Gratis VPN vs Betalt VPN – Hvad er forskellen

Gratis VPN vs Betalt VPN. Hvad er forskellen? I så meget som at få ting gratis kan være lige så spændende, er vi sandsynligvis alle enige om, at alt med god værdi sandsynligvis kommer til en god regning. Den samme sag gælder, når du sammenligner gratis VPN-tjenester med dem, du betaler for. Den største ulempe, der følger med at få en gratis VPN-tjeneste, er, at din sikkerhed aldrig virkelig er 100% garanteret i det lange løb. Tænk over det; For at en netværkstjeneste skal fungere, skal der betales regninger, og hvis du ikke skiller dig ud med nogen af ​​dine dollars, så dine browservaner er et værdifuldt aktiv, der kan omdannes til en indtægtskilde. Sådanne tjenesteudbydere handler med dine oplysninger til tredjepart mod et gebyr, og på den måde bliver dit databeskyttelse kompromitteret. Dette strider helt mod logikken bag en VPN-tjeneste, men virkeligheden er, at det sker.


Gratis VPN vs Betalt VPN - Hvad er forskellen

Gratis VPN vs Betalt VPN – Hvad er forskellen

Gratis VPN vs Betalt VPN – Nedbruddet

Når du overvejer hvilken type VPN-udbyder, du abonnerer på til dine personlige behov, skal følgende tænkes:

  1. Tilbudte protokoller
  2. Kundeservice
  3. Tilslutningshastighed
  4. Fortrolighedspolitik
  5. Servervalg
  6. Båndbreddehætter

Tilbudte protokoller

Med gratis VPN’er får du sandsynligvis PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol); en der i det mindste er i stand til at maskere din IP-adresse, men som er sikker på at være fyldt med sikkerhedsrisici. Dette skal være grund nok til, at brugerne kan undgå PPTP-protokollen.

På den anden side vil en pålidelig og betalt for VPN-udbyder tilbyde en række protokoller som IPSec, L2TP, IKEv2 og selvfølgelig OpenVPN. Disse protokoller giver brugerne mulighed for at tilpasse deres VPN-forbindelse og få det bedste ud af de tilgængelige indstillinger.

Kundeservice

Et kvalificeret og veluddannet kundeplejeteam, der er tilgængeligt 24/7 koster et godt beløb at sammensætte. Du kan kun forvente en sådan fra en betalt VPN-udbyder, og deres kunder ville være de eneste, der gør alt dette muligt.

En veletableret udbyder som ExpressVPN har for eksempel et klar team til at hjælpe deres kunder, når der opstår et problem. Du vil være sikker på at få hjælp selv på en helligdag, hvor du kunne forvente, at ingen ville arbejde.

Tilslutningshastighed

Gratis ting er bundet til at skabe megen opmærksomhed og tiltrække en stor skare. Hvis en gratis VPN-service er populær nok til at få et godt antal mennesker til at prøve det, kan deres servere muligvis give efter under alt dette pres.

Hvis ikke, burde brugerne afstive sig selv for utidig afbrydelse af og til; noget, du ikke kunne lide at opleve, når du streamer noget som en live-udsendelse.

Betalte VPN-udbydere gør det til deres prioritet at sikre, uanset hvor stor trafikken er, den infrastruktur, de har på plads, er velegnet til at støtte den. Hvis ikke, gør de betalende kunder det muligt for dem at tilføje mere og øge deres servicekvalitet.

Fortrolighedspolitik

Som nævnt i begyndelsen sælger de fleste gratis VPN-udbydere dine datainfo for at forblive flydende. De undgår også at give klare udsagn om, hvordan de agter at holde dine data ‘private’. Dette gør tillid til dem med dine detaljer til en meget risikabel affære.

Betalte VPN-udbydere gør det imidlertid meget klart, om de vil føre en oversigt over din browserhistorik eller ej. De, der sandsynligvis gør det som et beskyttelseslag for deres virksomheder. Dem, der ikke, som f.eks. IPVanish, forbliver trofaste løftet om at holde dine personlige data eksklusivt for dig.

Servervalg

Jo mere antallet af serverplaceringer en VPN-service har, jo mindre overfyldt vil hver af disse servere være med hensyn til trafik. Betalte VPN’er har meget flere placeringer sammenlignet med gratis.

Med erfaring finder du ud af, at der er nogle POP’er, der kun er tilgængelige for betalte VPN-abonnenter. Denne kendsgerning bliver mest synlig, når du streamer indhold gennem et medium som Netflix, men gennem VPN. Brugere, der håber kun at sikre amerikansk indhold, ville let kunne gøre det, da der er et godt antal gratis VPN-servere i USA. De, der bor i andre områder som Det Forenede Kongerige eller Australien, hvor det er lidt dyrere at oprette servere, kan måske finde sig selv i et lidt problem.

Båndbreddehætter

Sandheden er, at de fleste, hvis ikke alle gratis VPN-tjenester, har en båndbredde. Det betyder, at du kun kan downloade en bestemt, normalt minimum, datamængde, medmindre du opgraderer dit abonnement. Derfor udtrykket freemium VPN. Nogle gratis VPN-tjenester indstiller også grænser for, hvor mange gange du har lov til at skifte VPN-serverplaceringer pr. Dag. Du vil ikke møde nogen af ​​disse problemer med premium VPN-tjenesteudbydere.

Bedste VPN-tjenesteudbydere

Du kan få et VPN-abonnement for så lidt som $ 5 om måneden. Pakken inkluderer adgang til premium VPN-servere, ubegrænset båndbredde, pålidelige VPN-apps, 24/7 support og en pengene-tilbage-garanti, der normalt strækker sig op til 30 dage. De fordele, du høster, er hver ende værd til sidst. Her er vores bedste VPN-tjenester fra 2017.

Gratis VPN vs Betalt VPN – Dit privatliv er værd at betale for

Hyppige internetbrugere, der er afhængige af internettet for at udføre følsomme opgaver, skal være opmærksomme på, at gratis VPN’er simpelthen ikke er i stand til at følge med det niveau af pålidelighed, sikkerhed eller hastighed, som betalt for tjenester har at tilbyde. Hold dine data sikre ved at tilmelde dig en VPN-tjeneste, der sætter dine personlige behov foran og i centrum, og giver den hjælp, du har brug for for at få mest muligt ud af deres service.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me