Er Torrenting lovligt og sikkert at bruge?

Er torrenting lovlig i USA, UK, Canada, Tyskland, Frankrig, Australien, og resten af ​​verden? Man spørger, hvorfor skulle man torrent og risikere og gennemgå de følgende problemer? Måske fordi adgang til den digitale verden gratis og med en lav mulighed for at blive fanget er en hjertevarmende invitation i sig selv. 


Er Torrenting lovligt og sikkert at bruge?

Er Torrenting lovligt og sikkert at bruge?

Internetbrugere ville være tåbeligt at ikke drage fordel af en sådan mulighed. I nogle lande som Det Forenede Kongerige, Tyskland og Japan bødes downloading af ulovligt indhold, mens det i lande som Schweiz, Spanien og Polen overses. Kan du torrent uden at blive fanget? Er torrenting endda lovlig?

Det er virkelig ikke vigtigt, fordi vi er her for at fortælle dig, at du kan slippe af sted med torrenting, uanset hvor du er i verden. Du kan undgå alvorlige juridiske forstyrrelser og torrent væk med VPN’er, der er kompatible med Mac, PC, Android, iOS, iPhones og iPads. I guiden nedenfor vil vi dække de forskellige aspekter af torrenting. Er Torrenting ulovligt? Hvad sker der, når du bliver fanget med at torrente ophavsretligt beskyttet materiale? 

Hvad er Torrenting?

Torrenting er deling af filer ved hjælp af en Torrent-software. Det er en protokol, der understøtter deling af peer to peer-fil. Så dybest set er det en måde at downloade data og distribuere data / elektroniske filer over internettet. I stedet for at downloade en fil fra en enkelt kildeserver, kan torrentbrugere downloade små bits af den fil, de ønsker, fra de forskellige computere, der er tilsluttet den Torrent-software, de bruger.

Hvorfor Torrent?

Godt, bortset fra den populære årsag til det, der giver folk mulighed for at se film eller lytte til musik gratis, torrent folk for at undgå tekniske problemer som hastighed og båndbredde.

Er Torrenting ulovlig?

Før vi går videre, er spørgsmålet om torrenting lovligt eller ej sandsynligvis din største bekymring. Så vi er her for at fortælle dig, at torrenting er teknisk lovligt, indtil der er tale om ophavsretligt beskyttet materiale, først det er det ikke længere. Hentning af copyright og film med sange, der bruger Torrent, er ridsende og kan føre til alvorlige konsekvenser.

Hvordan fungerer Torrenting?

Download af en tung fil kan være internetbrugernes værste mareridt, men det ophørte med at være et problem, da Torrenting kom ind i billedet. Hvad Torrenting gør er at gøre det lettere at downloade filer, der kræver høj båndbredde og hastighed. Det nedbryder filen og distribuerer den forskellige steder for i sidste ende at sammenstille dem igen, når filen er hentet.

Såning og igling, det er sådan, at Torrenting fungerer. På grund af det faktum, at hele Torrenting-processen er baseret på fildeling, er en torrentbruger berettiget til frø og leech. Dette betyder, at ligesom du kan downloade en fil fra andre, er du sandsynligvis i stand til at uploade en, som andre også kan tage. Filen, du lavede (downloadet) kom fra en sverm af forskellige kilder, og din fil bliver podet (sendt) til andre Torrent-brugere. Midt i fildelingsprocessen er klientsoftwaren, der administrerer brugernes forbindelser til seed- og leech-filer.

Hvordan ville du blive fanget torrent?

Tro det eller ej, der er virksomheder, der overvåger / beskytter ophavsretligt beskyttet materiale, og de går under navnet “Copyright Trolls”. IP-adresserne for disse torrenting er synlige og detekterbare for dem, der bruger en Torrenting-klientsoftware. Alt det, Internetudbydere og copyright-trold skal gøre, er at overvåge aktiviteten for dem, der downloader eller uploader materiale gennem deres IP-adresser.

Hvad sker der, hvis du bliver fanget?

Slap af. Chancerne for, at du går til retten for torrenting er slanke, men du ønsker, at sager blev behandlet ved retten, når du opdager de skandaløse bøder ved krænkelse af ophavsret. Hvorvidt sanktioner udstedes varierer afhængigt af landets love og det materiale, der er adgang til.

Internetudbyderen sender dig et brev, der kræver, at du stopper dine torrenting-aktiviteter. Din forbindelseshastighed vil lide som en konsekvens af din ugunstige praksis. I ekstreme tilfælde udsætter andre lande en fængselsstraf på tre og utroligt store bøder.

