Forskellige in-app-købssvindel i Apples App Store

Apple er almindeligt i disse dage. Mærket, det er. Syv ud af ti personer bruger en Macbook, og endnu flere er tilsluttet deres iPhone. Der er desuden åbenlyse fordele ved en avanceret gadget. Du får bære verden med dig, ser Netflix, streamer musik eller læser bøger (Taylor Caldwells Dear and Glorious Physician er fantastisk, og så er enhver James Michener-bog, Lee Child og nogle John Grisham også) på farten.


Du får læse og sende e-mails uden at have brug for din pc og downloade seje apps, der giver sjov, information og forbindelse.

Når det kommer til apps, er der millioner at vælge imellem. Apple App Store har masser af gratis og betalte apps, der er nyttige, men der er også fidus-apps, der kan dræne dine penge, inficere din enhed eller begge dele. Det er ofte vanskeligt at skelne mellem virkelige og falske apps. Hackere bruger brugernes opmærksomhed for at snyde dem om deres penge, personlige oplysninger eller sikkerhed.

Forskellige in-app-købssvindel i Apples App Store

Forskellige in-app-købssvindel i Apples App Store

Scams til køb i appen

Teknologisk lethed kommer til en pris, og købssvindel i appen reflekterer bare den virkelighed. Der er hackere overalt i disse dage, som venter på at angribe dig, mens du bruger kaffebarens WiFi-hotspot, streamer musik eller downloader apps. Oftest indser ofrene ikke, at de er blevet angrebet, før de finder deres penge forsvundet eller deres virusvirusinficeret.

Apples købssvindel i appen stiger, med flere mennesker, der hver dag går ud for truslen. Dette sker, når du køber en app, der ikke findes og ender med at miste dine penge, eller når du foretager køb i appen som abonnementsfornyelse for at indse, at dine penge er væk, men abonnementet ikke fornyet.

App-svindel er normalt et angreb fra midten af ​​midten, hvilket betyder, at de oplysninger, du sender, ikke går til Apple, men til hacker, der har placeret sig mellem dig og Apple.

Der er mange apps i Apple App Store, der er falske. Nogle af disse kan stjæle dine personlige oplysninger eller inficere din enhed eller dræne dine penge. I nogle tilfælde findes appen muligvis ikke engang, så de penge, du foretager køb med, går til hackerens lomme.

I en populær artikel forklarer forfatteren, hvordan han fandt ud af, hvordan svindlere tjener penge ved hjælp af falske apps. Hvis du bemærker, er priserne på apps ikke ublu. Men på samme tid hævder Apple, at de har betalt over 70 milliarder dollars til appudviklere. Hvor går disse penge?

Det er enkelt: At falske appudviklere. At sælge din app på iOS-platformen kræver kun 30 procent provision til Apple. Så hvis en falsk app, der snyder millioner af deres penge, samler mere end $ 80.000 hver måned, er det ikke overraskende, hvorfor det ender med at være 70 milliarder dollars om året.

Hackere snyder brugere, og de snyder også Apple selv og skader virksomhedens omdømme og kundepolitik. Med falske apps, der fylder App Store, er det på tide, at Apple gjorde noget ved det. 

Relaterede: Bedste VPN til iPhone og iPad afsløret

Er Apple skylden?

Der er millioner af mennesker, der foretager køb på iTunes hver dag, hvad enten det gælder bøger eller film eller apps. Hacking bruger normalt DNS-kapring til at stjæle information og placere sig mellem brugeren og Apple. Forfalskede sikkerhedscertifikater bruges til at hacke ind i Apples SSL-forbindelse til at stjæle oplysninger fra brugere. Selvom Apple ikke kan bebrejdes, hvis nogen bruger falske sikkerhedscertifikater til at hacke ind i deres system, er der en række ting, de er ansvarlige for.

Den største tabbe af Apple er enkelheden i købskvitteringer i appen. De kan let duplikeres for at narre brugere, at de har foretaget et ægte køb. Den anden måde, hvorpå Apple gør det nemt for hackere at tjene penge på at sælge falske apps, er ved at tillade søgeannoncer uden et ordentligt godkendelsessystem. Annoncer, der vises i app-butikken, manipuleres til at vise apps, der er falske. Ved hjælp af denne enkle metode tjener falske appudviklere tusinder af dollars. Den værste del? Der er ingen måde at spore dem på.

Sådan forbliver du sikker?

Da teknologi medfører forskellige farer, skal brugerne være mere forsigtige og omhyggelige med køb i appen. Nogle af måderne til at genkende falske apps er som følger:

  • Tjek anmeldelserne i App Store. En rigtig app har normalt tusinder af anmeldelser, mens en falsk app ikke har nogen.
  • Kontroller for stavefejl eller grammatiske fejl. Dårlig engelsk, underlig brug af ord, forkert bogstavværk og tegnsætning indikerer, at appen er falsk.
  • Kontroller den offentliggjorte dato. Rigtige apps har ikke en ‘offentliggjort’ -dato. De har en ‘opdateret’ dato. Hvis appen viser den dato, der er offentliggjort den, betyder det, at den er en falsk app.
  • Giver appen løfter eller påstande, der er for gode til at være sandt? Så er de sandsynligvis. Gå ikke for tilbud eller løfter, der lyder utroligt. Falske appudviklere prøver kun at snyde dig.
  • Når du downloader et bestemt websteds app, er det bedst at gå til webstedet og følge linket “få vores app”. Dette fører dig til den rigtige app.

Køb af svindel i appen i App Store – Konklusion

Apps leverer sjov, underholdning og nyttig information. At være forsigtig, mens du foretager køb i appen, vil holde dig sikker, mens du maksimerer din glæde.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me