingen tæpper efter din meddelelser, anbefaler vi dig stærkt at bruge en VPN. Et virtuelt privat netværk, bedre kendt som VPN, giver dig dybest set mulighed for at kryptere al din trafik. Dette inkluderer også dine beskeder. Her er en liste over de bedste VPN-tjenester til sikker onlinemeddelelse. Du kan også læse vores omfattende VPN-gennemgangsvejledning her.

Afsluttende tanker om, hvorfor du skal sikre dine private meddelelser

At vide, at ingen er i stand til at opfange de private meddelelser, som du sender via e-mail eller tekst, bringer et element af sikkerhed, som du kun kan værdsætte, hvis du har haft en oplevelse, hvor dine private oplysninger blev stjålet. Det kunne have været af hackere eller kreditkort-svindlere. Vigtigst af alt kunne det have været forhindret. Alt hvad du behøver er at tage den krævede mængde handling. Tag skridt og beskyt dine data. Den skade, der kan gøres, hvis du ikke i nogle tilfælde kan betragtes som irreversibel. Husk, at hvis du virkelig sætter pris på dit privatliv, er det altid bedst at oprette forbindelse til en VPN-server. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me