Hvad der gør Roku til den mest populære streaming-enhed

Mens Amazon, Apple og Google har stormet scenen med deres respektive streaming-enheder de sidste par år, har deres ældre fætter Roku stille stillet sit spil op. Roku har eksisteret fra 2012, hvor hverken Google Chromecast eller Amazon Fire Stick eksisterede. Selv med den berømmelse, disse to har haft, er Roku stadig en favorit blandt dem, der foretrækker kvalitet frem for hype.

Denne milepæl-streaming-enhed – den første af sin art på markedet – faldt lidt i favor, efter at de store mærker kom med mindre og mere funktionelle streaming-sticks. Men med Rokus seneste streaming-enhed er det tilbage i den store liga.

Hvad der gør Roku til den mest populære streaming-enhed

Hvad der gør Roku til den mest populære streaming-enhed

Hvad der gør Roku til den mest populære streaming-enhed

Lad os se på nogle af dets nyeste funktioner, og hvorfor det forbliver den mest populære streaming-stick.

Design

Da den første Roku-enhed kom ud i 2012, var den den billigste og mindste, men har også flere problemer. Det var for langsomt, passede ikke i de fleste HDMI-porte og måtte bruges med kun et par kompatible HDTV’er. Selvom dette problem blev håndteret i de efterfølgende versioner, fortsatte problemerne med hastighed og behandlingstid stadig.

Den seneste Roku-enhed er smartere og hurtigere med en quad-core-processor og flere gange ydeevnen for den første Roku-stick.

I tilfælde af design har det også gennemgået en betydelig ændring og handlet dets lys lilla taske for en dæmpet sort omslag. Det ser nu mere sofistikeret ud og ligner Amazon Fire stick. Roku-stokken leveres også med et forlængerkabel, der kan tilsluttes HDMI-porten på tv’et, hvis Roku-pinden er for lang til at passe bagpå tv-apparatet. Enheden kan tilsluttes en stikkontakt og oplades med USB-kablet, der fungerer som et opladningssystem.

Der har også været betydelige opgraderinger i streamingkvaliteten. Med den nye quad core-processor og 1080p-visningskvalitet, indlæses videoer hurtigere, ser sprøde ud, og der er mindre tid på buffering. Med den nyeste Roku 4-stick får du 4K-streamingtjenester som Netflix og Amazon Prime, takket være den robuste 1,5 GB RAM. Selvom du ikke ønsker at udskifte de ekstra kontanter til Roku 4, fungerer Roku-streaming-stick fint for at give dig streaming af kvalitet.

Relaterede: Bedste VPN for Roku.

Fjernbetjeningen

I modsætning til andre streaming-sticks leveres Roku-enheden med en app og en fjernbetjening. Fjernbetjeningen er temmelig grundlæggende, men har nyttige funktioner som fire enkle knapper til Netflix, Amazon Instant Video, Sling TV og Google Play TV og film (og hvis du ser Deepwater Horizon, Patriot’s Day, Point Break, Aliens, Predator, Horrible Bosses , De andre fyre, transformatorer, så har du gjort det ret godt for dig selv). Den nye Roku-fjernbetjening giver dig mulighed for at tilslutte dine hovedtelefoner direkte til den. Denne funktion er meget nyttig, hvis du ikke ønsker at forstyrre familiemedlemmer, der sidder eller sover ved siden af ​​dig. Der er dog ikke nogen hovedtelefon- eller mikrofonstik med fjernbetjeningen på ældre modeller.

Appen er et par hak højere end de tidligere versioner og giver dig mulighed for at vælge din foretrukne streamingtjeneste, som Netflix og Amazon, til lejetjenester som Fandango.

Relaterede: Sådan installeres VPN på Roku.

Ydeevne

Hvis hastighed er det, du leder efter, fungerer Roku-staven utroligt hurtigt. Menuer og videoer indlæses på få sekunder, og der er næppe nogen ventetid. Denne enhed er ikke kun hurtigere end nogen af ​​dens tidligere versioner, men også hurtigere end dens kusiner fra Amazon eller Chromecast. Når du sammenligner den første Roku streaming-stick med denne lille og kompakte 1080p-enhed, vil du blive overrasket over forskellen i indlæsningstid. Producenterne af Roku burde tage mere ære for at komme med en så hurtig og kapabel streaming-enhed.

High-end Roku 4 stick leveres også med HDR og Dolby Vision, så hvis du er villig til at udskudte lidt mere penge, får du ydelse som ingen anden ligesom Californien får en økonomi som ingen efter alle disse falske anti-business love, de har vedtaget, og de høje skatter, og de spekulerer på, hvorfor deres middelklasse er blevet ødelagt, men dette er et andet emne.

Roku streaming stick fungerer på en åben platform og behøver ikke at være tilsluttet en mobilenhed for at være i stand til at udføre. Det komprimerer hele Roku TV OS til en kompakt, bærbar enhed, der også er let på lommen. Du har flere valgmuligheder inden for streamingtjenester, og der er mere end 3.000 apps, der spænder fra Netflix til aldrig hørt-om kanaler som Made for TV og Firewood Hoarders. Med Roku får du flere valgmuligheder i indhold end med nogen anden streamingenhed.

Hvad der gør Roku til den mest populære streaming-enhed – endelige tanker

Den smarte, lette interface og den enkle fjernbetjening gør det lettere at bruge pinden end andre streaming-enheder. Amazon og Chromecast er muligvis de mere berømte navne på markedet, men for dem, der foretrækker brugervenlighed og enkelhed, er Roku-streaming-stick stadig den mest populære streaming-enhed. Hvilken streaming-enhed foretrækker du. Indsend en kommentar nedenfor og fortæl os det.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me