Tips til forspændingssikkerhed

Her er nogle nemme at følge retningslinjer, du kan implementere for at forblive på den sikre side, når du torrenser.

 • Vælg din Torrent-software med omhu.
 • Hold dig væk fra at stramme de nyeste udgivelser.
 • Brug en VPN til torrenting.
 • Vælg en velrenommeret VPN.
 • Brug et antivirusprodukt.

VPN Torrenting

Brugere skal beskytte deres identitet ved hjælp af en VPN, når de torrent. Brug af VPN (Virtual Private Network) tilføjer ikke kun et lag anonymitet til dine netværks- og torrentepraksis, men skjuler også din placering, hvor torrenting muligvis er uautoriseret. En VPN ændrer din IP-adresse ved at omdirigere al din internettrafik gennem en server på et sted, du vælger. En VPN krypterer alle data på måder ISP’er eller copyright-trold ikke kan spore dine online aktiviteter. Sådan bruger du en VPN til at torrent sikkert:

 1. Tilmeld dig en VPN-tjenesteudbyder.
 2. Klik på linket for at downloade VPN-softwaren.
 3. Installer VPN-softwaren.
 4. Opret forbindelse til en af ​​serverne i et andet land.
 5. Nu, hvor du gennemser ved hjælp af en anden IP-adresse, er der ingen måde, at internetudbydere eller copyright-trold vil vide, hvad du laver.  

Valg af VPN

Den VPN, du vælger, skal:

 • Hold ikke logfiler over brugernes internettrafik
 • Kør med høje hastigheder
 • Har servere i lande, hvor opbevaringslove ikke finder anvendelse

Bedste VPN til Torrenting

Vi har allerede offentliggjort en dybdegående gennemgang af de bedste VPN-tjenesteudbydere, du kan bruge til at downloade torrentfiler anonymt. Nedenfor kan du finde en liste over de bedste VPN’er til Torrenting fra 2018.

ExpressVPN

Dette er en af ​​de populære VPN-tjenester, du helt sikkert kan bruge til Torrenting og generel internetbrug. Det tilbyder meget sikker 256-bit AES-kryptering. Det faktum, at det har servere i 78 lande, fungerer også til fordel for dette (sandsynligvis ikke Nordkorea, hvornår vil nogen gøre noget ved dette land?). ExpressVPN har bred OS- og enhedssupport. Det er også ideelt, hvis du ikke er meget interesseret i softwareindstilling, men vil bruge torrenter anonymt. Prikken over i’et er, at den ikke har nogen logg af brugerdata. Den anvendte standardprotokol er OpenVPN, men du kan også bruge L2TP og SSTP. Alle dens servere understøtter P2P.

NordVPN

Med base i Panama er NordVPN også ideel til tunge torrent- og P2P-servicebrugere. Det leveres også med sikkerhed for nul logging, og der er 256-bit AES-kryptering. NordVPN tilbyder også en dobbelt VPN-funktion. Hastigheden er generelt god, men kan variere til tider. Du kan også benytte DNS-lækagesikring og delt IP-adresse. Den ubegrænsede båndbredde gør kun aftalen sødere.

IPVanish

Hvis du bruger torrent og har brug for at få adgang til webservere fra forskellige steder, er det klogt at vælge en VPN-tjeneste som IPVanish. Det kommer også minus problemer med datalogning. Der er 256-bit kryptering og support til protokoller som L2TP og OpenVPN. IPVanish tilbyder delte IP-adresser og båndbredde er ubegrænset.

Er Torrenting ulovligt – Torrent klokt

Selv med de flere risici, der følger med torrenting, synes brugerne stadig, at det er værd at skudt. De tror næppe, at download af en enkelt fil ville sætte dem i svære belastninger, selv ikke med den viden om download af ophavsretligt beskyttet materiale er et stort nej i henhold til loven.

Man kan heldigvis slappe af og slippe af med torrenting afhængigt af det land, han / hun bor i, og selvfølgelig de sikkerhedsforanstaltninger, han / hun har truffet for at undgå run-ins med myndigheden. Det faktum, at torrenting ikke er ulovligt til at begynde med, åbnede døren for mange brugere til at udnytte den. Smarte brugere vil torrent væk fra ophavsretligt beskyttet materiale, men kyndige brugere vil torrent ophavsretligt beskyttet materiale ved hjælp af VPN’er.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me