Hvad er Googles Project Fi? Er det sikkert at bruge?

I disse dage kræver folk internetforbindelse uanset hvor de går. Det er sandt, at internetforbindelse er et vigtigt krav. Uden det kan mange mennesker ikke få adgang til mange vigtige tjenester.


Hvad er Googles Project Fi? Er det sikkert at bruge?

Hvad er Googles Project Fi? Er det sikkert at bruge?

Fra at booke en førerhus til at finde rutevejledning til at forblive i kontakt; der er meget, som internetforbindelse muliggør, selv mens du er på farten.

Men dårligt netværk gør det ofte vanskeligt at forblive tilsluttet på farten, især når man rejser fra et land til et andet.

Dette er grunden til, at Wi-Fi-hotspots er blevet så populære blandt rejsende. Da mobildata ikke kan stoles på, når du rejser rundt i eller uden for landet, er Wi-Fi den mest pålidelige måde at holde forbindelsen til Internettet, når du rejser. Forhåbentlig har du ikke en rejseoplevelse som dem, der havde været i den latterlige Wrong Turn-film eller i den sjove Vacation-film!

Problemer med adgang

Det er dog ofte svært at få Wi-Fi-adgang mange steder. Dette sætter folk på et stramt sted. For at hjælpe med sådanne problemer har tech-giganten Google fundet en løsning, der giver folk adgang til forskellige udbydere og internetudbydere på farten.

Google har navngivet tjenesten Project Fi. Det fungerer som en mobiloperatør, der opretter forbindelse til forskellige luftfartsselskaber baseret på signalstyrke. Project Fi tilbyder telefon-, besked- og datatjenester. Nu har Google også introduceret en VPN-tjeneste til at beskytte forbindelsen uanset transportøren.

Hvad er projektfi?

Project Fi blev lanceret i 2015 som en virtuel mobilnetværksoperatør. Selvom tjenesten hovedsageligt er rettet mod dem, der ofte rejser rundt i verden, er den også storartet for alle, der til enhver tid ønsker problemfri netværk og dækning.

Normalt, når du kun abonnerer på én operatør, er der ingen måde at bruge Wi-Fi eller mobilnetværket på en anden operatør, hvis din egen forbindelse er langsom eller besværlig. Selv når du bruger et Wi-Fi-hotspot under rejsen, er der ingen garanti for dækning eller netværksstyrke.

Alle disse problemer tages hånd om af Project Fi, som er en mobilapplikation, der kun er tilgængelig for Android One-enheder.

Sådan fungerer Project Fi

Project Fi er en virtuel mobiloperatør, fordi det ikke har sine egne tårn- eller spektrumlicenser. Den bruger Wi-Fi og mobilnetværk fra mobiloperatører som T-Mobile, Sprint, Three og US Cellular. Alle disse virksomheder klarer sig godt på grund af den blomstrende amerikanske økonomi, men dette er et andet emne.

Når du opretter forbindelse til Project Fi, hopper din telefon- og dataforbindelse blandt disse netværk afhængigt af signalstyrke og dækning.

Telefonopkaldene skifter også mellem Wi-Fi og mobilnetværk, uanset om du rejser eller bruger tjenesten hjemmefra. I andre lande bruger Project Fi de tilgængelige netværk lokalt og tjener nu over 70 lande over hele verden.

På hvilke enheder der er Project Fi tilgængelig?

Project Fi er kun tilgængelig for avancerede Google-telefoner, såsom Pixel, Nexus og andre Android One-enheder. Selvom tjenesten stadig er ret ny sammenlignet med Googles andre tjenester, er den populær og brugt meget blandt mange Google-brugere.

Men der er et væsentligt problem, når du skifter mellem forskellige netværk. Når du bruger forskellige mobiloperatører til at få adgang til mobiltelefoner og Wi-Fi-tjenester, underkastes du også forskellige privatlivspolitikker.

Betingelserne og betingelserne for Sprint vil være forskellige fra T-Mobile. Google ejer ikke noget af disse netværk og kan ikke kontrollere betingelserne, betingelserne eller privatlivspolitikken.

Det kan heller ikke kontrollere, hvordan disse netværk håndterer brugerdata. Derfor har Google besluttet at styrke sin sikkerhed og indføre en indbygget VPN til at beskytte brugere, der får adgang til Project Fi. 

Er Googles Fi VPN Safe?

Fi VPN er automatisk, hvilket betyder, at den aktiveres, hver gang du åbner Project Fi. Det siger sig selv, at når du bruger en VPN, er du nødt til at stole på den mere, end du har tillid til din internetudbyder, fordi den får at se alle dine online aktiviteter.

Men givet Googles ry for dataindsamling, kan deres VPN være tillid?

Google sikrer, at det ikke opbevarer logfiler over brugerdata, men det kan muligvis bruge metadataene til at forbedre deres service. Google har også denne automatiske VPN-funktion på alle Pixel-telefoner, der er tilgængelig via pakken Google Connectivity Services.

I denne service opretter telefonen forbindelse til ethvert åbent Wi-Fi-hotspot, når som helst inden for dækningsområdet, mens VPN automatisk holder dataene sikre. Fi VPN fungerer sandsynligvis på samme måde.

For de fleste mennesker er Google VPN imidlertid som en oxymoron. Google ved mere om mennesker, end nogen gør. Derfor betyder brug af en VPN fra Google kun at udlevere mere af dine oplysninger til virksomheden i beskyttelsens navn.

Hvad er en VPN, og hvordan det fungerer

Et virtuelt privat netværk er en af ​​de mest populære internetsikkerhedsløsninger i disse dage, fordi det giver den slags beskyttelse, som ingen anden applikation gør.

En VPN er et softwareprogram, du kan installere på din enhed for at skjule din originale IP-adresse og beskytte data. Det fungerer som en barriere mellem dig og det websted, du får adgang til, ved at holde dig og dine data anonyme.

Normalt opretter du forbindelse til et websted eller et program via serveren fra internetudbyderne. Men når du bruger en VPN, opretter du først forbindelse til VPN-serveren, som derefter forbinder dig til det websted eller det program, du vil have adgang til.

Dette gøres med den proces, der kaldes kryptering, som involverer at føre din internettrafik gennem en sikker kanal, som kun du og VPN-serveren har adgang til. Dette betyder, at ingen andre end VPN-serveren og din enhed er i stand til at se dine online aktiviteter.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me