Hvad er en anonym e-mail – hvordan man får en

Hvad der præcist er en anonym e-mail? Det er den digitale tidsalder, og næsten alt er ude i det fri. Der er ikke noget jerntæppe, der skjuler dine private oplysninger. Internettet kan være et farligt sted, hvis du ikke ved, hvordan du beskytter din identitet. Selv hvis du bare er en almindelig bruger af internettet, skal du vide, at hvert klik, du foretager online, spores af websteder. Alle større virksomheder bruger cookies til at holde styr på dine data. Google har et antal tjenester, og det kortlægger dine aktiviteter på tværs af alle disse platforme for at oprette en brugerperson til markedsføringsformål.


Hvad er en anonym e-mail - hvordan man får en

Hvad er en anonym e-mail – hvordan man får en

Disse virksomheder siger, at online tracking giver dem mulighed for at skabe en mere tilpasset internet-browsing-oplevelse. Men sandheden er, at de sporer dig, uanset hvor du går. Fra dine online søgninger til de videoer, du ser på YouTube og fra dine browservaner på Chrome til det, du sender i Gmail, sporer Google hver eneste lille detalje i dig.

Internetsikkerhed og sikkerhed: Hvor skal jeg starte

Hvis du er en soldat eller en journalist i et følsomt område, vil du gerne have, at din identitet er skjult. Hvis du vil videregive vigtige oplysninger uden at afsløre din identitet, hvordan vil du håndtere det?

Mens privatlivets fred er vigtigt for alle, er det især vigtigt for folk, der har fat på følsomme oplysninger. Eller hvis du er en person, der ikke ønsker, at deres identitet skal afsløres, når du sender en besked til nogen, skal du skjule dine spor godt.

For anonym browsing er den bedste browser, du bruger, Tor. Denne browser omdirigerer din online aktivitet gennem flere servere. Enhver, der prøver at spore dine aktiviteter, har ingen idé om, hvor du er, eller hvad du ser. Tor er lovlig, gratis og sikker. Det fungerer for de fleste normale internetbrugere. Du kan endda bruge Tor til Facebook. Faktisk har Facebook en Tor-specifik adresse til folk, der ønsker det ekstra lag af sikkerhed og privatliv på sociale medier.

Hvis du vil tilføje et andet lag af sikkerhed til din websurfing, kan du prøve en god VPN-tjenesteudbyder. En VPN opretter en virtuel tunnel til dine data, så de er sikre fra nysgerrige øjne. Der er flere VPN-tjenester, der tilbyder 256-bit kryptering, som praktisk talt er umulig at hacke. bNu, lad os gå videre til anonyme e-mails.

E-mail med forskellige grader af anonymitet

Den nemmeste måde at få en anonym e-mail er at oprette en Google- eller MSN-konto og blot indtaste et falsk navn og andre detaljer under tilmeldingsprocessen. Næsten alle større e-mail-tjenesteudbydere beder imidlertid om et sikkerhedskopi-e-mail-id eller telefonnummer. Du kan også omgå dette ved at oprette en midlertidig e-mail-id.

For telefoner skal du bruge en onlinetjeneste som Burner eller Hushed eller blot få en forudbetalt telefon til engangs. Dette skal skabe dig et relativt anonymt mail-id. Brug af denne id i takt med de anonymitetsværktøjer, der er nævnt i det forrige segment, giver dig en anstændig mængde anonymitet. Det er dog ikke til hinder for, at cookie-monsteret finder ud af din faktiske IP-adresse. Hvis du er i et område, hvor sporing af dine detaljer kan blive farligt for dig, kan du prøve nogle anonyme e-mail-tilbud.

Så her er et par af de mest nyttige anonyme e-mail-tjenesteudbydere på nettet:

5Y Mail

Med 5Y Mail kan du sende anonyme e-mails til en hvilken som helst e-mail-adresse. Du behøver ikke oprette en konto. Besøg blot stedet og indtast modtagerens e-mail-adresse. Skriv posten og send den. Hvis du ønsker at få et svar, kan du indtaste din rigtige e-mail. Men modtageren får ikke at vide om din rigtige indbakke. Deres mail vil blive sendt til 5Y-mail, der vil blive omdirigeret til din rigtige indbakke.

Mailinator

Med Mailinator behøver du ikke en tilmelding. Lav bare et id-navn og placer @mailinator bag det. Gå derefter til webstedet og kontroller, om du har nogen e-mail. Fangsten er, at for det første kan du ikke sende e-mails. For det andet kan enhver tjekke din indbakke. Der er ingen adgangskoder. Alt hvad du skal gøre er at indtaste en e-mail-adresse og se, hvad der er i indbakken. Der er også en betalt plan. Hvis du betaler $ 139 pr. Måned, kan du have en teammailinator til 5 holdkonti.

Cyber Atlantis

Send en anonym e-mail på en sådan måde, at selv din IP er ikke sporbar. Hvis du er journalist og vil videregive superhemmelig information, kan dette være en god platform. Indtast blot modtagerens e-mail-adresse, e-mails krop og Captcha. Hit send, og din e-mail vil blive sendt. Det er så enkelt. Du kan dog ikke få et svar, fordi det er et enkeltvejssystem.

Guerrilla Post

Hvis du vil have en midlertidig engangs-e-mail-adresse til at registrere dig for en service, er Guerilla Mail den perfekte mulighed. Mange tjenester beder dig om din e-mail-adresse og begynder derefter at spam dig. Hvis du ikke ønsker at give din rigtige e-mail-adresse, skal du bare generere en midlertidig adresse og verificere den for at få adgang til den givne webtjeneste. E-mail-adressen, der er genereret af Guerilla-mail, er virkelig uklar, og e-mails slettes efter en time – selvom de er ulæste. På denne måde forbliver din indbakke ren for evigt.

Hvad er en anonym e-mail – endelige tanker

Du kan bruge alle disse mailtjenester med Tor-browseren til at tilføje mere sikkerhed til dine e-mails. Og hvis du vil sende sikre beskeder, her er en liste over de øverste krypterede messaging-apps.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map