Hackere kan ikke lide det, når du bruger VPN

Cyberkriminelle angriber virksomheder og enkeltpersoner dagligt. Uanset om det er et phishing-angreb eller en ransomware – eller det kan være en virus, der bare skaber ødelæggelse – der er flere måder, hvorpå cyberkriminelle kan forstyrre dit online liv. Og mens hackere kan angribe næsten enhver, er deres mål generelt sårbare personer med ringe eller ingen information om online sikkerhed.


Hackere kan ikke lide det, når du bruger en VPN

Hackere kan ikke lide det, når du bruger en VPN

Hvordan hackere kompromitterer din sikkerhed online

Sikkerhedsbevidste mennesker bruger generelt løgnetværk til gennemsyn og VPN’er for all-rounded safety. Og hackere ønsker at undgå sådanne personer, fordi velinformerede mennesker er mindre tilbøjelige til at falde for deres svindel. Her er nogle svindel, som hackere muligvis trækker for at hente dine data.

Hacking via Wi-Fi

Gratis Wi-Fi i nærheden af ​​lufthavne eller restauranter kan muligvis indstilles af hackere. Det er let at konfigurere et hotspot og derefter overvåge det for at læse den indgående og udgående trafik. Når du opretter forbindelse til et offentligt netværk, kan alle dine brugernavne og adgangskoder ses af de mennesker, der har oprettet det. Hvis du befinder dig i en lufthavn, og du ser en Wi-Fi-forbindelse med “lufthavn” i dens navn, antager du sandsynligvis, at det er lufthavnens officielle Wi-Fi og opretter forbindelse til den.

Hackere hader VPN’er. Hvis du opretter forbindelse til honeypot Wi-Fi, bliver dine data stjålet, medmindre du er tilsluttet en VPN. En VPN krypterer alle dine data, så når du opretter forbindelse, skal du først starte VPN og derefter gennemse andre websteder.

Når du er tilsluttet VPN og får adgang til en fælde Wi-Fi, bruger du hackerens internet, men lader dem ikke få adgang til dine private oplysninger. Så i stedet for at hackeren drager fordel af dig, drager du fordel af hackeren. Dette er grunden til at hackere ikke kan lide smartphones og andre enheder med VPN på dem og undgå dem for enhver pris.

Mand i midten angreb

Hvis en hacker snupper på dit netværk gennem et MITM-angreb, vil de være i stand til at læse al den indkommende og udgående trafik. De vil også være i stand til at ændre datapakkerne. En hacker med moderat viden om smartphones kan let angribe et intetanende offer. Hvis du bruger en VPN, er du dog sikker mod sådanne angreb. En VPN krypterer dine data, så uanset hvilken pakke hacker vil modtage, vil være krypteret og ikke læses.

Da hackere ikke er i stand til at læse datapakkerne, hader de det, når deres ofre bruger VPN’er. Hvis en hacker får at vide, at deres planlagte offer bruger en VPN, vil de gerne finde et andet offer. Det er næsten umuligt at knække en datapakke, der bruger 256-bit kryptering.

ransomware

Mens mange mennesker er opmærksomme på snooping-svindel, er de stort set stadig uvidende om ransomware. En ransomware fungerer ved at låse dine filer og apps og bede dig om at foretage en betaling (i cryptocurrency, så det ikke kan spores tilbage til dem). Det er løsepenge, du betaler for at få dine filer tilbage. Dette er en nem måde for hackere at tjene penge.

Cyberkriminelle får adgang til din enhed, når du får adgang til internettet på et offentligt netværk. På denne måde er hackere i stand til at installere deres filer på dit system. Efter et bestemt tidspunkt fungerer disse filer og låser hele systemet. Selvom det ikke anbefales at betale løsepenge, ønsker mange mennesker at få tilbage deres dyrebare filer og ende med at betale, hvad hackerne kræver. Og problemet er, at selv hvis du betaler løsepenge, er der ingen garanti for, at du får filerne tilbage.

Sådan sikres din enhed mod hackere

Der er to hovedprogrammer eller apps, du kan bruge til at øge din enheds sikkerhed og gøre det sværere for hackere at få adgang til dine følsomme data.

  1. Brug antivirus-software: Opsæt antivirus-software på din computer eller smartphone. Antivirusprogrammer som Avast og AVG er den første forsvarslinje mod forskellige onlinetrusler, såsom virus, malware og ransomware.
  2. Brug VPN:  Det rådes altid at oprette forbindelse til en VPN-server, når du går online. Dette giver dig mulighed for at kryptere al din Internet-trafik. Derfor forhindrer potentielle snoops i at aflyse det, du laver, mens du surfer på nettet.

Hackere kan ikke lide det, når du bruger en VPN

For at forblive sikker mod sådanne angreb skal du følge bedste praksis for online sikkerhed og altid bruge en VPN. Hackere hader det, når deres ofre er smarte og holder sig beskyttet mod ondsindede enheder. Det gør tingene vanskeligt for kriminelle.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map